Svědění po revizi

Anonymní
3.7.14 08:45

svědění po revizi

Holky, nemáte s tím zkušenosti? Jsem týden po revizi. Už předtím, když jsem byla těhotná jsem měla problémy se svěděním, léčila to lactofeelem a lactobacilama. Teď se mi zdá, jestli se to zase nějak nezačíná projevovat, zatím mám jen takový pocit. Nevím co a jak mohu používat, jestli se může vůbec něco zavádět. Když jsem byla na kontrole u Dr. hned po zákroku, říkala, ať si kdyžtak koupím Ginexid globule a pěnu, kdyby se to objevilo. No já nevím…Nebylo by lepší nějaká cílená razantnější léčba, ať je to rychle pryč. Moje dr. tam bude až v pondělí, takže bych přes víkend zkusila něco co mám doma, třeba ten Lactofeel, ale můžu si to zavádět, když jsem po tom zákroku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16744
3.7.14 09:38

Když krvácíš, neměla by jsi zavádět nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.14 19:50

@střepina Nekrvácím, jen špiním. Já nevím… Ještě mne napadlo koupit si lactobacily na polykání, ale nevím, jak moc to bude působit.

• Citovat
  • Upravit
16744
3.7.14 22:03

Když jen špiníš, tak by to možná šlo, když jsem byla v šestinedělí a krvácela jsem, tak mi doktorka předepsala zaváděcí čípky a řekla až přejde nejhorší krvácení, tak mužu si začít zavádět, ale radší by jsi to měla probrat s doktorem, co doktor, to názor, laktobacily by byly lepší zaváděcí, taky jsem je brala, polykací jsou spíš na imunitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí