Jméno pro páté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11896
26.1.12 10:01

Klarika my jsme meli taky jasno hned - Vojta :pankac:
jenomze to uz jsme vedeli, ze budeme mit holcicku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
26.1.12 10:21

Mě se líbí Laura 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
26.1.12 10:23
Klarika píše:
alisee píše:
Klarika píše:
alisee píše:
ahoj :mavam:
mame Adelku a Klarku, ale hrozne se mi libi i Karina, Veronika a Terezka :palec:
Není možné :D když jsme čekali,tak jsem chtěla Adélku,Terezku a manžel Klárku :mrgreen: až teď po čase jsme zase změnili názor (a ten vlastně měníme pořád) :lol:
:palec: :palec:
my jsme to behem tehotenstvi taky porad menili :roll:
je ale zajimave, ze o jmene pro kluka jsme se vubec nedohadovali :think:
Podle mě kluci nemají tak pěkná jména,jako holky,takže není moc na výběr.My jsme měli jasno děda,syn i vnuk-všichni Jiří

Já si teda nemyslím, že kluci nemají tak pěkná jména. Jasně, že když se podíváme do kalendáře, vidíme samá obyčejná, ale když trochu zapátráme, existuje spousta hezkých jmen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
26.1.12 10:26
Janinna23 píše:
Klarika píše:
alisee píše:
Klarika píše:
alisee píše:
mame Adelku a Klarku, ale hrozne se mi libi i Karina, Veronika a Terezka :palec:
Není možné :D když jsme čekali,tak jsem chtěla Adélku,Terezku a manžel Klárku :mrgreen: až teď po čase jsme zase změnili názor (a ten vlastně měníme pořád) :lol:
Podle mě kluci nemají tak pěkná jména,jako holky,takže není moc na výběr.My jsme měli jasno děda,syn i vnuk-všichni Jiří
Já si teda nemyslím, že kluci nemají tak pěkná jména. Jasně, že když se podíváme do kalendáře, vidíme samá obyčejná, ale když trochu zapátráme, existuje spousta hezkých jmen ;)

To určitě.Ale je jich rozhodně méně než těch holčičích.A možná jsem na žádné co by mě zaujalo nenarazila,protože jsem ani hledat nemusela,takže určitě máš pravdu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
26.1.12 10:27

a co takhle Renáta, Karolína, Barbora, Alena, to jsou jména co člověk ve školce moc neslyší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
26.1.12 10:29
Klarika píše:
Janinna23 píše:
Klarika píše:
alisee píše:
Klarika píše:
alisee píše:
Já si teda nemyslím, že kluci nemají tak pěkná jména. Jasně, že když se podíváme do kalendáře, vidíme samá obyčejná, ale když trochu zapátráme, existuje spousta hezkých jmen ;)
To určitě.Ale je jich rozhodně méně než těch holčičích.A možná jsem na žádné co by mě zaujalo nenarazila,protože jsem ani hledat nemusela,takže určitě máš pravdu :hug:

My hledali nejdříve v cizích kalendářích a seznamech, takovej ten Honzík, Pepík a tak se nám vůbec nelíbilo, je jich už moc :D A nakonec to byl den před porodem Aleš a jsem ráda, moc se mi to jméno líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
26.1.12 10:36

Ahoj.Tak my máme doma Nelu a teď čekáme Viktorku.Rozhodovali jsme se ještě mezi Veronikou,Evou a Lucií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
26.1.12 10:41

A jinak zakladatelko máš můj obdiv :potlesk: 5 dětí v dnešní době to se už moc nevidí.Já čekám třetí a chtěli bysme ještě 1,pokud se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15066
26.1.12 10:42

Chtěla jsem Tamarku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.1.12 11:26
Pekulína píše:
doporučuju Ninu :palec:

Tak my Ninu mame, protoze se nam to jmeno hrozne libilo a hlavne v okoli zadna jina Nina neni. Ale vsichni se divi, proc jsme dali takhle blby rusky jmeno :roll:
Navic mala ted chodi do prvni tridy a nektery deti se ji za jmeno posmivaj. Uz nekolikrat z ni vypadlo, ze by se chtela jmenovat nejak normalne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.1.12 11:31

DĚKUJI ZA TOLIK PŘÍSPĚVKŮ,NEČEKALA JSEM TOLIK PŘÍSPĚVKŮ,JE PRAVDA,ŽE DNEŠNÍ DOBA NEPŘEJE MOC VĚTŠÍM RODINÁM,ALE ZVLÁDNOUT SE TO DÁ,NA 5.SE MOC TĚŠÍME I NAŠE DĚTI,MÁME 6LETOU NATÁLKU,4LETÉHO SEBASTIANKA A 2,5LETÉDVOJČÁTKA SAMUELA A NIKOLASE A NYNÍ BUDE HOLČIČKA,I KDYŽ U SEBASTIANA NÁM TVRDILY,ŽE BUDE HOLKA,MĚLA TO BÝT VANESKA A NAKONEC JSME MĚLI PŘEKVÁPKO SEBÍKA. :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
26.1.12 11:53
Winky píše:
Pekulína píše:
Tak my Ninu mame, protoze se nam to jmeno hrozne libilo a hlavne v okoli zadna jina Nina neni. Ale vsichni se divi, proc jsme dali takhle blby rusky jmeno :roll:
Navic mala ted chodi do prvni tridy a nektery deti se ji za jmeno posmivaj. Uz nekolikrat z ni vypadlo, ze by se chtela jmenovat nejak normalne…

no my jsme taky vybírali aby nebylo dalších 5 holčiček ve třídě se stejným jménem…a doufám tedy, že naše malá s tím mít problémy moc nebude.....Je to přeci hrozně krásné jméno…

• Citovat
  • Upravit
1254
26.1.12 11:59
Winky píše:
Pekulína píše:

Já teda nevím, co je na jméně Nina k posmívání. Ale ono ty dnešní děti, občas se není čemu divit ;) Až bude starší, bude ráda, že se nejmenuje jako každá druhá, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
26.1.12 12:07

a co takhle Laura nebo Viktorie, sice to nejsou až tak obvyklá jména, ale nám se klasická česká jména nelíbí, ale skuzte to podle toho přijmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.1.12 13:02
Janinna23 píše:
Winky píše:
Pekulína píše:
Já teda nevím, co je na jméně Nina k posmívání. Ale ono ty dnešní děti, občas se není čemu divit ;) Až bude starší, bude ráda, že se nejmenuje jako každá druhá, neboj ;)

Deti si vzdycky neco vymyslej…rikaj ji Niva, Niňa… a ona je hrozna citlivka, tak si to moc bere.
Nechapu ale hlavne reakce nekterych dospelych…casto se me lidi ptavaji, jak ji doma rikame. Ze na takovy jmeno prece nejde nic vymyslet. Kdyz pak na ne vychrlim, jak ji doma rikame, tak cumej jak puci, ze to je vlastne ani nenapadlo :lol:
Ale ja se do toho jmena zamilovala, kdybych mela vybirat znova, vyberu to samy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová