Odmítá spinkat v postýlce

203
30.8.12 09:11

Odmítá spinkat v postýlce

Ahoj holky, chci se Vás zeptat, zda náhodou nemáte některá zkušenost s dítkem, které odmítalo spát samo v postýlce. Máme doma holčičku, za 14 dní ji bude 8 měsíců. Od narození krásně v postýlce spinkala, zlom nastal v době, kdy jsme se vrátili z dovolené. Malá tam s námi spala v posteli, protože bohužel, jinak to tam nešlo, no a od té doby, co jsme se vrátili domů, tak se spaním do slova bojujeme. Přes nám v postýlce krásně spinká, ovšem v noci je to hrůza. Večer tam ještě usne, ale noc co noc se budí a křičí tak dlouho, dokud jí opravdu nikdo neveme, neponosí a nejlépe dá k nám do postele, to usne hned. Jakmile jí dáme zpět do postýlky, opakuje se to znova. Nepomůže ani čaj, mlíko, dudlík, prostě nic. Tak nevím, máme jí nechat vykřičet a možná začne zase hezky spinkat, když bude vědět, že k ní nikdo nepříjde, nebo je to zbytečné. Moc díky za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11733
30.8.12 09:13

Zkusila bych jí pár dní nechat, ona si zvykne, aspoň nám to tak říkala neuroložka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
30.8.12 09:17

Nám taky zrovna „hrabe“… :P Usne v pohodě, ale jakmile kolem 22h si jdeme lehnout mi s chlapem - šup - vstává každou půl hodinu!!! Ucucne si z prsa a zas spí… to furt dokola… Stoupne si do rohu postýlky a hejká :D

• Citovat
  • Upravit
238
30.8.12 09:17

Ahojky naší malé jsou skorov dva roky a od narození s náma spí v posteli… Zkoušeli jsme párkrát donutit ji spát v postýlce, ale bylo to hrozný…taky strašně brečela a křičela…občas se nám to podařilo…tři noci řvaní a čtvrtá klid…ale stejnak si ji dáváme k sobě do postele…je to krásný usínat spolu se svým mimčem… teda teď ji budou v prosinci dva roky, tak už ji to radši naučíme…přeci jen už to není batolátko :lol: pěkně ji vyzdobíme nový pokojík, načančáme postýlku, aby se jí tam líbilo a před spaním ji budeme číst pohádku a pokud bude brečet, že chce k nám…vysvětlíme jí, že má svoje království ve své postýlce a pokud to nepomůže…necháme ji vybrečet…za čtyři dny bude klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
30.8.12 09:26

Kacko, jsme na tom stejně, jen malému bude teprve 7 měsíců. Taky netuším jak ho naučit spinkat zpátky v postýlce do 5 měsíců tam spal krásně. Jenže pak měl nařízený klidový režim a do toho noční řev nesedí a já to po týdnu nevyspání vzdala a radši spí s ním sice ne moc tvrdě. ale spím. Takže já bych prosila i návod bez křiku, kdyby někdo měl. Klidový režim trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
30.8.12 09:43

Jsme na tom úplně stejně :,( do pátého měsíce spal malej ukázkově v postýlce i 7 hodin v kuse, pak se něco zvrtlo, začal se budit co dvě hodiny a nyní jsme ve fázi, že usíná u nás v posteli, přendám ho do postýlky, tam spí cca dvě hodiny a pak už chce k nám. Jediný co ho uspí, je prso a budí se klidně po hodině a půl. Pak ho vždycky přendám do postýlky, ale ty děti snad mají nějaký radar a hned je zase vzhůru a brečí.
Už jsme z toho nešťastný. Jediný, kdo se vyspí, je malej.
Jediné, co mi kdo poradil, je prostě vytrvat v dávání zpět do postýlky hned jak usne. Prý by se měl zvyknout. Jenže já už to takhle praktikuju víc jak měsíc a o nějakém zvykání nemůže být řeč :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2819
30.8.12 09:45

Zkusi ji tam dát třeba tvoje pyžamo aby tě cítila nebo třeba nějaký menší polštářek ke kterému by se třeba přitulila. Malá má teď válecí období právě u nás ráno v posteli a v postýlce jak má takové prázdno tak někdy brečí, dala jsem ji tam o deku navíc, malý polštářek (na kterém samozřejmě neleží) a vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
30.8.12 10:03

My tohle období máme zrovna taky, od začátku spal ve vlastní postýlce, nebyl žádný problém a teď v 15 měsících se nám už nějaký ten týden v noci nečekaně vzbudí a brečí a brečí, nepomáhá hlazení, dudlík, dát mu napít, jakmile ho ale položíme k nám do postele, do minuty spí. Pomalu mě začíná vystěhovávat spát do obýváku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
30.8.12 10:48

Naše malá taky ze začátku spala v postýlce a pak to začala bojkotovat..brali jsme jí do postele, ale nikdo kromě maličké se pořádně nevyspal..napadlo nás tedy že jí přisuneme s postýlkou na doraz k naší posteli a funguje to úžasně (máme ještě sundanou tu přední stranu postýlky)..když malá zakníká podám vodičku a dám jí ruku a šup zase spí..Od té doby máme celkem klidné noc(pokud nelezou zuby) a vyhovuje nám to všem…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
30.8.12 13:27

Ahoj, tak my sme na tom byli podobně, jako miminko spala, pak zlom a jen u nás v posteli. Nějakou dobu to šlo, ale pak se začala strašně rozvalovát…nebyli sme vypsání žádný. Pak mě poradila jedna pani, sundat bočníci z postýlky a přirazít k posteli, tak že spí s náma ale na svém. Moc nám to pomohlo. Jak byla starší tak sme zkoušeli dat postýlku do původního stavu a neprošlo to, tak jsme tak pořád. Ale máme v plánu pořídit postel.,tak se třeba už dočkáme. Připadámi, že se poslední dobu budí díky nám. Postel si už vybrala sama, tak uvidíme, jak to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
30.8.12 16:34

Holky, s tou bočnicí je to dobrý nápad, ale jak to řešíte než jdete spát? Nebojíte se, že by se dítko mohlo odvalit z postýlky a následně z postele a spadnout? O sundání bočnice už jsem taky přemýšlela, ale netuším jak vyřešit toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
30.8.12 22:13

Tak u nás musíme s malou spát. A když usne, hlavně teda večer ji kontrolují a mám zaploú vysílačku. Mám ji danou v postýlce, tak že slyším opravdu každé pohnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
31.8.12 10:42

Já malou obložím peřinami a chodím jí kontrolovat a přes ty peřiny se opravdu zatím nedokázala překlopit..časem jí tu bočnici chci vrátit a pak jí postupně budu stěhovat dál od postele až na původní místo..tak snad to projde… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí