Syn nechce pít, 16 měsíců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10.10.22 16:21

Syn nechce pít, 16 měsíců

Syn má 16 měsíců a nic kromě UM nechce pít když už tak si dá jablečnou stavu s vodou. Měli jsme hodně lahví, hrnečku,… Na milost vezme jen učící hrneček.

Za den a noc vypije cca 800 ml mléka, ji pak jogurty, ovoce hodně a zeleninu, kde je taky voda. S hrníčku vypije s budou 100 ml, doktorka mě straší, že ho musím naučit pít, že má dost kruhy pod očima, což opravdu má.

Mám z toho stres a obavu, jak naučit dítě pít a kolik má vlastně vypít cca v roce a půl.
Děkuji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.10.22 16:26

Tak hodně polivky, saláty naředit vodou (mrkev, okurku nastrouhat),
domácí zmrzlinu (ovoce, voda… Rozmixovat, zamrazit)
Kompoty
Nebo dělat mléko řidši/slabší a postupně ubírat dávky až zbyde třeba jen jedna odměrka na… 180 vody příklad. Postupně, třeba po týdnu :think:?

• Citovat
  • Upravit
14561
10.10.22 16:27

Od tatinka nevezme? Muj syn to měl také tak, ale já jsem ho ještě kojila a mléko mi docházelo, nebylo, takže i kdyz se strasne často kojil, nic mu tam neteklo. Začal i maličko curat, takže ho sebral tatinek, odjel s nim k babičce, a malej mu úplně normálně pil z lahvičky, když mě neviděl. Pak prijeli, druhy den ho vzal zase na výlet, a třetí den už pil i u mě. Ale jestli ti vypije 800ml mléka a ještě dá 100 z lahve, tak to mi přijde úplně v pohodě, to bych byla šťastná jako blecha za takové množství. Predpokladam, ze ti i normálně cura, v tom případě je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.10.22 17:00

Kruhy pod ocima vubec nemusi souviset s vodou, casto to znaci deficit nejakych zivin ve strave, cinnost jater a ledvin atd. S timhle umi pracovat spis alternativci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
13.10.22 21:15

Mám podobný problém. Syn 17 měsíců také málo pije. Nejraději UM a vodu, nechce ani ovocné šťávy ani čaj. Trošku pomohla lahvička avent s brčkem s taky se mu líbí, když mu dávám napít ze sklenice. Chce pít jako já. Nabízet do zblbnutí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velo
13.10.22 21:18

V 16 měsícich 800ml UM? 8o To se asi nedivim, že ti nechce nic pít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko