Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ano dohodu si muzete spsat, ale podava se k soudu, ktery rozhodne o svereni. me dali na ukazku navrh na dohodu na socialce
Ex přítel, ještě že ne manžel
.
lucie a nevíš jeslti není na netu vzor abych nejezdila na sociálku, mám to dost daleko
a ten soud je za účasti nebo tam nemusíme a rozhodne za nás a pošle jen vyrozumění??
musite tam, pokud se nedostavite, je nejaka pokuta.
Navrch upravy vychovy a vyzivy nezletiheho
musi tam byt zakladni udaje o vsech trech, popis soucasne situace, co navrhujes, jak to bude vypadat dal, pridala bych i vyzivne, kdo ho bude platit, kdy , jak.
na zaver staci, kdyz pritel dopise ze s navrham souhlasi a podpisy.
o vzoru na netu nevim, ale je vsude spousta diskusi
ja bych ti klidne ofotila muj, ale stehovali jsme se a myslim, ze ho mam u nasich
Našla jsem tento vzor. Dá se stáhnout zdarma. K soudu určitě musíte.
http://www.vzory-zdarma.cz/…ete-do-pece/
Tak pokud je to expřítel a jste rozumný, tak nemusíte ani k soudu. My jsme nebyli, máme dohodu o svěření i o výživném. Ale je to samozřejmě na Vás, dohoda u soudu má větší význam. Když se pak budete hádat pak se k té dohodě přihlíží (pokud jste jí k soudu rovnou nedali).
kattti píše:
Tak pokud je to expřítel a jste rozumný, tak nemusíte ani k soudu. My jsme nebyli, máme dohodu o svěření i o výživném. Ale je to samozřejmě na Vás, dohoda u soudu má větší význam. Když se pak budete hádat pak se k té dohodě přihlíží (pokud jste jí k soudu rovnou nedali).
To je sice pravda, ale taky nemusíte být rozumní napořád. Moje kamarádka svěření do péče od soudu neměla ( myslela si, kdoví jak nejsou s přítelem v pohodě) a dopadlo to tak, že on si po třech letech našel novou přítelkyni a tajně si podal návrh k soudu na svěření do péče. Velmi se potom divila, když jí přišel dopis od soudu. A nejsmutnější na tom bylo, že dítě opravdu svěřili jemu, jelikož má lepší zázemí. Zejména finanční. Takže já bych byla fakt opatrná. Ale nechci tě strašit, třeba to zvládnete jako normální lidé.
Ano vždyť píšu, že je lepší ji dát. Je to rozhodně na zvážení.
Petro, to je tedy fakt hnus, no já se bojím, že by byl schopný něco takového udělat, takže radši ofi cestou ale moc se mi do toho nechce.
Jinak zájem o malou nemá, peníze nechci tak bych řekla, že jsem rozumný oba ![]()
Ahoj, jdeme v pondělí k soudu podat návrh na svěření dítěte do mé péče a potřebovala bych vědět co k tomu budu potřebovat za doklady. Budeme se snažit dohodnout
Předem děkuji ![]()
@Mia82 píše:
Ahoj, jdeme v pondělí k soudu podat návrh na svěření dítěte do mé péče a potřebovala bych vědět co k tomu budu potřebovat za doklady. Budeme se snažit dohodnoutPředem děkuji
Jenom rodný list dítěte, jeho kopii a vaše občanky ![]()
@Mogwai píše:
Jenom rodný list dítěte, jeho kopii a vaše občanky
Děkuji ![]()
Ahoj, omlouvám se za anonym ale chodí mě sem špehovat známí
.
Jak již nadpis označuje mám dotaz ohledně svěření dítka do peče, zda to jde dohodou, že my dva podepíšeme papíry a jen to odneseme na socilálku atd. Ex se netouží s malou výdat tak co ho nutit a chci to mít když tak podepsaný, že nemá zájem o styk a stím souvisí další dotaz, zda je někde na netu vzor na tento krok.
Díky