Soud o svěření dítěte do péče - prosím o radu
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mám dobré zkušenosti - ve formě konzultací, byť ne mých osobně, protože náš rozvod byl hladký a dohodnutý - s JUDr. Řehulovou http://www.rehulova-ak.cz/.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím potrebuji dobrou právnicku nejlepe asi zenu protoze verim ze v tom umi lepe chodit, s pritelem se budeme soudit o dceru 6 let, a chce ji do sve pece a vymyslel si na me skaredy veci. nemuzu dceru prohrat. prosim o sikovnou pravnicky potrebuji kontakt. Brno a okoli, Vyskov, Prostejov
Ty chceš holku do své péče nebo střídavku? S vybojování střídavky by asi pomohl od tud canaglia
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Lama Lama Chci ji do své péče. Kdo?
To je fuk, s výhradkou pro tebe ti nepomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dítě není věc, kterou prohrajete v kartách. Rodiče jste oba, melo byste se domluvit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Senaida Tohle si nechte pro svoje děti. Radit můžete na jiných diskuzích, kde o to stojí. Mě tyhle řeči nepomůžou a hlavně o ně nestojím. Děkuji pěkný den
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Senaida Tohle si nechte pro svoje děti. Radit můžete na jiných diskuzích, kde o to stojí. Mě tyhle řeči nepomůžou a hlavně o ně nestojím. Děkuji pěkný den
Je to volná diskuze, kde může každý napsat svůj nazor, takže ne,
nenechám, dítě se nevyhrava ani neprohrava, o dítě se stará. Má
úcta..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
I když se ti to nelíbí, tak má pravdu, dítě není ani tvůj, ani tvého chlapa majetek o který se budete handrkovat. Snad jí máte rádi oba a záleží vám na tom, aby byla spokojená ne? To se budete radši soudit, házet na sebe špínu atd? Pokud není otec vyloženej pychopat, tak to tedy taky nechápu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Senaida Víš o tom kulový jaký on je. takže sbohem. Nelepsi soudit když nic nekdo neví.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@arinecka Právěže je. sbohem
Ty ale teda taky nevystupuješ zrovna roztomile. Tady ti nikdo nic neudělal, ani nikdo neví, s kým že to dítě máš. Tak se nemusíš hned vztekat a být nepříjemná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Rodičovská dovolená na jak dlouho, co je nejlepší pro dítě
- S dítětem do lázní a manžel doma s druhým dítětem?
- Jak odnaučit tříleté dítě od plen?
- Střídavá péče, když je otec pořád v práci
- Těhotenství nebo cysta ? Nějaká rada
- Kdy se ozve soud od podání rozvodu?
- Samovolný potrat - prosím o radu
Dobrý den, prosím potrebuji dobrou právnicku nejlepe asi zenu protoze verim ze v tom umi lepe chodit, s pritelem se budeme soudit o dceru 6 let, a chce ji do sve pece a vymyslel si na me skaredy veci. nemuzu dceru prohrat. prosim o sikovnou pravnicky potrebuji kontakt. Brno a okoli, Vyskov, Prostejov