Jméno pro páté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pekulína
26.1.12 13:56
Winky píše:
Janinna23 píše:
Winky píše:
Pekulína píše:
doporučuju Ninu :palec:
Tak my Ninu mame, protoze se nam to jmeno hrozne libilo a hlavne v okoli zadna jina Nina neni. Ale vsichni se divi, proc jsme dali takhle blby rusky jmeno :roll:
Navic mala ted chodi do prvni tridy a nektery deti se ji za jmeno posmivaj. Uz nekolikrat z ni vypadlo, ze by se chtela jmenovat nejak normalne…
Já teda nevím, co je na jméně Nina k posmívání. Ale ono ty dnešní děti, občas se není čemu divit ;) Až bude starší, bude ráda, že se nejmenuje jako každá druhá, neboj ;)
Deti si vzdycky neco vymyslej…rikaj ji Niva, Niňa… a ona je hrozna citlivka, tak si to moc bere.
Nechapu ale hlavne reakce nekterych dospelych…casto se me lidi ptavaji, jak ji doma rikame. Ze na takovy jmeno prece nejde nic vymyslet. Kdyz pak na ne vychrlim, jak ji doma rikame, tak cumej jak puci, ze to je vlastne ani nenapadlo :lol:
Ale ja se do toho jmena zamilovala, kdybych mela vybirat znova, vyberu to samy…

a jak doma Ninušce říkáte???? My Ninuško, Ninunko, Nini, Ninucho, Ninušo

• Citovat
  • Upravit
164
26.1.12 14:11
Pekulína píše:
Winky píše:
Janinna23 píše:
Winky píše:
Pekulína píše:
doporučuju Ninu :palec:
Tak my Ninu mame, protoze se nam to jmeno hrozne libilo a hlavne v okoli zadna jina Nina neni. Ale vsichni se divi, proc jsme dali takhle blby rusky jmeno :roll:
Navic mala ted chodi do prvni tridy a nektery deti se ji za jmeno posmivaj. Uz nekolikrat z ni vypadlo, ze by se chtela jmenovat nejak normalne…
Já teda nevím, co je na jméně Nina k posmívání. Ale ono ty dnešní děti, občas se není čemu divit ;) Až bude starší, bude ráda, že se nejmenuje jako každá druhá, neboj ;)
Deti si vzdycky neco vymyslej…rikaj ji Niva, Niňa… a ona je hrozna citlivka, tak si to moc bere.
Nechapu ale hlavne reakce nekterych dospelych…casto se me lidi ptavaji, jak ji doma rikame. Ze na takovy jmeno prece nejde nic vymyslet. Kdyz pak na ne vychrlim, jak ji doma rikame, tak cumej jak puci, ze to je vlastne ani nenapadlo :lol:
Ale ja se do toho jmena zamilovala, kdybych mela vybirat znova, vyberu to samy…
a jak doma Ninušce říkáte???? My Ninuško, Ninunko, Nini, Ninucho, Ninušo

Nejčastěji je to Ninka, pak Ninulíta, Ninuška, Ninunka když zlobí tak Nina nebo Mína :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
19.2.12 08:46
AURELIA píše:
DĚKUJI ZA TOLIK PŘÍSPĚVKŮ,NEČEKALA JSEM TOLIK PŘÍSPĚVKŮ,JE PRAVDA,ŽE DNEŠNÍ DOBA NEPŘEJE MOC VĚTŠÍM RODINÁM,ALE ZVLÁDNOUT SE TO DÁ,NA 5.SE MOC TĚŠÍME I NAŠE DĚTI,MÁME 6LETOU NATÁLKU,4LETÉHO SEBASTIANKA A 2,5LETÉDVOJČÁTKA SAMUELA A NIKOLASE A NYNÍ BUDE HOLČIČKA,I KDYŽ U SEBASTIANA NÁM TVRDILY,ŽE BUDE HOLKA,MĚLA TO BÝT VANESKA A NAKONEC JSME MĚLI PŘEKVÁPKO SEBÍKA. :dance: :lol:

Teda, veliká gratulace k pátému miminku. Já mám zatím 3, chtěla bych ještě jedno, tak uvidíme.. Osmiletý syn se jmenuje Dominik, šestiletá dcera je Katrin a potom je čtyřletý Denis. Katrinka měla být původně Natálka, ale když jsem jí čekala, tak se s Natálkami roztrhl pytel :-) Tak jsme nakonec vybrali jméno Katrinka, nikdo jí v okolí nemá a dcera je na jméno hrdá :potlesk: Kdybych měla mít další holčičku vybírala bych mezi jmény Vanessa, Sára, Nicol, Sofie a Laura :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
19.2.12 09:58

Ahojky,tak já mám doma dvě holčiny,jedna je Valerie a druhá Julie.
Tak proč nedáš tu Vanesku,když vám u dvojčátek nevyšla :lol: .
Jinak všechny tvoje děti mají moc krásná jména :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nickkita
20.8.13 15:38

moje mimi

Já mám 3 holky Adrianku, Emu a Beátu a říkáme jí Bella taky se mi líbí Stella nebo Noemiale záleží fakt na tom příjmení a samozdřejmě na vás :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
Anna766
20.8.13 16:39

Já mám dceru Kristýnu a ta dala své dceři jnéno po sobě, trošku to zmodernizovala. Malá se jmenuje Kristinka. Mě se líbí obojí. Já teda původně chtěla Annelii nebo Hedvika po mé babičce ale to mi neprošlo. Moji rodiče radili Julii neboMarii ale to se zase nelíbilo mě. :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
84
20.8.13 19:50

Dita nebo Nela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat