Obědy pro mimi 11m
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Obědy pro mimi 11m
Zdravím,
potřebovala bych inspiraci, co dáváte na oběd a hlavně v jaké podobě (mixované, kousky…) vašim prvkům cca kolem roku, u nás aktuálně 11m?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, dcera má čerstvě 11 měsíců a už chce hodně jíst sama, takže já dávám teď už většinou v podobě nakrájených menších kousků a ať si sama bere, bordel je samozřejmě všude možně, ale když ji chci já krmit lžičkou, tak většinou řve dokud ji nenechám jíst samotnou, problém je to teda u polévek a jogurtů, to jí samotnou zatím opravdu nechat nemůžu 😂 a stále převažuje vařené, dušené či pečené. Zelenina, maso a k tomu buď těstovina, brambor či rýže. Pomalu se chystám na to, že budu vařit to co pro nás, jen bez soli a koření. Přidávám jí jen nějaké bylinky sem tam a česnek, který tedy po vaření či pečení vyndám a nenechám jí ho v jídle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Většinu rozpatlavam vidličkou. Kousky dává, pokud neboli zuby. Ji všechno to, co my. Jenom se snažím aby to nebylo moc Slané, kořeněné. Do jídla dám sem tam pažitko, petrželkou, pórek. Co jsem nezkoušela je tropické ovoce (🍍 kiwi, čerstvý pomeranč, dračí ovoce, liči, Papayu…). Od včerejška mandarinka.
- Citovat
- Upravit
U nás je to právě trochu složitější kvůli alergii na BKM a vejce… 🙁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vejule08 Ahoj, já jsem v tomhle věku ještě stále vařila zvlášť z velké části, případně polévky jsem vařila hromadně, jen nám je dokořenila až po odebrání.
Zkus se podívat do skupinky Vaříme pro kojence a batolata , je tam spousta receptů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit