Svítící magická želva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.12.11 12:07

Dívala jsem se na MMB a jsou tam velké rozdíly v cenách - někdo prodává mag.želvu za 200kč, jiný za 1000,–Kč. Bude tam velký rozdíl v kvalitě nebo ve funkcích?

Já o ni taky uvažuju, protože ji teď známá objednávala, jenže u nás je problém ten,že děti nechtějí být v pokojíčku samy, usínají se mnou.
Měly jste to tak,že chtěly mít v pokojíčku maminku a když jste jim tam daly želvu, naučily se usínat samotné. Že by se mi chtělo s nimi ležet a ještě se dívat na želvu,to fakt ne :roll:

• Citovat
  • Upravit
4
6.12.11 21:32

taky jsem na to koukala a přišly mi divný ty cenový rozdíly,když podle obrázku vypadaly stejně. já tu želvu chci hlavně asi i pro sebe,abych na malou viděla… ještě jí samotnou nenechávám usínat v pokoji. Ale i tak doufám,že se jí to bude líbit,když třeba chvíli nebude moct usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
10.12.11 15:04

Ahojky, prosím vás, jak dlouho ta želva svítí? Nebo se to dá nějak navolit? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
18.12.12 11:47

Ahoj. Zrovna pred chvili mi manzel rikal, ze by bylo fajn koupit svitici zelvu. Brouzdam na natu a najdu tuto starou diskuzi. Vim, ze je ve spouste eshopu, ale da se koupit i v obchode, konkretne v Ostrave? Nevite nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselka666
18.12.12 11:58

Ahoj, my tuhle želvu dostali jako dárek,,do kouta" a já hgned přemýšlela komu ji dám že nevím k čemu to je :mrgreen:

Nikdy jsem o tom neslyšela, a nepřišlo mi to jako něco úžasného co bych využila…Pak jsem zabrouzdala po netu a zjistila, že to maminy ve velkém kupují, jaká je to úžasná věc :lol:. Tak jsme si to nechali, semtam to zapnu (výhoda je že to samo po cca hodině vypne a nehraje to teda) ale že bych si to koupila kdybysme to neměli, to asi ne 8)

Ikdyž malá má 3měsíce, třeba to v pozdějším věku využijem víc :) Ale nezapomenu na to jak jsem na to čuměla, že co to je za hračku s plastovým krunýřem a že mě to teda nebere :mrgreen: a pak čtu ty diskuze jak je to parádní věc :lol:

• Citovat
  • Upravit
143
18.12.12 11:59

@pelikánek Máme ji taky a svítí asi 1 hodinu, navolit se to nedá. Teda aspoň ta naše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
18.12.12 12:42

Koupili jsme to malýmu na aukru k Vánocům. Má pejska, co se zatáhne za šňurku a hraje. Když ho natáhneme, malej do 5 minut spí, tak jsme si řekli, že mu to zpestříme ještě tou želvou aby měl na co koukat. Půjčili jsme si ji od kamarádky na týden na zkoušku a malej byl z toho paf 8o. Nejprve na to koukal asi 10 minut, chechtal se, pak se otočil na bok a spinkal :lol:, tak jsme mu ji objednali a včera želvičku kámošce vrátili :,( Dneska by měla dorazit ta jeho pod stromek :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
13.9.13 17:24

Obnovuji = taky jsem koupila na netu hrajici a svitici, stala teda do 200,– tak neocekavam zazraky, ale chci se zeptat - zespodu je hned vedle krabicky na napajeni taky maly konektor, jako by to bylo na zdroj do site. Ale v krabici nic nebylo.
Krom toho, ze nam z eshopu poslali jinou barvu, chci vedet, jestli k tomu je fakt jeste nejaky kabel a mame to reklamovat nebo se na to vyprdnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
13.9.13 17:34

Malý ji dostal od babičky..Je to taková promítačka..V noci to v tom pokojíku udělá pěkné podívání, ale já jsem z toho tak nadšená nebyla, protože malý nechtěl spávat a pořád si s tím hrál..
Teďka už si jí nevšímá a v noci mu svítí..Nijak nehraje, což jsem ráda..
Za mě..Není to nějak drahé, takže do toho klidně jdi..

• Citovat
  • Upravit
783
13.9.13 17:40

@Silwinka87 no ja uz ji mam:} jen jsem chtela vedet, jestli je k tomu nejaky napajeci kabel, kdyz vespod je ten konektor:}

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
13.9.13 18:07

Jéé já jsem ji koupila taky - malýmu k vánocům, ale musím mrknout, o žádným otvoru nevím…?? Ještě musím zkusit, kdy se vypne (jestli se vůbec sama vypne) protože to sem se dočetla až teď, v krabici sem žádný návod nenašla :nevim:
Mě se líbí, takže když se malej nebude tvářit, tak si ji nechám do ložnice :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
13.9.13 18:14

@bikerka ta nase ma vespod jak se davaji baterky jeste jednu dirku a vypada to jak dirka do nabijecky… ono je tech zelv urco nekolik druhu, my mame lenejsi variant {chtela jsem jen vyzkouset}, ale mela by hrat I svitit. Vyzvedla jsem ji dneska a bohuzel jeste nemam baterky. Ale uz ted nas ten eshop nastval, ze zelvicka je jine barvy a navic byla v jetem obalu {ktery je ale k te barve co jsme chteli} a krunyr je uz poskrabany, jak by ji meli nekde na prodejne nebo ji nekdo vratil:{{
Proto zjistuju, jestli k ni ma byt I kabel, to by byla konecna a urco bych ji reklamovala.. rikam si, pokud bude plne funkcni, tak bychom si ji asi nechali nez vyrizovat reklamace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
13.9.13 18:29

@kittysha tak já tam žádnej otvor už nemám, nám jen svítí, obal byl OK, ale vrchní krunýř se mi taky trochu zdál poškrábaný, spíš ale myslím, že na té naší je to tak trochu, tak asi jak se převáží a šoupe o vrchní karton… :nevim: Jetá nevypadá :D
Su zvědavá jestli ti někdo napíše, že je k tomu nějakej kabel, netuším na co by byl?? Leda místo baterek na nabíjení??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
13.9.13 18:29

Kabel do sítě jsem tam neměla. Ani bych o tom nepřemýšlela, děti mi s tím spí a tulí se k tomu:-) A ty baterky mají docela výdrž a po hodině se to samo vypíná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kibiki
13.9.13 19:24

Tak my jsme koupili tu origoš želvičku CloudB(originál je jen jeden a pak je dalších x čínských napodobenin). Měli jsme doma půjčenou tu z netu cca za 200,– a pak tuhle naši za 1000,– (z Anglie) a rozdíl tam určitě je. Čínská kopie - nesvítí tak kvalitně, nemluvě o plastu, některé dokonce hrají totálně šílené melodie a taky samy přepínají barvy.
Originál CloudB - syté barvy, které jsou ve tmě opravdu vidět po celém pokoji, včetně znamení, které je navíc vyobrazeno i v přiložené knížečce. Sama nepřeblikává barvy, ale dítko si samo cuplíkem zvolí tu, která je pro něj nejlepší. A hlavně nic nehraje, žádná melodie…ticho :palec:
Závěr - pokud nechcete do žely vrážet zbytečně 1000,–, tak tedy pořiďte tu čínskou kopii, ale doporučuji bez hudby, za mě ale rozhodně lepší originál!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino