Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
ani nevím, jak začít. Asi mám deprese ze svého života ![]()
Nejatraktivnější jsou tedy prostitutky. Mají hodně sexuálních partnerů a ještě jim za to platěj… takže řešení je stát se prostitutkou. ![]()
Opravdu nevím, jestli mám začít spát s každým, abych měla pocit, že si užívám nebo zůstat s přítelem.
Atraktivita neatraktivita, ale s tím, že nejsi zbytečně chytrá a navíc bys ráda byla rozhoďnožka (kdyby tedy byl ten zájem), s tím budou mít případní partneři problém.
Nevážíš si toho, co máš.. zatím máš věk, kdy si můžeš dovolit podlehnout volání ku*dy.. Takže jestli chceš, raději teď, než později. Pak můžeš litovat, až nebudeš moci najít partnera, budeš chtít děti apod.. no nicméně, většina lidí se ti dost zasměje, jestli si napálíš čumák.
Nechápu kde bereš ty představy, spousta lidí začíná vztahy později. Ale když myslíš, že bez kvalitně protažené frndy nelze žít
někteří si váží kvalitního vztahu a normálně, žijí i se svým prvním partnerem.
Nevím jaký je vztah s přítelem, ale jestli máš takový choutky, tak jestli by nebylo lepší se nejdříve vyblbnout, zažít nějaké románky apod. No a pak jít třeba do vztahu, když už je člověk vybouřený a zažil to co chtěl.
@xlocwx píše:
Opravdu nevím, jestli mám začít spát s každým, abych měla pocit, že si užívám nebo zůstat s přítelem.
Ideálně nespi s nikým. Až najdeš toho správného, bude ti jedno, kolik jich bylo před ním.
Se rozejdi a užívej si jak je libo. Potřebuješ naše požehnání k nevěře nebo o čem přesně je příspěvek?
@PeBa12 píše:Řekla bych, že zakladatelka by ráda dohnala (podle ní) ztracený čas, ale zase nemá odvahu na rozchod se stávajícím přítelem, protože dosud prý o ní nebyl příliš zájem. Takže by ráda odžila divoká léta a zároveň si nechala jako jistotu přítele, pokud by se neobjevil ten správný match.
Se rozejdi a užívej si jak je libo. Potřebuješ naše požehnání k nevěře nebo o čem přesně je příspěvek?
@ontarova.stara píše: Řekla bych, že zakladatelka by ráda dohnala (podle ní) ztracený čas, ale zase nemá odvahu na rozchod se stávajícím přítelem, protože dosud prý o ní nebyl příliš zájem. Takže by ráda odžila divoká léta a zároveň si nechala jako jistotu přítele, pokud by se neobjevil ten správný match.
Skoro! Nemám odvahu, protože nemám už sílu na to hledání přítele. Nebojím se ani tak toho, že si nikoho nenajdu, ale ubíjí mě představa, že budu muset zase na seznamku, zase chodit na rande, zase to s někým nevýjde, zase hledat dalšího a dalšího až to do cca půl roku třeba výjde. Nemám už na to věčné seznamování. Jinak je to přesně, jak jsi popsala.
@PeBa12 píše:
O tom, že mi v životě nic nejde. Buď to jsem si neužívala a byla prej podivínská 20 létá panna a když jsem si už užívat začala a trochu to asi přehnala, tak jsem dostala zánět tam dole a nemohla skoro čůrat, lítala jswm po doktorech a testovala se na pohlavní choroby.
@xlocwx píše:
Skoro! Nemám odvahu, protože nemám už sílu na to hledání přítele. Nebojím se ani tak toho, že si nikoho nenajdu, ale ubíjí mě představa, že budu muset zase na seznamku, zase chodit na rande, zase to s někým nevýjde, zase hledat dalšího a dalšího až to do cca půl roku třeba výjde. Nemám už na to věčné seznamování. Jinak je to přesně, jak jsi popsala.
Teenageri si uzivaju iba sex? Je uzivanie si zivota oba o sexe? Tak sa nezoznamuj, ked nemas chut sa zoznamovat. Podla mna je uzivanie si zivota o tom, ze netlacis na pilu, nenutis sa do nicoho.
Ako si mozes uzivat sex, ked mas k nemu taky krcovity pristup.. zacni tym, ze sa nebudes do nicoho nutit a robit veci, ktore ta bavia a prinasaju ti uspokojenie
Naozaj ta trapi to, co nebolo, alebo si nespokojna tu a teraz. Mas pocit, ze ti k stastiu chyba pocit atraktivity a mali by ti ho dat prave chlapi? Ako by to malo podla teba vyzerat, aby si bola spokojna?