Syn chce do Chorvatska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4535
8.8.23 13:23

@jjss @Bandii byli jsme se koupat i na písčité plazi v Chorvatsku. Zlaté sutry fakt. Písek všude. Vytrepat to nešlo, ale proti gustu. Každý ma rád něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14524
8.8.23 13:27

@Mallorka tiež nemám rada ako sa piesok všade nalepí a nanosí. Raz nám jedna milá pani dokonca povedala, že nemáme chodiť na pláž v žabkách, lebo odnášame piesok a bude ho málo :mrgreen: aj takéto veci trápia niektorých turistov :mrgreen:

Bez detí e vážne radi chodili do reštaurácií, ale s nimi je to niekedy očistec, tak to stačí raz za čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80016
8.8.23 13:29
@Bandii píše:
Tak zase ne všichni mají rádi písečné pláže. Ale ty v HR taky najdeš, když už na to přijde.

já vím, v celém Chorvatsku jsou asi 4 písečné pláže :) a v celé Itálii asi 400 nebo víc písečných pláží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80016
8.8.23 13:30
@Mallorka píše:
@jjss @Bandii byli jsme se koupat i na písčité plazi v Chorvatsku. Zlaté sutry fakt. Písek všude. Vytrepat to nešlo, ale proti gustu. Každý ma rád něco jiného.

když ležíš na lehátku na pláži, pak si jdeš zaplavat, tak nechápu jakým způsobem se ti může dostat písek všude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
8.8.23 13:31
@stinga píše:
já vím, v celém Chorvatsku jsou asi 4 písečné pláže :) a v celé Itálii asi 400 nebo víc písečných pláží

Tak ale když chceš do HR, ne do Itálie… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
8.8.23 13:32
@stinga píše:
když ležíš na lehátku na pláži, pak si jdeš zaplavat, tak nechápu jakým způsobem se ti může dostat písek všude?

Stačí aby se zvedl vítr. :nevim: Já ani neležím na lehátku, ani se nekoupu a stejně mám písek na nohou, něco ve vlasech, paráda. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80016
8.8.23 13:33
@Mallorka píše:
@stinga ježci tam nebyly. Někdo zase nemá rád písek všude, co leze i za plavky.Každopádně syn chce…, tak zakladatelka pojede, je mu 6. Nemusi se vše dělat podle děti. K moři byť jinam normálně jezdí, neřešila bych…

jo však jasně, o tom je celá diskuse, že každý preferujeme něco jiného a je to tak dobře :palec: já nikdy písek nikde nemám, tu chybu, že sedíš na písku s mokrými plavkami jsemu dělala naposled, když mi bylo 11 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80016
8.8.23 13:34
@Bandii píše:
Tak ale když chceš do HR, ne do Itálie… :nevim:
:mrgreen: tak to je pak problém,
já osobně mám také 6leté dítě a dovolené vybírám já, to 6leté dítě ani neví, jak se liší Chorvatsko, Egypt nebo třeba Mallorka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
8.8.23 13:38
@ibis píše:
No to asi néé… ale když myslíš…

Proč asi ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40427
8.8.23 13:40
@jjss píše:
@Mallorka tiež nemám rada ako sa piesok všade nalepí a nanosí. Raz nám jedna milá pani dokonca povedala, že nemáme chodiť na pláž v žabkách, lebo odnášame piesok a bude ho málo :mrgreen: aj takéto veci trápia niektorých turistov :mrgreen:

Tak na písečných pláží u slušných hotelů jsou plážové sprchy a sprchy na nohy, kde si můžeš při odchodu z pláže písek smýt.

U na některých plážích je za odnos písku, kamenů a lastur i mastná pokuta! :cert:

Suvenýry z pláže se mohou turistům vymstít. Za písek hrozí pokuty i vězení

Turista na Sardinii dostal pokutu tisíc eur za sbírání kamínků na pláži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40427
8.8.23 13:41
@Lama Lama píše:
Proč asi ne?

Tak ona nás asi zná a ví, jak to u nás chodí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14524
8.8.23 13:45

@jege bol to slušný hotel, mal sprchy aj na nohy aj normálne. Tá pani mala problém s tým, že chodíme po pláži v šľapkách a máme chodiť bosí ;) už ma vidíš v 35 stupňoch na piesku. Nikto si nebral žiadne mušle a nehrabal piesok. Skôr to bola všetečná striga, ktorá bola rada, že môže konečne peskovať niekoho, kto jej reči rozumie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15799
8.8.23 13:45
@ibis píše:
Tys jeho příspěvek nečetla? Paní vaří celý rok, proto o dovolené al inclusive. Tak jsem se ho ptala, proč jí s tím vařením nepomůže?

Treba nema čas, děla něco jiného. Muj manzel taky nevari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40427
8.8.23 13:57
@jjss píše:
@jege bol to slušný hotel, mal sprchy aj na nohy aj normálne. Tá pani mala problém s tým, že chodíme po pláži v šľapkách a máme chodiť bosí ;) už ma vidíš v 35 stupňoch na piesku. Nikto si nebral žiadne mušle a nehrabal piesok. Skôr to bola všetečná striga, ktorá bola rada, že môže konečne peskovať niekoho, kto jej reči rozumie :mrgreen:

Tak chůze po písku je zdravá, ale v létě u moře se to dá jenom ráno a podvečer, pak je to jak žhavé uhlí. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
8.8.23 14:33

Diskuzi jsem teda neměla sílu přečíst. Ale co jet na poznavacku chorvatska třeba na podzimní prázdniny nebo ten zarijovy svátek? Ja nevím jak jsou prázdniny, moje děti jsou ještě malé. Už tam nebude vedro, lidi, moře ještě nebude úplně studený. Já Chorvatsko od povinných dovolených s rodiči taky nemusím. Ale kamarádka chorvatka mi právě doporučovala jaro nebo podzim. Kouknout po horách, koupacka se taky dá. Jen na podzim už jsou krátké dny. Na valecku k moři do Chorvatska by mě taky nikdo nedostal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí