Svítící magická želva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1326
25.3.14 17:56

@neonqa Tuhle zelvu mame a je uzasna :-) Presne se jmenuje: Cloud b - Uklidňující želvička - Aqua (Tranquil Turtle). Hraje jednu prijemnou melodii a jeste je tam sum more (i ja bych u toho usnula 8) ). Da se nastavit pohyb svetla - vln nebo se to da zastavit a jenom to vrha jakoby stin vody. Sviti pekne tmave modre. A pokud je v pokoji neco modreho, tak to tak divne nasviti (mala ma v postylce plysoveho smoulu a ten teda vypada hruzostrasne, kdyz sviti zelva :lol: ale mala na nej alespon vidi a je v pohode, pekne u toho usina). Mohu jen doporucit :-) Jedine co je potreba, je dat ji nekam vys ke stropu, aby ty barevne efekty byly pekne viditelne. Ja ji mam na skrini pobliz postylky. Urcite to neozari cely strop v detskem pokoji.

Příspěvek upraven 25.03.14 v 18:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
25.3.14 17:58

My jí doma máme a moc se nám líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
2.12.14 16:43

Ahoj, zakoupila jsem magickou svitici zelvu a dle navodu se ma i ta obloha hvezd pohybovat dokola či co. noo, za ty penize jsem necekala nic extra, ale tuto funkci tedy nesplnuje. ani zapnuti vsech barev dohromady. pokud chci zmenit barvu, musim si ji prepnout. jedna se o tuto nemáte ji někdo, prosím, doma a funguje tedy se vším všudy? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
2.12.14 16:53

@evulkanov Ahoj, nám funguje jak má, ale nějaký točení hvězd ani nebylo v popisu když jsem ji objednávala.. teda pokud si dobře vzpomínám. :think: Barvy můžu buď přepínat, nechat svítit jen jednu nebo se střídají (přeblikávají) samy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2429
2.12.14 16:53

@evulkanov já jí mám akorát růžovou a myslím, že ten prostřední knoflík je k tomu, že to ty barvy přepínalo samo, ale netočí se to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
2.12.14 16:54

@evulkanov myslim, ze mame tu samou. Obloha se opravdu netoci, vsechny barvy ale rozsvitit jdou. Kdyz ji zapnu sviti oranzove, zmacknu L1 - modra, L2 - zelena, L3 - strida se oranzova, modra, zelena, a kdyz stisknu L3 dvakrat, tak se rozsiti vsechny 3 barvy najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
2.12.14 17:02

Počkejte, já to zkusím.. :mrgreen:

Zapnu želvu, zmáčkla jsem čudlík L1 a hned se střídají barvy :nevim: Když ho zmáčknu znova, barva stojí (podle toho kdy to stopnu tam stojí různá barva).
Když zmáčknu L2, byla tam zrovna červená barva a ta střídavě slábne a zesiluje. Když zmáčknu znova, skočí jiná barva a to samý takže L2 barvy sama přepínám.
Poslední čudlík je hudba. Písničky buď valí dokola jedna za druhou nebo si je přepnu sama (zmáčknu 2×) a když zmáčknu třikrát, písnička stále hraje a želva svítí barevně (modrá, zelená, červená, oranžová).

Já jsem tu želvu kupovala na aukru. Počítala jsem s tím, že za 250,– to nebude žádná hitparáda, ale funkce má takový jaký byly v popisu :? :)

A dívám se, že my máme teda jiný ovládání :D

• Citovat
  • Upravit
3249
2.12.14 17:14

My mame stejnou jako @Hr4sek22 akorat za 170 Kc a pani se dusovala, ze nehraje…no bohuzel hraje, musim to nejak prerusit protoze to hrozne rve :-D o tom toceni jsem jeste neslysela, nedelaji to jenom ty originaly za 600 nebo tak nejak? Popravde o to bych teda nestala, by mi z toho bylo akorat spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
2.12.14 17:15

@Hr4sek22 jo, to budete mit asi jinou.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
2.12.14 17:17

@kokomo jj, tak to mame tu samou. ted jsem zkousela dle popisu, jak pisete. diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
2.12.14 17:18

@evulkanov vzdyt tam ale u toho nepisou, ze se to ma pohybovat, nebo to je nekde v tom prilozenem navodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
2.12.14 20:31

@Koblížek21 prave v tom navodu to je a taky, ze ma hrat…ale ja koupila prave tu nehraci, tak je to asi navod pro vsechny ty zelvy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
2.12.14 20:40

Už mají i pejsky :lol: :)

• Citovat
  • Upravit
3249
2.12.14 21:07

@evulkanov je já chci taky nehrací :-D týden jsem prolejzala net abych našla tu nehrací, i mi to paní potvrdila, a stejně to krákorá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.12.14 06:26

@Koblížek21 mrkni na ten odkaz, co jsem davala. Treba je jeste v prodeji za tu akcni cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí