Svědění prsou

Anonymní
4.9.19 20:11

@AňaKrenst ahojky tak takuvé stavy mám taky svědí mě prsa a já se můžu škrábat jak chci a přítel se ještě směje v co to tedy je a taky mě pobolíva břicho někdy je mi nevolno ale test mi ukázal negativní asi jsem ho dělala moc brzy ten test a je mi to směšné to tu zdělovat ale i prdíky se dostávají a nevím co si mam tedy myslet o tom zdali jsem těhotná nebo ne bolesti prsou mám často jsou haklivé na dotek a furt si říkám rostou mi prsa rostou mi prsa ale i pochybuji že by rostli :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25
4.9.19 21:28
@Anonymní píše:
@AňaKrenst ahojky tak takuvé stavy mám taky svědí mě prsa a já se můžu škrábat jak chci a přítel se ještě směje v co to tedy je a taky mě pobolíva břicho někdy je mi nevolno ale test mi ukázal negativní asi jsem ho dělala moc brzy ten test a je mi to směšné to tu zdělovat ale i prdíky se dostávají a nevím co si mam tedy myslet o tom zdali jsem těhotná nebo ne bolesti prsou mám často jsou haklivé na dotek a furt si říkám rostou mi prsa rostou mi prsa ale i pochybuji že by rostli :palec:

Taky mi test ukázal negativní mozna ze jsem jej delala brzy.
Mně se občas motá hlava a bolí mě hlava :nevim:
Někdy bych se i přejedla :lol: ale ráda bych aby se tam ty dvě // čárky objevily.
A ty prsa to je terno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.19 21:32

@AňaKrenst no takle skus si udělat test až za 14 dní a třeba tam ty čárky budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.9.19 21:53

@Michaelafrancová
Ano to mám taky v plánu ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.19 21:58

@AňaKrenst skuste si udělat ten test až za 14 dní a uvidíte já právě čekám taky na správnou chvíli kdy ho udělám no přeju hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.9.19 00:04

@Michaelafrancová taky přeji hodně štestí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 00:05

@AňaKrenst děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.19 12:47

@AňaKrenst chci vám ještě poradit jak co nejvíc udržet spermie v těle hodinu a půl ležet a mít pod prdelí polštář a prdelku staženou

• Citovat
  • Upravit
100
5.9.19 12:50

Doporučuji skočit si na kožní :) Mně se každý rok v létě udělá ekzém pod koleny a měla jsem ho v podpaží - tedy na místech, kde je ohnutá zpocená kůže - ta je i pod prsy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 12:51

@terryuiu právě že tam už jsem byla a nic mi nenašli tak nevím no :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8
5.9.19 13:43

Než jsem zjistila že jsem těhotná tak se mě motala týden v kuse hlava ale úplně moc bolelo mě trošku v podbřišku a ty prsa to byla katastrofa, jak už se holky zmiňovali ten test udělat později. Hodně štěstí 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.9.19 19:18

Díky za rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.19 07:32

@Kaja248 díky za radu tak jestli jsem těhotná tak budu šťastná že se to povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.19 18:51

Ahoj holky chci se jen zeptat dělala jsem si test a je to týden tak nevím jestli mám ještě týden. Počkat a nebo ho už udělat

• Citovat
  • Upravit
25
6.9.19 21:57
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci se jen zeptat dělala jsem si test a je to týden tak nevím jestli mám ještě týden. Počkat a nebo ho už udělat

Já sama bych udělala ještě jeden. Pro zvědavost a klid na duši :nevim:
Hodně šteští :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí