Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ČEKÁM V ČERVNU HOLČIČKU SVÉ PATÉ MIMI A HLEDÁME ZAJÍMAVÉ JMENO,KTERÉ BY NÁS ZAUJALO,DÁ NÁM PROSÍM NĚKDO NĚJAKÉ TYPY?
![]()
Já jsem se při výběru jména držela hlavně toho, aby se to hodilo k příjmení. Přece jenom s tím příjmením nejmíň 20 let bude žít než se třeba vdá. Těžko ti takhle poradit. Zkus si otevřít kalendář, nebo si najdi něco na netu.
Tak tak rozhodla bych se hlavně podle příjmení.Jinak mě se teď líbí Sofie nebo Tea ![]()
Mi se strašně moc líbí Timea a nebo Anna Marie-ale to jen protože Anna i Marie byly babičky od manžela a když jsem ty jména spojila,tak to znělo hezky (jinak moc na dvě jména nejsem)
Pak ještě Emílie a Valerie-to jsou zase moje prababičky (asi mám úchylku na stará jména)
![]()
Liduš88 Tea je taky moooc hezké ![]()
ahoj ![]()
mame Adelku a Klarku, ale hrozne se mi libi i Karina, Veronika a Terezka ![]()
alisee píše:
ahoj
mame Adelku a Klarku, ale hrozne se mi libi i Karina, Veronika a Terezka
Není možné
když jsme čekali,tak jsem chtěla Adélku,Terezku a manžel Klárku
až teď po čase jsme zase změnili názor (a ten vlastně měníme pořád) ![]()
Mne se libi Beata, Anna, Amelie
Ale opravdu zalezi, jake mate prijmeni.
Ja bych hrozne chtela Jovanku
, ale jinak Lilly,Olivia,Daniela,Amálka… ![]()
Zkus kalendář, tam je tipů cca 365.
Když nenajdeš, tak zkus „Jak se bude jmenovat“ od Knappové.
Klarika píše:alisee píše:Není možné
ahoj
mame Adelku a Klarku, ale hrozne se mi libi i Karina, Veronika a Terezkakdyž jsme čekali,tak jsem chtěla Adélku,Terezku a manžel Klárku
až teď po čase jsme zase změnili názor (a ten vlastně měníme pořád)
Když si všichni myslely, že máme v bříšku holčičku, tak jsem pořád vybírala a vybírala a vybrala tohle… Šarlota, Zoe, Sofie, Klaudie a Karolína! Jenže je to kluk a teď zas vybírám a vybírám ![]()
alisee píše:Klarika píše:alisee píše:Není možné
ahoj
mame Adelku a Klarku, ale hrozne se mi libi i Karina, Veronika a Terezkakdyž jsme čekali,tak jsem chtěla Adélku,Terezku a manžel Klárku
až teď po čase jsme zase změnili názor (a ten vlastně měníme pořád)
![]()
my jsme to behem tehotenstvi taky porad menili
je ale zajimave, ze o jmene pro kluka jsme se vubec nedohadovali
Podle mě kluci nemají tak pěkná jména,jako holky,takže není moc na výběr.My jsme měli jasno děda,syn i vnuk-všichni Jiří