Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@neonqa Tuhle zelvu mame a je uzasna
Presne se jmenuje: Cloud b - Uklidňující želvička - Aqua (Tranquil Turtle). Hraje jednu prijemnou melodii a jeste je tam sum more (i ja bych u toho usnula
). Da se nastavit pohyb svetla - vln nebo se to da zastavit a jenom to vrha jakoby stin vody. Sviti pekne tmave modre. A pokud je v pokoji neco modreho, tak to tak divne nasviti (mala ma v postylce plysoveho smoulu a ten teda vypada hruzostrasne, kdyz sviti zelva
ale mala na nej alespon vidi a je v pohode, pekne u toho usina). Mohu jen doporucit
Jedine co je potreba, je dat ji nekam vys ke stropu, aby ty barevne efekty byly pekne viditelne. Ja ji mam na skrini pobliz postylky. Urcite to neozari cely strop v detskem pokoji.
Příspěvek upraven 25.03.14 v 18:03
Ahoj, zakoupila jsem magickou svitici zelvu a dle navodu se ma i ta obloha hvezd pohybovat dokola či co. noo, za ty penize jsem necekala nic extra, ale tuto funkci tedy nesplnuje. ani zapnuti vsech barev dohromady. pokud chci zmenit barvu, musim si ji prepnout. jedna se o tuto nemáte ji někdo, prosím, doma a funguje tedy se vším všudy? díky
@evulkanov Ahoj, nám funguje jak má, ale nějaký točení hvězd ani nebylo v popisu když jsem ji objednávala.. teda pokud si dobře vzpomínám.
Barvy můžu buď přepínat, nechat svítit jen jednu nebo se střídají (přeblikávají) samy ![]()
@evulkanov já jí mám akorát růžovou a myslím, že ten prostřední knoflík je k tomu, že to ty barvy přepínalo samo, ale netočí se to..
@evulkanov myslim, ze mame tu samou. Obloha se opravdu netoci, vsechny barvy ale rozsvitit jdou. Kdyz ji zapnu sviti oranzove, zmacknu L1 - modra, L2 - zelena, L3 - strida se oranzova, modra, zelena, a kdyz stisknu L3 dvakrat, tak se rozsiti vsechny 3 barvy najednou.
Počkejte, já to zkusím.. ![]()
Zapnu želvu, zmáčkla jsem čudlík L1 a hned se střídají barvy
Když ho zmáčknu znova, barva stojí (podle toho kdy to stopnu tam stojí různá barva).
Když zmáčknu L2, byla tam zrovna červená barva a ta střídavě slábne a zesiluje. Když zmáčknu znova, skočí jiná barva a to samý takže L2 barvy sama přepínám.
Poslední čudlík je hudba. Písničky buď valí dokola jedna za druhou nebo si je přepnu sama (zmáčknu 2×) a když zmáčknu třikrát, písnička stále hraje a želva svítí barevně (modrá, zelená, červená, oranžová).
Já jsem tu želvu kupovala na aukru. Počítala jsem s tím, že za 250,– to nebude žádná hitparáda, ale funkce má takový jaký byly v popisu
![]()
A dívám se, že my máme teda jiný ovládání ![]()
My mame stejnou jako @Hr4sek22 akorat za 170 Kc a pani se dusovala, ze nehraje…no bohuzel hraje, musim to nejak prerusit protoze to hrozne rve
o tom toceni jsem jeste neslysela, nedelaji to jenom ty originaly za 600 nebo tak nejak? Popravde o to bych teda nestala, by mi z toho bylo akorat spatne.
@kokomo jj, tak to mame tu samou. ted jsem zkousela dle popisu, jak pisete. diky ![]()
@evulkanov vzdyt tam ale u toho nepisou, ze se to ma pohybovat, nebo to je nekde v tom prilozenem navodu?
@Koblížek21 prave v tom navodu to je a taky, ze ma hrat…ale ja koupila prave tu nehraci, tak je to asi navod pro vsechny ty zelvy:-)
@evulkanov je já chci taky nehrací
týden jsem prolejzala net abych našla tu nehrací, i mi to paní potvrdila, a stejně to krákorá ![]()
@Koblížek21 mrkni na ten odkaz, co jsem davala. Treba je jeste v prodeji za tu akcni cenu