Zakomplexovaná a nezkušená

66
30.12.21 17:12

Zakomplexovaná a nezkušená

Ahoj,

ani nevím, jak začít. Asi mám deprese ze svého života :(

1. Přijdu si ošklivá
  2. Štve mě, že přítel nechce se mnou spát tak často, jak bych si přála. Zároveň ale někdy během toho sexu nic necítím anebo cítím bolest/pálení. Příjemnější je pro mě masturbace.
  3. Přijdu si životem ochuzena: neužívala jsem si jako ostatní normální teenageři. Poprvé jsem se líbala a měla sex až v 20. Dodnes (nyní je mi 25) se s tím nedokážu smířit. Bohužel ale nikdy nebyl o mě velký zájem. Snad jen na seznamkách.
  4. Jsem natolik zoufalá, že mám potřebu všechno dohnat, podvést přítele jen abych měla více sexuálních partnerů.
  5. De facto jsem přítele už skoro podvedla - nedávno jsem se líbala s bývalým. Je mi to líto a zároveň není.
  6. Pořád se mi zdá, že počet sexuálních partnerů = atraktivita ženy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1243
30.12.21 17:15

Doporučuju psychologa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
30.12.21 17:17
@Darkandeep píše:
Doporučuju psychologa :hug:

To mi nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
30.12.21 17:24

Nejatraktivnější jsou tedy prostitutky. Mají hodně sexuálních partnerů a ještě jim za to platěj… takže řešení je stát se prostitutkou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
30.12.21 17:25

Opravdu nevím, jestli mám začít spát s každým, abych měla pocit, že si užívám nebo zůstat s přítelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.12.21 17:28

Atraktivita neatraktivita, ale s tím, že nejsi zbytečně chytrá a navíc bys ráda byla rozhoďnožka (kdyby tedy byl ten zájem), s tím budou mít případní partneři problém.

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
30.12.21 17:31

Nevážíš si toho, co máš.. zatím máš věk, kdy si můžeš dovolit podlehnout volání ku*dy.. Takže jestli chceš, raději teď, než později. Pak můžeš litovat, až nebudeš moci najít partnera, budeš chtít děti apod.. no nicméně, většina lidí se ti dost zasměje, jestli si napálíš čumák.

Nechápu kde bereš ty představy, spousta lidí začíná vztahy později. Ale když myslíš, že bez kvalitně protažené frndy nelze žít :think: někteří si váží kvalitního vztahu a normálně, žijí i se svým prvním partnerem.

• Citovat
  • Upravit
30.12.21 17:32

Nevím jaký je vztah s přítelem, ale jestli máš takový choutky, tak jestli by nebylo lepší se nejdříve vyblbnout, zažít nějaké románky apod. No a pak jít třeba do vztahu, když už je člověk vybouřený a zažil to co chtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.21 17:32
@xlocwx píše:
Opravdu nevím, jestli mám začít spát s každým, abych měla pocit, že si užívám nebo zůstat s přítelem.

Ideálně nespi s nikým. Až najdeš toho správného, bude ti jedno, kolik jich bylo před ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
30.12.21 17:38

Se rozejdi a užívej si jak je libo. Potřebuješ naše požehnání k nevěře nebo o čem přesně je příspěvek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.12.21 17:42
@PeBa12 píše:
Se rozejdi a užívej si jak je libo. Potřebuješ naše požehnání k nevěře nebo o čem přesně je příspěvek?
Řekla bych, že zakladatelka by ráda dohnala (podle ní) ztracený čas, ale zase nemá odvahu na rozchod se stávajícím přítelem, protože dosud prý o ní nebyl příliš zájem. Takže by ráda odžila divoká léta a zároveň si nechala jako jistotu přítele, pokud by se neobjevil ten správný match.
  • Citovat
  • Upravit
66
30.12.21 17:47
@ontarova.stara píše: Řekla bych, že zakladatelka by ráda dohnala (podle ní) ztracený čas, ale zase nemá odvahu na rozchod se stávajícím přítelem, protože dosud prý o ní nebyl příliš zájem. Takže by ráda odžila divoká léta a zároveň si nechala jako jistotu přítele, pokud by se neobjevil ten správný match.

Skoro! Nemám odvahu, protože nemám už sílu na to hledání přítele. Nebojím se ani tak toho, že si nikoho nenajdu, ale ubíjí mě představa, že budu muset zase na seznamku, zase chodit na rande, zase to s někým nevýjde, zase hledat dalšího a dalšího až to do cca půl roku třeba výjde. Nemám už na to věčné seznamování. Jinak je to přesně, jak jsi popsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
30.12.21 17:50
@PeBa12 píše:

O tom, že mi v životě nic nejde. Buď to jsem si neužívala a byla prej podivínská 20 létá panna a když jsem si už užívat začala a trochu to asi přehnala, tak jsem dostala zánět tam dole a nemohla skoro čůrat, lítala jswm po doktorech a testovala se na pohlavní choroby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6246
30.12.21 18:00
@xlocwx píše:
Skoro! Nemám odvahu, protože nemám už sílu na to hledání přítele. Nebojím se ani tak toho, že si nikoho nenajdu, ale ubíjí mě představa, že budu muset zase na seznamku, zase chodit na rande, zase to s někým nevýjde, zase hledat dalšího a dalšího až to do cca půl roku třeba výjde. Nemám už na to věčné seznamování. Jinak je to přesně, jak jsi popsala.

Teenageri si uzivaju iba sex? Je uzivanie si zivota oba o sexe? Tak sa nezoznamuj, ked nemas chut sa zoznamovat. Podla mna je uzivanie si zivota o tom, ze netlacis na pilu, nenutis sa do nicoho.
Ako si mozes uzivat sex, ked mas k nemu taky krcovity pristup.. zacni tym, ze sa nebudes do nicoho nutit a robit veci, ktore ta bavia a prinasaju ti uspokojenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6246
30.12.21 18:14

Naozaj ta trapi to, co nebolo, alebo si nespokojna tu a teraz. Mas pocit, ze ti k stastiu chyba pocit atraktivity a mali by ti ho dat prave chlapi? Ako by to malo podla teba vyzerat, aby si bola spokojna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí