Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám úžasný vztah se svojí maminkou,ale brácha byl odjakživa její miláček, vždy se jej zastávala( a to původně chtěla strašně dvě holky) Dodneška mu s taŤkou říkáme Mazan.:)). A na mojí straně vždy stál můj táta, s bráchou si našel vztah až v dospělosti.
No co bych ti povídala, jsem nejstarší ze všech sourozenců a moji rodiče se v mých 4letech rozvedli. Celou dobu mě vychovávala máma a táta mě měl na háku. Ovšem ve 14 se záhadně zjevil a já už rezignovala v 15letech k němu. Dodnes mám s otcem spíš kamarádský vztah než rodičovský. Dokážu se s ním bavit o lásce, škole, problémech, přez kluky až po sex. S mámou ne. Máma je ochranářská osoba která by mě bránila i za cenu posledního dechu. A za to jsem jí vděčná. V 15jsem jí ublížila když jsem utekla k tátovi. Ale teď jí to vynahrazuju. byla první kdo se dozvěděl, že budu mít dítě. Tehdy mi řekla, že je neskutečně ráda, že bude tak mladou babičkou. Když jsem to ale zdělila mému otci tak mi řekl „A to jsem si myslel, že to nejhorší co mě te´d čeká bude čtyřicítka a ty mi povíš že budu dětkem…“.
Já osobně mám „lepší“ vztah s otcem. MOje 4letá sestra spíš s mámou ale ostatní segry taky tíhnou za svým tatínkem…
Já budu mít syna tak sjem zvědavá ![]()
tak u nas je to obracene, syn je obrovsky tatinkuv mazel a dcera tak na pul i kdyz vic asi se mnou … ale syn je extremne mazlivy, chodi se nekolikrat denne pomazlit a pochovat i za mnou ale kdyz je tatinek tak hlavne k nemu ![]()
Já ani nevím, vím, že se to říká, ale u nás to tak moc nebylo. Svoje rodiče miluju oba dva, ale každýho pro něco jinýho. Máma zajišťovala rodině lásku, táta dobrodružství. S tátou jsme blbli, sportovali, s mámou jsme cítili bezpečí. Oba s bráchou jsme introverti, prostě Raci jak vyšitý
, tak jsme svoje city k nim spíš skrývali, když už jsme byli větší. Takže můj brácha podle mýho od nějakých třinácti tíhl už jen ke kamarádům
Já dodnes považuju místo, kde jsou rodiče, za domov. To, co mám s přítelem, je jen takové pokračování, něco, co se dělá, když jsou děti velké
Ale jsem v tom šťastná, to je jasný…
Vzhledem k tomu, že mám kluky, tak doufám ,že to tak je
Zatím tedy ano, tak snad jim to vydrží ![]()
U nás to tak nebylo maminka je pro mě víc jak otec,je to člověk který mě nikdy neublížil ani slovem ani rukou,narozdíl od otce,který mě moc nebral… Teď se naše vztahy trochu zlepšily,ale vjedeme si do vlasů někdy pořádně.Co se skrývá v bříšku ještě nevíme,ale manžel mi na břichu visí pořád ![]()