Co uvařit chlapovi s průjmem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co uvařit chlapovi s průjmem
Ahoj, prosím, nemá někdo tip na dietní jídlo pro dospělého chlapa, který má od rána průjem? Má hlad a rohlíky ani banány mi už nechce jíst, žádá teplou večeři, hádat se s ním už nemíním
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ohřej mu rohlík a banán v mikrovlnce ![]()
Udělej rýži…buď nějak nasladko, jestli to má rád, nebo s trochou zeleniny jako dietní rizoto
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych udělala rýži. Je dietní. Nebo suchý brambory, ale to ošizený rizoto se mi zdá na chu%t lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja bych mu rekla, at se pochlapi a vydrzi to ![]()
udelala bych vyvar a obrala mu z toho maso ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě dávali na průjem ve špitálu odvar z bujónu- bez ničeho( max. trochu vařené rýže)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud nemá drastický průjem, tak snad vařené brambory a dušenou mrkev- bud úúúplně mnimun tuku- nebo bez
Chápu, že to nejde hlady vydržet
Ale co, břicho si nějak i samo pomáhá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
když chce teplou večeři udělala bych mu knedlo zelo at se klidně zese.e, když neni schopnej vydržet jeden den na rohlíkách
jiank bych mu teda udělala bud vývar, trošku toho rizota, nám dávali jako dietu v nemocnici i bramborovou kaši jen trošku omaštěnou, kdyžtak mu do toho nakrájej trošku dětský šunky.....ale já bych ho teda nechala na piškotech, protože už ho vidim jak si pak bude stěžovat až znovu poletí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
malamamca píše:vepřo- knedlo- zelo
když chce teplou večeři udělala bych mu knedlo zelo at se klidně zese.e, když neni schopnej vydržet jeden den na rohlíkáchjiank bych mu teda udělala bud vývar, trošku toho rizota, nám dávali jako dietu v nemocnici i bramborovou kaši jen trošku omaštěnou, kdyžtak mu do toho nakrájej trošku dětský šunky.....ale já bych ho teda nechala na piškotech, protože už ho vidim jak si pak bude stěžovat až znovu poletí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vanesanka píše:malamamca píše:vepřo- knedlo- zelo
když chce teplou večeři udělala bych mu knedlo zelo at se klidně zese.e, když neni schopnej vydržet jeden den na rohlíkáchjiank bych mu teda udělala bud vývar, trošku toho rizota, nám dávali jako dietu v nemocnici i bramborovou kaši jen trošku omaštěnou, kdyžtak mu do toho nakrájej trošku dětský šunky.....ale já bych ho teda nechala na piškotech, protože už ho vidim jak si pak bude stěžovat až znovu poletí
![]()
![]()
se tu řežúúú- to by se nedos.al
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinak… je snad dospelej ne? kdyz mu prujem nevadi, at si da klidnee vepro-knedlo-zelo nebo hranolky a smazak. jestli ma rozum, at si da rohlik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vanesanka píše:malamamca píše:vepřo- knedlo- zelo
![]()
![]()
se tu řežúúú- to by se nedos.al
no a ne?
jako fudinka má průjmíček ženo tak se zblázni, kdybych měla srajdu já, tak mi taky dojde pro rohlíky a maximálně uvaří čaj, protože kdybych mu řekla, že už to nemůžu ani vidět, že chci něco teplýho, udělá mi nejlíp chilli con carne a mámo vstřebej to jak chceš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit