Pláč u umělého mléka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pláč u umělého mléka
Ahoj holky, jdu si pro radu… Jsem už opravdu zoufalá. V dubnu se mu ve 25tt narodil syn.. Teď má korigo 2 měsíce a před 14 dny přišli problémy s jídlem.. Kdy dostane mléko, tak řev, řev, řev… Vypije max 100ml..davku má 120 až 130ml… Denní dávku nesplňujeme.. Dr mi řekla že to nemam tolik řešit že prospívá.. Ale za 4 dny se placame vahove pořád na stejném čísle… Dávám mu jist po 3 až 4 hod.. V noci mě spí celou noc.. To mě každý radí že ho nemám budit… Dudlikem to není.. Mléko měl napřed prebebu komfort 1,pak nutrilon 1 proto kolikam, na ty trpí a má též triselnou kylu která se bude operovat až po jednom roce věku.. Teď máme kendamil.. Prosím má někdo podobné zkušenosti? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Doktor má pravdu… hlavní je že prospívá.. tak vypije jen 100. Není každé dítě tabulkové. Dávej co 3 hodiny. Ono jestli 4 dny je na stejné váze tak to taky není problém. Nesmí hubnout, ale miminko přibírá a roste skokově. Nesmíš se tím tolik stresovat. Hlavní je že nehubne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, jestli je podle doktora v pohodě i když pije méně než tabulkové tak bych to nehrotila, jinak jak dlouho má ten kendamil? Kadi? Prdi? Dáváte něco na prdíky? Probiotika, espumisan nebo tak něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda své předčasně narozené děti (i ty standartně narozené) v noci budila na mléko. Pravidelná přísun živin je podle mě dost důležitý na na tak malé miminko je cca 6-8hod dlouho. ![]()
Jinak pokud nehubne, tak bych neřešila. Nechala ho vypít kolik chce a případně změnila mléko. Mě se osvědčilo AR mlíko (proti ublinkáváni) i když většinou neublinkávali, tak tohle mlíko dělá dobře na bříško, neřvali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@axlpol píše:
Já teda své předčasně narozené děti (i ty standartně narozené) v noci budila na mléko. Pravidelná přísun živin je podle mě dost důležitý na na tak malé miminko je cca 6-8hod dlouho.
Jinak pokud nehubne, tak bych neřešila. Nechala ho vypít kolik chce a případně změnila mléko. Mě se osvědčilo AR mlíko (proti ublinkáváni) i když většinou neublinkávali, tak tohle mlíko dělá dobře na bříško, neřvali
Mi říkal i dětský doktor nebudit… že pokud prospívá, přibíra a nehubne nebudit. Kamarádka musela budit, kluk jedl hodně málo a hubnul…tam to chápu, jinak za mě bych dítě které roste, přibíra a prospívá tak bych nebudila. Vezme si to jídlo přes den. A dcera spala v noci od porodnice v kuse od 20-5. Nevím v čem by ji to mělo uškodit… je normální, zdravé dítě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit