Svítící magická želva

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
2.8.11 20:52

svítící magická želva

Holky, máte některá zkušenost s tou magickou svítící želvou http://plysaci.heureka.cz/…itici-30-cm/#… ?? :lol: Nejdříve jsem byla nadšená, ale teď přemýšlím, jestli to není takový vietnamský kýč??? 8-o Díky moc za reakce :potlesk: Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Adaška
2.8.11 20:58

Neteřinky ji mají a jsou z ní nadšené… Mně se to taky docela líbí, moc hezky to svítí na strop a stěny když je tma…

• Citovat
  • Upravit
36544
2.8.11 20:58

Mám ji doma.. chtěla jsem ji koupit před porodem, ale koupila jsem ji až před 14ti dny :-P
A je super - malej u ní usíná, jak kouká na ty hvězdičky :palec:

Takže za mě - ano, je to praktické, ale je to lapač prachu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
2.8.11 20:59

Ahoj, my ji máme, je to hezké když promítá i jako celková ozdoba na nočním stolku. Naše slečna je ještě malá a především teď když jde spát tak je světlo, takže nepromítáme, tak nevím jestli se jí to bude v zimě líbit… :nevim: Každopádně my máme tu velkou a ta ještě hraje a to fakt nedoporučuju, ten zvuk je hodně brutální :mrgreen: - řvavý a působí čínsky, žádná sladká jemná melodie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.8.11 21:00

Máme a přítel jí nesnáší :lol: On totiž ten čudlík na zapínání každou chvilku upadává dovnitř a on jí musí rozebrat a dát dokupy :-P Mimochodem, syn z toho nebyl zdaleka tak nadšený, jako já. Pouštěla jsem mu jí před spaním cca měsíc, jednou jsem zapomněla koupit baterky a bála se, jak bude večer dusno a on se mě na želvu ani nezeptal :mrgreen: Tím mě tedy děsně urazil a želvu už mu nepouštím (ony ty melodie začnou totiž velmi záhy lézt na nervy asi každému a postupně nepomůže ani jejich střídání :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
2.8.11 21:01

Ahoj,my ji máme a sice vypadá kýčovitě,ale prcek z ní byl unešený.Je tam uvedeno,že hraje jemnou melodii ,ale ta je příšerná,hlasitá,falešná-naštěstí se dá vypnout a nechají se zapnuté jen ty hvězdičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.8.11 21:03

nám žádnou melodii nehraje 8-o :nevim:

Ani v návodu nebo na krabici to není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
2.8.11 21:05

to máš ale tu malou, ne? Přesně ta co je v odkazu, je o něco levnější… Ta velká má přes 30cm na délku

edit: tak oni mají i velkou nehrající, ale jak už bylo napsáno, není o co stát :lol:

Příspěvek upraven 02.08.11 v 21:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.8.11 21:05
Monny89 píše:
nám žádnou melodii nehraje 8-o :nevim:Ani v návodu nebo na krabici to není :nevim:

Neplač, buď ráda :lol: A to jako fakt. Kdybych věděla, že je verze bez melodie, tak bych jí koupila. Ne, kecám, stejně bych koupila hrací, protože jsem jí nikdy předtím hrát neslyšela :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.8.11 21:13

teď se koukám na krabici znovu.. rozměr tam není… měřit jí teď nebudu, malej spí :lol: ale prostě mi to nehraje, ani se o tom nic nepíše.. a jsem za to asi i ráda, nemám ráda tu melodii pro děti, hraje tak všechno a mě z toho jde hlava kolem vždycky :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
2.8.11 21:26

http://plysaci.heureka.cz/…specifikace/#…

máme tuto,ale hudba je krákoravá, přitom by se nedalo usnout, takže jsme pouštěli jen hvězdičky, ty jsou hezké.. chvilku při tom usínala..malá jí dostala od tety k Vánocum..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
2.8.11 21:27

jééé, to je hezkéééé, to koupím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
2.8.11 21:34

mame ji uz dlouho a spokojenost, ale teda nehraje nam a nikdy nehrala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.8.11 21:46

My máme od Tiny Love magickou mořskou želvu http://www.slune-cz.cz/…a-tiny-love/, je pěkná, pro děti, co nechtějí mít na usínání úplnou tmu je moc fajn a hlavně sama od sebe zhasne, tak nemusím letět po schodech nahoru vypínat. Hudbu žádnou nemá, naštěstí. :mrgreen: To mi bohatě stačilo u chůvičky… :roll: :lol:
Jen jak píšou, že je možné vidět i opravdová souhvězdí, tak já je dosud nenašla :mrgreen: , nějak mi to přijde jako balamucení zákazníka :nevim: , ale dětem to nevadí, funkci to plní i tak. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
2.8.11 21:48

Ahojky máme ji asi půl roku - melodii žádnou nehraje - teda nikde jsem si nevšimla… používali jsme, když se brzy stmívalo, teďka přes léto ne - malá chodí spinkat za světla… ale zase určitě budeme.

Nejvíc se líbí asi mně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815