Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@střepina Nekrvácím, jen špiním. Já nevím… Ještě mne napadlo koupit si lactobacily na polykání, ale nevím, jak moc to bude působit.
Když jen špiníš, tak by to možná šlo, když jsem byla v šestinedělí a krvácela jsem, tak mi doktorka předepsala zaváděcí čípky a řekla až přejde nejhorší krvácení, tak mužu si začít zavádět, ale radší by jsi to měla probrat s doktorem, co doktor, to názor, laktobacily by byly lepší zaváděcí, taky jsem je brala, polykací jsou spíš na imunitu
Holky, nemáte s tím zkušenosti? Jsem týden po revizi. Už předtím, když jsem byla těhotná jsem měla problémy se svěděním, léčila to lactofeelem a lactobacilama. Teď se mi zdá, jestli se to zase nějak nezačíná projevovat, zatím mám jen takový pocit. Nevím co a jak mohu používat, jestli se může vůbec něco zavádět. Když jsem byla na kontrole u Dr. hned po zákroku, říkala, ať si kdyžtak koupím Ginexid globule a pěnu, kdyby se to objevilo. No já nevím…Nebylo by lepší nějaká cílená razantnější léčba, ať je to rychle pryč. Moje dr. tam bude až v pondělí, takže bych přes víkend zkusila něco co mám doma, třeba ten Lactofeel, ale můžu si to zavádět, když jsem po tom zákroku?