Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobré skoropoledne,
mám takový dotaz, lze provádět tejpování i v těhotenství? Já s tím nemám doposud žádnou zkušenost, vlastně ani pořádně nevím, jak to funguje, ale bolesti kostrče a kyčlí už začínají přesahovat mez, kterou jsem ochotná zvládnout bez léků, nehledě na to, že od kyčle to jde až dál do kolena a kotníku a jsou okamžiky, kdy se prostě nemůžu zvednout z postele.
Za všechny postřehy děkuju
Já si myslím že by v tom neměl být nějaký větší problém, ale pokud s tím nemáš zkušenosti, stejně tě to bude muset někdo naučit a tak se pro jistotu zeptej ![]()
@MarkétkaBeruška já právě myslela, že to dělají většinou někde na rehabilitacích. Nějak si nedokážu představit, že bych si oblepovala zadek ![]()
Jasny, ze to jde. I se to dela treba pri rozestupu brisnich svalu, nebo klesani bricha apod.
Neni to nic, co by melo necemu vadit, takze klid ![]()
@lleennttiillkkaa Taky mě bolely záda, a tejp super- není v pom žádné omezení, ale ať ti to udělá někdo zkušený-jinak je to na nic.
Já na to chodím ted v 9tém měsíci pořád. Vydrží to tak týden. Bez tejpů se nemohu ani hýbat. JE to zázrak…dokonalost. Uleví to bolestem v kříži nejmín o 50%, břicho to drží nahoře. Dělá to normálně masér v Radotíně v Praze a je toho určitě hodně.