Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@arinecka Protože jsem žádala slušně o radu tady a nestojím od nějaké paní co je tu pečená, vařená o mateřský promluvy. Chytrý řeči můžu mít taky, nezlobte se na mě. Já jsem se sem nepřišla hádat a ne aby mě tady někdo vychovával.
@Anonymní píše:
@arinecka Protože jsem žádala slušně o radu tady a nestojím od nějaké paní co je tu pečená, vařená o mateřský promluvy. Chytrý řeči můžu mít taky, nezlobte se na mě. Já jsem se sem nepřišla hádat a ne aby mě tady někdo vychovával.
@Anonymní píše:
Tak hlavně že ty se schováváš za anonym
Koukám, že jsi hodně hádavá a vztahovačná že? Každopádně, šanci máte oba, atˇse ti to líbí nebo ne. Tak pa.
@Anonymní píše:
@Senaida Víš o tom kulový jaký on je. takže sbohem. Nelepsi soudit když nic nekdo neví.
No vím kulovy jaky je on, ale začínám tušit, že ty budeš nejlepší a nejvhodnější na světě ![]()
JUDr. Martina Řezníčková, Ph. D.
advokátka v Brně č. osv. ČAK 4220, IČ 66235766
KONTAKT:
Zelný trh 12 – Špalíček
tel.: 00420 607594238
602 00 Brno, Česká republika
datová schránka č.: n33ge93
e-mail: info@akreznickova.cz
e-mail: martina@akreznickova.cz
@arinecka A ty se ráda sereš do věcí do kterých ti nic není vid ![]()
@Anonymní píše:
@arinecka A ty se ráda sereš do věcí do kterých ti nic není vid
Jasně
Ty ošklivé věci asi vymyšlené nebudou. Umíš být jen nepříjemná a urážet.
Dobrý den,
z důvodu urážek a napadání byla porušena pravidla pro anonymitu. Zakladatelka byla z tohoto důvodu odtajněna. I když jste nováčkem, prosím, abyste si přečetla pravidla diskuze - https://www.emimino.cz/podminky-uziti/#….
Hezký den
Diana ![]()
@arinecka Jejda tady se někdo v sobotu hodně nudí. Bože ženský běžte se starat o svoje děti
Uděláte líp. Slepice.
@Anonymní píše:
@Baba Tvoje taky
Ja mam harmonicky dlouhodoby vztah ![]()
Chce sehnat právníka.
Je to snad jasné.