Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravim maminky. Nevim jak uspat maleho. Prcek ma 2 dny prujem a vysadila jsem tedy UM davam mu jen bezmlecnou kasi a ryzi s mrkvi, banan s mrkvi a cerny caj. Problem je, ze syn jak je zvykly na vecerni UM, ma 10 mesicu tak mi bez neho nemuze usnout. Davala jsem mu uz caj, aby usnul pri flasce a nezabira, teplotu nema, asi mu roste zoubek.Ja uz nevim co dal??? ![]()
A krom toho průjmu mu něco je? Bolí bříško, má teploty? Prljem může být právě od toho rostoucího zubu, takže bych to s tou dietou, pokud je to fakt jen prjem bez bolestí, zas tak neřešila a menší dávku mlíka mu kdyžtak na usnutí dala ![]()
@Gladys píše:
A krom toho průjmu mu něco je? Bolí bříško, má teploty? Prljem může být právě od toho rostoucího zubu, takže bych to s tou dietou, pokud je to fakt jen prjem bez bolestí, zas tak neřešila a menší dávku mlíka mu kdyžtak na usnutí dala
Ahojky prave, ze krome prujmu mu neni vubec nic. Pije normalne, zvysenou teplotu nema, je zivy jako vzdycky, projizdela jsem dasne a nic jsem tam neobjevila, namazala jsem dasne pro jistotu Galgelem.
@beruska2012 píše:
Ahojky prave, ze krome prujmu mu neni vubec nic. Pije normalne, zvysenou teplotu nema, je zivy jako vzdycky, projizdela jsem dasne a nic jsem tam neobjevila, namazala jsem dasne pro jistotu Galgelem.
Bych mu to mlíko dala, třeba bych dala o odměrku míň, aby bylo trochu „řidší“ a nedávala bych plnou dávku, ale tak co, v nejhorším se zkrátka pos… ![]()
Ahoj, to mu mlíčko dej, moje malá by bez něj taky neusnula, občas má taky průjem a mlíčko nevysazuju pokud mu nic jiného není, tak je to normální, i dítě má někdy průjem to se nic neděje. Mlíčko se vysazuje jen vyjímečně,