Trnutí - ruce, nohy, ztráta chuti k jídlu

7157
2.7.14 10:42

trnuti-ruce, nohy, ztrata chuti k jidlu

Ahoj, nejakou dobu se citim velmi spatne, zacal me zlobit divny tlak v hlave, jakoby pocit motani, poslana na eeg, vysledek v norme.. pak to prestalo a objevil se tlak na hrudi, ekg v poradku, citim se slaba, nemam chut k jidlu, zacal pocit tezkych noh, ruce tezke.Ma nekdo podobnou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1618
2.7.14 11:05

Ahoj, já jsem zrovna minulý týden měla pocity na zvracení, těžký žaludek, závratě, to trvalo asi 3 dny, výsledek byl, zablokovaná krční páteř, asi mě čekají rhb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.7.14 11:15

A uz je ti lip? ja uz jsem zoufala, kdyz nevim co mi je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.7.14 12:27

Osobně mám podobné potíže od zablokované krční páteře a nebo nedávno od vyhřezlé plotýnky (plus tedy neskutečné bolesti). Myslím si ale, že pokud bys měla nějaké závažné neurologické problémy, eeg by to ukázal. Ještě mě napadá nedostatek nějakých minerálů, třeba hořčíku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.7.14 13:14
Y
@Emilie píše:
Osobně mám podobné potíže od zablokované krční páteře a nebo nedávno od vyhřezlé plotýnky (plus tedy neskutečné bolesti). Myslím si ale, že pokud bys měla nějaké závažné neurologické problémy, eeg by to ukázal. Ještě mě napadá nedostatek nějakých minerálů, třeba hořčíku :nevim:

a muzu se zeptat jake jsi mela priznaky krome boleni zad?? zitra jdu na rentgen patere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
2.7.14 13:16

@kelynka odběry krve nedělali? jak už psala @Emilie nedostatek železa… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.7.14 13:21
@kelynka píše:
Ya muzu se zeptat jake jsi mela priznaky krome boleni zad?? zitra jdu na rentgen patere.

Pocit, že dostanu každou chvíli infarkt. Závratě, pocity na zvracení, únava, pocit těžkých rukou a nohou, píchání do žeber, prsou, srdce, snad i lehce bolesti hlavy… a dodnes!!! brnění v konečcích prstů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.7.14 13:31
@kkaattkkaa píše:
@kelynka odběry krve nedělali? jak už psala @Emilie nedostatek železa… :nevim:

ano odbery dr udelal, jenze co se da odhalit z krve??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.7.14 13:35
@Emilie píše:
Pocit, že dostanu každou chvíli infarkt. Závratě, pocity na zvracení, únava, pocit těžkých rukou a nohou, píchání do žeber, prsou, srdce, snad i lehce bolesti hlavy… a dodnes!!! brnění v konečcích prstů.

tech priznaku teda je ufff :?.. a problem s pateri se zjistil na rentgenu?? a ted uz mas klid?? Driv jsem hodne na migreny trpela a od te doby co jsem zacala chodit na masaze, migrena je pryc.. jen vyjimecne ji mam.. jenze ted zase jiny problem.. takove jakoby palive mravenceni v zadech nebo nevim jak to popsat.. byl i ten tlak nebo motani hlavy, pak divny tlak na hrudi a ted pocit tezkych noh a ruk.. unavena taky jsem, znechucena, protoze mam ze vseho strach, ze mi najdou neco vazneho.. ach jo

Příspěvek upraven 02.07.14 v 13:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
2.7.14 13:35
@kelynka píše:
ano odbery dr udelal, jenze co se da odhalit z krve??

A co ta štítná žláza? Já to teda nikdy neměla, tak netuším, a le koukám, že hodnoty jsou mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
2.7.14 13:37

@kelynka kdyby tam bylo něco špatně, tak by asi řekl :think: :nevim:
já se v těch tabulkách nevyznám, ale mě bylo kdysi pořád blbě a zjistili nedostatek železa, tak mě ho dr napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.7.14 13:38

Jj jsem po celkovem odstraneni SZ a nemuze se mi to srovnat ty hodnoty.. a to uz jsem po ni rok a neco.. dr porad tvrdi, ze tim to urcite neni.. jenze ja si myslim ze i to muze mit podil na tom jak se citim.. ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
2.7.14 13:38
@kelynka píše:
Ahoj, nejakou dobu se citim velmi spatne, zacal me zlobit divny tlak v hlave, jakoby pocit motani, poslana na eeg, vysledek v norme.. pak to prestalo a objevil se tlak na hrudi, ekg v poradku, citim se slaba, nemam chut k jidlu, zacal pocit tezkych noh, ruce tezke.Ma nekdo podobnou zkusenost?

Já ti nevím, nemáš nějaký stres nebo tak?? já mám takový stavy při úzkosti.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
2.7.14 13:39
@kkaattkkaa píše:
@kelynka kdyby tam bylo něco špatně, tak by asi řekl :think: :nevim:
já se v těch tabulkách nevyznám, ale mě bylo kdysi pořád blbě a zjistili nedostatek železa, tak mě ho dr napsala

prave vsechny vysledky jsou v poradku podle krve, jen stitna.. vzdy to musi byt v zavorce ta hvezdicka, aby to bylo v poradku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
2.7.14 13:40
Mám totiž úzkostnou poruchu a to co píšeš jsem měla v začátku než mi to zjistili..
@Zanet26 píše:
Já ti nevím, nemáš nějaký stres nebo tak?? já mám takový stavy při úzkosti.. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí