Syn je potvůrka - krmení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
syn je potvůrka
ahojky maminky,tak Pátovi bude 7 měsíců a přišla jsem na to,že je to pěkná potvůrka. Už od narození máme problém s jídlem,nejprve my usínal u prsa,tak jsme odsávali a pili z flašky.Stejně tomu baštění moc nedal,pil tak polovinu toho co měl.Ted už jsme na příkrmech a to máte vidět jak do něj zeleninka,přesnídávky a kaše padá,on by se snad i přežral
snad i to mlíko by pil ze lžíčky
Normálně jsme přibírali,tedy mohly by jsme víc,ale myslím,že ted to asi doženem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
tygrikj píše:
ahojky maminky,tak Pátovi bude 7 měsíců a přišla jsem na to,že je to pěkná potvůrka. Už od narození máme problém s jídlem,nejprve my usínal u prsa,tak jsme odsávali a pili z flašky.Stejně tomu baštění moc nedal,pil tak polovinu toho co měl.Ted už jsme na příkrmech a to máte vidět jak do něj zeleninka,přesnídávky a kaše padá,on by se snad i přežralsnad i to mlíko by pil ze lžíčky
Normálně jsme přibírali,tedy mohly by jsme víc,ale myslím,že ted to asi doženem
![]()
![]()
Kdyby sis chtěla jen tak povídat, zkus diskuzi emiminovskou pavlač, tam jen tak plkáme o všem možném. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě někdy přijde, že malýmu chutná zelenina víc jak mlíko, tuhle snědl 300g brambor se zeleninou a byl by jedl ještě ![]()
Buď ráda, že máš jedlíka, prvorozený taky byl jedlík veliký, pak se to v roce začlo trochu kazit a teď jsou dny, kdy skoro neveme do pusy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gladys píše:
Mě někdy přijde, že malýmu chutná zelenina víc jak mlíko, tuhle snědl 300g brambor se zeleninou a byl by jedl ještě
Buď ráda, že máš jedlíka, prvorozený taky byl jedlík veliký, pak se to v roce začlo trochu kazit a teď jsou dny, kdy skoro neveme do pusy
A pak v pubertě nás snědí i s natáčkama, který si budeme dávat na noc na spaní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gladys píše:
Mě někdy přijde, že malýmu chutná zelenina víc jak mlíko, tuhle snědl 300g brambor se zeleninou a byl by jedl ještě
Buď ráda, že máš jedlíka, prvorozený taky byl jedlík veliký, pak se to v roce začlo trochu kazit a teď jsou dny, kdy skoro neveme do pusy
jj to jsem ráda,protože z toho mléka už jsem byla trošku zoufalá.Snad mu to chvilku vydrží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davdan píše:Gladys píše:A pak v pubertě nás snědí i s natáčkama, který si budeme dávat na noc na spaní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gladys píše:Davdan píše:Gladys píše:A pak v pubertě nás snědí i s natáčkama, který si budeme dávat na noc na spaní.
Buď ráda, že máš jedlíka, prvorozený taky byl jedlík veliký, pak se to v roce začlo trochu kazit a teď jsou dny, kdy skoro neveme do pusyNo já si říkám, zda budou pak oba žravý, tak abych začla pomalu šetřit na prádelní hrnce na vaření
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gladys píše:Davdan píše:Gladys píše:A pak v pubertě nás snědí i s natáčkama, který si budeme dávat na noc na spaní.
Buď ráda, že máš jedlíka, prvorozený taky byl jedlík veliký, pak se to v roce začlo trochu kazit a teď jsou dny, kdy skoro neveme do pusyNo já si říkám, zda budou pak oba žravý, tak abych začla pomalu šetřit na prádelní hrnce na vaření
Půlka selátka a pytel brambor jako lehkej obídek.
To tady maminky pubošů píšou - první večeře, druhá večeře, třetí večeře, předkrm před večeří před spaním a „předspací večeře“. (Nezaměnit předspací za jiné slovo…
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
teď mi syna (taky 7m) krmila moje máma a já ji furt říkám: „prosimtě nenuť ho, až nebude chtít“ (sama mám trauma z dětství, kdy mi ONA nutila jídlo). A ona celá šťastná hlásí: „když on pořád otvíral pusinku“ …no nacpala do něj 2 skleničky k obědu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Black_Orchids píše:Gladys píše:Davdan píše:Gladys píše:A pak v pubertě nás snědí i s natáčkama, který si budeme dávat na noc na spaní.
teď mi syna (taky 7m) krmila moje máma a já ji furt říkám: „prosimtě nenuť ho, až nebude chtít“ (sama mám trauma z dětství, kdy mi ONA nutila jídlo). A ona celá šťastná hlásí: „když on pořád otvíral pusinku“ …no nacpala do něj 2 skleničky k obědu
a nebolelo ho bříško
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tygrikj píše:Black_Orchids píše:Gladys píše:Davdan píše:Gladys píše:A pak v pubertě nás snědí i s natáčkama, který si budeme dávat na noc na spaní.
teď mi syna (taky 7m) krmila moje máma a já ji furt říkám: „prosimtě nenuť ho, až nebude chtít“ (sama mám trauma z dětství, kdy mi ONA nutila jídlo). A ona celá šťastná hlásí: „když on pořád otvíral pusinku“ …no nacpala do něj 2 skleničky k obědu![]()
![]()
a nebolelo ho bříško
ale ne, to byly ty malý 125g. On sní běžně k obědu tak +- 220g masozel… ale těch 250g dohromady je asi jeho prozatímní životní rekord ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit