Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám problémy se synem. Je mu 19 let, všechno zvládá, učí se dobře, všechno, dělá sport, vše mu jde, ale jde o to, že je hodně uzavřený. Má teď první holku a rád by ji pozval k nám. Minulý týden už jsme ji viděli, je to moc pěkná a šikovná holka a moc mu to přejeme, ale on by to chtěl tak, aby u nás mohla přespat. Nevíme s manželem, jestli mu to máme povolit, pořád si říkáme, že je na to ještě moc mladý, půjde na vysokou, a děti teď nee, byl navíc vždy hodně uzavřený a mluvit s ním o takových věcech moc nešlo.
Byli jsme vždycky spíš přísnější, je to naše jediné dítě a on k nám nemá teď tu potřebnou důvěru. Je to vidět, že ho to taky trápí, pořád na ni myslí, kudy chodí a my nevíme, co s tím. Děkuji.
@Miroslava123 píše:
Ahoj, mám problémy se synem. Je mu 19 let, všechno zvládá, učí se dobře, všechno, dělá sport, vše mu jde, ale jde o to, že je hodně uzavřený. Má teď první holku a rád by ji pozval k nám. Minulý týden už jsme ji viděli, je to moc pěkná a šikovná holka a moc mu to přejeme, ale on by to chtěl tak, aby u nás mohla přespat. Nevíme s manželem, jestli mu to máme povolit, pořád si říkáme, že je na to ještě moc mladý, půjde na vysokou, a děti teď nee, byl navíc vždy hodně uzavřený a mluvit s ním o takových věcech moc nešlo.
Byli jsme vždycky spíš přísnější, je to naše jediné dítě a on k nám nemá teď tu potřebnou důvěru. Je to vidět, že ho to taky trápí, pořád na ni myslí, kudy chodí a my nevíme, co s tím. Děkuji.
A víte s manželem, že mu je už 19?? Tudíž může souložit v pohodě už přes 4 roky…
Myslím, že byste mu měli důvěřovat. A když s ním nešlo mluvit o přirozených věcech jako je sex, tak mu s manželem napište osvětový dopis ![]()
@Miroslava123 sex jde provádět bezpečně i bez budoucích dětí z toho plynoucích. To bys mohla vědět.
Je mu 19 let, ne 15. Co jsi dělala ty v 19? Nevím, co je špatného na tom, aby tam přespala. Chudák kluk, dejte mu trochu volnosti, jinak se vám pak může vzbouřit tak, že budete civět jak sovy. Pokud ve vás nemá důvěru, tak je to blbý. Ale to jste pohnojili vy. Tak mu věřte, dodejte potřebnou volnost a uvidíte.
Já bych snad nad tím ani nepřemýšlela.. Myslínm, že na,, to věk má, a rozhodně lepší pozvat a povolit, bez komedii, než hádky doma a stejně, kdyby měli choutky, tak někde jen tak..
Ale přece neznamená, že když holka přespí, že to hned znamená, že se jim nabízí dům pro… Prostě bych ho viděla jako dospělého kluka a trochu mu věřila..
Já tě chápu.
U nás přespával až manžel…a rozhodně to nebylo na začátku vztahu, ale v době, kdy už jsme fakt plánovali budoucnost. A Ty si jistě říkáš…kolik takových holek ještě bude. Není to lehká situace, do které Vás syn staví.
@Anonymní píše:
Já tě chápu.U nás přespával až manžel…a rozhodně to nebylo na začátku vztahu, ale v době, kdy už jsme fakt plánovali budoucnost. A Ty si jistě říkáš…kolik takových holek ještě bude. Není to lehká situace, do které Vás syn staví.
Já si myslim, že ses dobou Sekla tak o 50-80 let.
@Anonymní píše:
Já tě chápu.U nás přespával až manžel…a rozhodně to nebylo na začátku vztahu, ale v době, kdy už jsme fakt plánovali budoucnost. A Ty si jistě říkáš…kolik takových holek ještě bude. Není to lehká situace, do které Vás syn staví.
A to mají jít spíš na hotel nebo mít sex až po svatbě? ![]()
Nevidím na tom nic špatného, naopak by rodiče měli být rádi, že je syn normální ![]()
Tak ono to někdo nebere přes.. sex.. Já si pamatuju, jak usem se seznámila s bývalým, byli jsme spolu tři týdny, a vzal mně po discotéce k nim přespat. Nic nebylo, šlo opravdu o přespání, navíc s náma jela i moje kamarádka co spala vedle v pokoji.. Vezl nás a pil, proto jsme samozřejmě nejeli, a spali ve stejném městě
Dospělí muž a ráno mámu málem kleplo jak byla na něho naštaná.. že u něho přespávají holky.. nevím co v tom viděla.. Mu tehdy byl 26 let mě 20, ale spíš člo o takový ten náboženský pohled.. A to kamarádka teda byla ve dvojici s jeho bratrem, takže nějaké velké akce se fakt nekonali..
Zalehlo se a spalo…
Já teda s ním v pokoji na pohovce a kamarádka v obýváku na pohovce sama
Příspěvek upraven 30.12.21 v 19:47
@Anonymní píše:
Kdybych mela cekat na manzela, tak mi frnda zaroste mechem.
@Miroslava123 píše:
Ty si myslíš, že nemají sex? Chovej se k němu jako k dospělému.
@Miroslava123 je mu 19 a nesmí si přivést holku? Tak to počítej s tím, že bude za chvíli přespávat jinde. Dítě může zplodit v 9:30 stejně jako ve 23 hod.
@Anonymní píše:
No jo, ale těsně po válce byla bytová krize a aby s vámi všemi spal v kuchyni se prostě nehodilo
.
Zakladatelko, aby se ti kluk na vysokou nevykašlal a přes ty vaše nesmyslné zákazy nešel raději pracovat, aby se mohl odstěhovat a mít klid.
Jemu je 19 a vy přemýšlíte ze z něho bude kdo?? Mnich?? Jaj když mému chlapovi ( jsme spolu 19 rok) bylo 19 tak nebylo dne kdy bychom si nenašli kde a kdy. Klidně na sněhu
.