Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@AňaKrenst ahojky tak takuvé stavy mám taky svědí mě prsa a já se můžu škrábat jak chci a přítel se ještě směje v co to tedy je a taky mě pobolíva břicho někdy je mi nevolno ale test mi ukázal negativní asi jsem ho dělala moc brzy ten test a je mi to směšné to tu zdělovat ale i prdíky se dostávají a nevím co si mam tedy myslet o tom zdali jsem těhotná nebo ne bolesti prsou mám často jsou haklivé na dotek a furt si říkám rostou mi prsa rostou mi prsa ale i pochybuji že by rostli
Taky mi test ukázal negativní mozna ze jsem jej delala brzy.
Mně se občas motá hlava a bolí mě hlava ![]()
Někdy bych se i přejedla
ale ráda bych aby se tam ty dvě // čárky objevily.
A ty prsa to je terno ![]()
@AňaKrenst no takle skus si udělat test až za 14 dní a třeba tam ty čárky budou
@AňaKrenst skuste si udělat ten test až za 14 dní a uvidíte já právě čekám taky na správnou chvíli kdy ho udělám no přeju hodně štěstí ![]()
@AňaKrenst chci vám ještě poradit jak co nejvíc udržet spermie v těle hodinu a půl ležet a mít pod prdelí polštář a prdelku staženou
Doporučuji skočit si na kožní
Mně se každý rok v létě udělá ekzém pod koleny a měla jsem ho v podpaží - tedy na místech, kde je ohnutá zpocená kůže - ta je i pod prsy ![]()
Než jsem zjistila že jsem těhotná tak se mě motala týden v kuse hlava ale úplně moc bolelo mě trošku v podbřišku a ty prsa to byla katastrofa, jak už se holky zmiňovali ten test udělat později. Hodně štěstí 😊 😊
@Kaja248 díky za radu tak jestli jsem těhotná tak budu šťastná že se to povedlo
Ahoj holky chci se jen zeptat dělala jsem si test a je to týden tak nevím jestli mám ještě týden. Počkat a nebo ho už udělat
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci se jen zeptat dělala jsem si test a je to týden tak nevím jestli mám ještě týden. Počkat a nebo ho už udělat
Já sama bych udělala ještě jeden. Pro zvědavost a klid na duši ![]()
Hodně šteští ![]()
@AňaKrenst ahojky tak takuvé stavy mám taky svědí mě prsa a já se můžu škrábat jak chci a přítel se ještě směje v co to tedy je a taky mě pobolíva břicho někdy je mi nevolno ale test mi ukázal negativní asi jsem ho dělala moc brzy ten test a je mi to směšné to tu zdělovat ale i prdíky se dostávají a nevím co si mam tedy myslet o tom zdali jsem těhotná nebo ne bolesti prsou mám často jsou haklivé na dotek a furt si říkám rostou mi prsa rostou mi prsa ale i pochybuji že by rostli