Vztah syna s manželem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26248
19.5.19 19:50
@_.Emilyyy píše:
Ale rozhodne by ti nemelo dojít k timu, aby se vzájemně nemeli radi..Co to je potom za rodinu? ;) :nevim:

ono to „nemají se rádi“ není moc jasné, jak se projevuje. Málo informací. Nemyslím si, že by ho otec neměl rád, jen se střetly dva pohledy na svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
19.5.19 19:52
@neumisa píše:
ono to „nemají se rádi“ není moc jasné, jak se projevuje. Málo informací. Nemyslím si, že by ho otec neměl rád, jen se střetly dva pohledy na svět.

Nevim, jak jinak se da vysvetlit, ldyz zakladatelka pise, ze se nemaji radi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
19.5.19 19:53
@_.Emilyyy píše:
Nevim, jak jinak se da vysvetlit, ldyz zakladatelka pise, ze se nemaji radi :think:

zajímalo by mě, jak se to projevuje. Hádají se? to je s puberťákem celkem běžná věc, neznamená to, že ho otec nemá rád. Stopnul mu kapesné? Drží ho o chlebu a vodě? Zavřel ho do sklepa? Poslal ho na galeje? Nebo co to znamená „nemají se rádi“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
19.5.19 19:57
@neumisa píše:
zajímalo by mě, jak se to projevuje. Hádají se? to je s puberťákem celkem běžná věc, neznamená to, že ho otec nemá rád. Stopnul mu kapesné? Drží ho o chlebu a vodě? Zavřel ho do sklepa? Poslal ho na galeje? Nebo co to znamená „nemají se rádi“?

To uz se zeptej zakladatelky, ktera tu napsala tohle:
Mame syna 15 let. Syn s otcem si nerozumí syn ho pořád provokuje je drzý a tak se spolu nemají rádi? Jak je k sobe sblížit?

Tak to vi jenom zakladatelka, jako e to projevuje to,,tak se spolu nemaji radi”

Ale tak, kdzy ani zakladatelka nevi, jak syna s otcem sblížit, tak to nebufe moc dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
19.5.19 20:01

@_.Emilyyy

a já říkám, že násilím to nepůjde a nemyslím si, že jde o divnou rodinu. Jen o rodinu „postiženou“ pubertou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
19.5.19 20:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat