Syn je potvůrka - krmení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
27.1.12 21:47

syn je potvůrka

ahojky maminky,tak Pátovi bude 7 měsíců a přišla jsem na to,že je to pěkná potvůrka. Už od narození máme problém s jídlem,nejprve my usínal u prsa,tak jsme odsávali a pili z flašky.Stejně tomu baštění moc nedal,pil tak polovinu toho co měl.Ted už jsme na příkrmech a to máte vidět jak do něj zeleninka,přesnídávky a kaše padá,on by se snad i přežral :D snad i to mlíko by pil ze lžíčky :D Normálně jsme přibírali,tedy mohly by jsme víc,ale myslím,že ted to asi doženem :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
27.1.12 21:53

aha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
27.1.12 21:53
Black_Orchids píše:
aha
:lol: :lol:

Příspěvek upraven 27.01.12 v 21:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
27.1.12 21:55
tygrikj píše:
ahojky maminky,tak Pátovi bude 7 měsíců a přišla jsem na to,že je to pěkná potvůrka. Už od narození máme problém s jídlem,nejprve my usínal u prsa,tak jsme odsávali a pili z flašky.Stejně tomu baštění moc nedal,pil tak polovinu toho co měl.Ted už jsme na příkrmech a to máte vidět jak do něj zeleninka,přesnídávky a kaše padá,on by se snad i přežral :D snad i to mlíko by pil ze lžíčky :D Normálně jsme přibírali,tedy mohly by jsme víc,ale myslím,že ted to asi doženem :D :D :D

Kdyby sis chtěla jen tak povídat, zkus diskuzi emiminovskou pavlač, tam jen tak plkáme o všem možném. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
27.1.12 21:57
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.1.12 21:58

Mě někdy přijde, že malýmu chutná zelenina víc jak mlíko, tuhle snědl 300g brambor se zeleninou a byl by jedl ještě 8o
Buď ráda, že máš jedlíka, prvorozený taky byl jedlík veliký, pak se to v roce začlo trochu kazit a teď jsou dny, kdy skoro neveme do pusy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
27.1.12 22:00
Gladys píše:
Mě někdy přijde, že malýmu chutná zelenina víc jak mlíko, tuhle snědl 300g brambor se zeleninou a byl by jedl ještě 8o
Buď ráda, že máš jedlíka, prvorozený taky byl jedlík veliký, pak se to v roce začlo trochu kazit a teď jsou dny, kdy skoro neveme do pusy :roll:

A pak v pubertě nás snědí i s natáčkama, který si budeme dávat na noc na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
27.1.12 22:00
Gladys píše:
Buď ráda, že máš jedlíka, prvorozený taky byl jedlík veliký, pak se to v roce začlo trochu kazit a teď jsou dny, kdy skoro neveme do pusy :roll:

jj to jsem ráda,protože z toho mléka už jsem byla trošku zoufalá.Snad mu to chvilku vydrží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.1.12 22:02
Davdan píše:
Gladys píše:
A pak v pubertě nás snědí i s natáčkama, který si budeme dávat na noc na spaní.
:mrgreen: No já si říkám, zda budou pak oba žravý, tak abych začla pomalu šetřit na prádelní hrnce na vaření :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
27.1.12 22:04
Gladys píše:
Davdan píše:
Gladys píše:
:mrgreen: No já si říkám, zda budou pak oba žravý, tak abych začla pomalu šetřit na prádelní hrnce na vaření :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
27.1.12 22:04
Gladys píše:
Davdan píše:
Gladys píše:
:mrgreen: No já si říkám, zda budou pak oba žravý, tak abych začla pomalu šetřit na prádelní hrnce na vaření :lol:

Půlka selátka a pytel brambor jako lehkej obídek.
To tady maminky pubošů píšou - první večeře, druhá večeře, třetí večeře, předkrm před večeří před spaním a „předspací večeře“. (Nezaměnit předspací za jiné slovo… :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
27.1.12 22:07
Gladys píše:
Davdan píše:
Gladys píše:

:D
teď mi syna (taky 7m) krmila moje máma a já ji furt říkám: „prosimtě nenuť ho, až nebude chtít“ (sama mám trauma z dětství, kdy mi ONA nutila jídlo). A ona celá šťastná hlásí: „když on pořád otvíral pusinku“ …no nacpala do něj 2 skleničky k obědu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
27.1.12 22:15
Black_Orchids píše:
Gladys píše:
Davdan píše:
Gladys píše:
teď mi syna (taky 7m) krmila moje máma a já ji furt říkám: „prosimtě nenuť ho, až nebude chtít“ (sama mám trauma z dětství, kdy mi ONA nutila jídlo). A ona celá šťastná hlásí: „když on pořád otvíral pusinku“ …no nacpala do něj 2 skleničky k obědu 8o

8o 8o 8o a nebolelo ho bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
27.1.12 22:24
tygrikj píše:
Black_Orchids píše:
Gladys píše:
Davdan píše:
Gladys píše:
teď mi syna (taky 7m) krmila moje máma a já ji furt říkám: „prosimtě nenuť ho, až nebude chtít“ (sama mám trauma z dětství, kdy mi ONA nutila jídlo). A ona celá šťastná hlásí: „když on pořád otvíral pusinku“ …no nacpala do něj 2 skleničky k obědu 8o
8o 8o 8o a nebolelo ho bříško

ale ne, to byly ty malý 125g. On sní běžně k obědu tak +- 220g masozel… ale těch 250g dohromady je asi jeho prozatímní životní rekord 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí