Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa píše:
Příklad mateřské demence, bohužel. Pak se nedivte nevalné image žen s malými dětmi.
Materske demence? Ne, demence. Ony nektere damy takhle mluvi, aniz by nejake deti vubec mely. Takze pak se nedivte, ze zensky jsou pro chlapy slepice. A pro me tedy mnohe taky ![]()
Tulenicko, ovu, snazilka, manza to je tu bezny slovnik bezdetnych zen. Cili deti za to fakt nemuzou, vetsina takto vyjadrujicich se zen je dementni jiz predtim nez vubec nejake dite ma.
@Aragua píše:
Tulenicko, ovu, snazilka, manza to je tu bezny slovnik bezdetnych zen. Cili deti za to fakt nemuzou, vetsina takto vyjadrujicich se zen je dementni jiz predtim nez vubec nejake dite ma.
jo, máš vlastně pravdu.
Uz jsem slysela tehu, ovu, snazilka. Jinak jsou to pro me nove pojmy
Tak, když někomu nevadí, že mluví jak dement, at si poslouží.
I když ten kapitán mi tak hrozný nepřišel ![]()
@PaníBovaryová píše:
Uz jsem slysela tehu, ovu, snazilka. Jinak jsou to pro me nove pojmy
Pročpak asi? Ono totiž vyslovit místo ovu ovulace znamená ztratit asi jednu sekundu času a to je pro mnohé ze zdejších šílená ztráta času
, ta bude v životě neskutečně chybět. Nebo druhá varianta - říká to káááááááááámoška, hrozně to frčí a dotyčná musí jít prostě s módním slovníkem s dobou, aby nebyla za nemoderní kus. ![]()
@boball píše:
Tak, když někomu nevadí, že mluví jak dement, at si poslouží.I když ten kapitán mi tak hrozný nepřišel
Souhlas, ale pak se nemuze divit, ze se s nim i jako s dementem jedna.
@boball píše:
Tak, když někomu nevadí, že mluví jak dement, at si poslouží.I když ten kapitán mi tak hrozný nepřišel
Tady to ale vypadá, že s tím máme problém my ostatní, co tak nemluvíme
.