Svět matek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
12.11.16 16:11

Příklad mateřské demence, bohužel. Pak se nedivte nevalné image žen s malými dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
12.11.16 16:12

Ze nektete matky jsou normalni a jine pouzivaji tyto vyrazy.
K vycetu strasnosti bych jeste doplnila matersky plural :mrgreen:
Me se nedavno znamy zeptal, kdy rodite? A ja na neho, proc mi vykas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
12.11.16 16:23
@Jogrr píše:
Ze nektete matky jsou normalni a jine pouzivaji tyto vyrazy.
K vycetu strasnosti bych jeste doplnila matersky plural :mrgreen:
Me se nedavno znamy zeptal, kdy rodite? A ja na neho, proc mi vykas?
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
12.11.16 16:23
@Burj Chalifa píše:
Příklad mateřské demence, bohužel. Pak se nedivte nevalné image žen s malými dětmi.

Asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
12.11.16 16:36

@Jogrr
Mne jeden kolega vyprávěl o porodu jeho deti a prý „no a nakonec NÁM udělali císaře“. Tak se ptám „tobě taky?“ Prý ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
12.11.16 17:01

@sisk des bes! Jsem zvedava, jestli az porodim, tak se mi misto mozku v hlave taky rozlije mliko :mrgreen: doufam, ze ne, a vzhledem k tomu, ze jdu po 6mesicich do prace, tak snad na to nebude ani prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.11.16 17:03
@Jogrr píše:
@sisk des bes! Jsem zvedava, jestli az porodim, tak se mi misto mozku v hlave taky rozlije mliko :mrgreen: doufam, ze ne, a vzhledem k tomu, ze jdu po 6mesicich do prace, tak snad na to nebude ani prostor.

kéž by!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 17:09
@jaelisa píše:
"Spermijky do svatyňky!

Brýlatá Mudra nad její promiskuitou hudrá. Moderní bydlenka nechtěla být snažilka upnutá a nudná. Nestačilo jí jenom manžu lovískovat. Ob kvartýr pro něhu. Chodila za sousedem se milískovat. Cizí kapitán-je těhu a v naději. Jak šel čas. Manža u stolu nad mňamkou si čvachtá. Z televize se zubí vydrýsek a za zaváží kukaček tahá další spokojený mimísek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
12.11.16 17:12

Já se přiznám, že na mladšího syna někdy mluvím jako dement - ale tedy mateřský plurál nepoužívám, tak hluboko jsem ještě neklesla, nepoužívám moc ani ta zmíněná slova, mluvím dementně jinak, ale má to taky občas grády - pro mě je to takové vyvážení. Při mateřské pracuju a je to pro mě intelektuální výkon a vrchol a prostě to pak potřebuju kompenzovat tím, že na chvíli zdementním. Snažím se teda tak mluvit jen doma, na veřejnosti předstírám, že jsem normální, ale možná mi to ujelo už i venku a jestli to někdo někdy někde slyšel, tak jsem holt bohužel k té nevalné image žen s malými dětmi přispěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.11.16 17:24
@Therminal Earth píše:
Brýlatá Mudra nad její promiskuitou hudrá. Moderní bydlenka nechtěla být snažilka upnutá a nudná. Nestačilo jí jenom manžu lovískovat. Ob kvartýr pro něhu. Chodila za sousedem se milískovat. Cizí kapitán-je těhu a v naději. Jak šel čas. Manža u stolu nad mňamkou si čvachtá. Z televize se zubí vydrýsek a za zaváží kukaček tahá další spokojený mimísek.
:mrgreen: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
12.11.16 20:09

No, vzhledem k tomu, že jsem se minulý týden před večeří zeptala manžela, co chce papat, ten na mě vytřeštil oči, zřejmě se do této společnosti mohu s čistým svědomím zařadit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
12.11.16 20:15

Dobře jsem se pobavila. Některá z těch slov jsem ani neznala. A něco jsem měla problém i přeslabikovat - toho nemocného mimíska. Pořád mi do toho slova lezl cikánek :roll:.

• Citovat
  • Upravit
13755
12.11.16 20:55

Nijak mě ten článek neuráží, žádné z těch slov jsem nikdy nepoužila (natož abych je napsala), „ajdam“ nepoužívám, manža si nečvachtá a s kečupem nevařím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
12.11.16 21:03

@Kobea mě taky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
13.11.16 08:13

Jak teletubies :potlesk: