V noci se 4,5měsíční budí. Proč?

66
22.8.12 22:27

V noci se budí (4,5mesice) proč?

Ahoj maminky, ráda bych znala váš názor, jelikož už nevím co dělat. Malej je od narození na sunaru a už od necelých dvou měsíců spinkal celou noc a už asi tři týdny se v noci budí. Někdy jen pofňukává a někdy pláče, ale dám mu napít čaje a dudlík a hned spinká, ale nesmí mu od této chvíle dudlík vypadnout, to ho hned vzbudí. Takže asi každou hodinu od druhé ranní. Zkoušela jsem mu dělat večer více mléka, kaši, ale nic nepomáhá. Nevím co by to mohlo být. :nevim: Napadli mě zoubky jelikož už od 2 měsíců hodně slintá a pořád si strká něco do pusinky. Taky jsem četla u spoustu lidí, že by měl spát v jiné místnosti, ale zdá se mi to dost brzy ve 4,5 měsících. Spinká s námi v ložnici ve své postýlce. Máte nějakou radu, či nápad, z vlastní zkušenosti? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
22.8.12 22:29

@Renca54 Ahojky mam syna 16 mesicu, a budi se stale v noci, davam mu vodu, napije se, a dam dudlika a spinka dal, v podstate spi celou noc,…Budi se nekdy 2× nekdy i 4× jak kdy je to ruzny, v tom asi neporadim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.8.12 22:32

Příspěvek upraven 06.06.16 v 08:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
22.8.12 22:33
@Jaja87 píše:
Tak to jsme na tom asi stejně až na ten věk. :) Přišlo mi to divné, když už spinkal celou noc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
22.8.12 22:35

Ahoj, táke mam mimi 4,5 mesice a uplne stejny problem, drive mi spavala celou noc a posledni dobou se v noci budi, spinka neklidne a casto se hodne prevaluje nez konecne usne..Nakojim ji a dam dudlicka, kdyz ji ale vypadne, tak ji to nastesti nevzbudi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
22.8.12 22:36

@Renca54 me malej taky spal xelou noc bez probuzeni, krom jidla teda, to se vzdudil najedl se a spal dal, ale porad se me budi na piti, musime to vydrzet…maji cas jeste aby spali uplne celou noc, kazde ditko je jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
22.8.12 22:36

Prostě to tak nějak patří k miminkům…některé noc přespí jiné ne. Pokud mu vypadá dudlík, chytré knihy radí oddudlíkovat, ale to se bez pláče neobejde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
22.8.12 22:48

Někde jsem četla, že kolem 4 měsíce miminkům dozrává nervová soustava, proto se většině v daném období mění spánek. U mé dcerky to bylo to samé, do 4 měsíců spala nádherně celou noc a já si libovala :) ale pak nastal zlom a já najednou krmila 3-4 za noc, nepočítaje lítání s dudlanem :roll: byla jsem už naprosto vyčerpaná a zoufala :nevim: ale vydržela jsem. No a 7 měsíc přinesl obrat k lepšímu, začala se míň a míň budít (myslím si, že je to příkrmy a tužší stravou) až nakonec vstává jen jednou, vypije flašku a bucá dál, dudlík má připnutej klipem k pižamku, tak si ho při vypadnutí najde a nasadí sama :palec: :lol: a já můžu spát, jak pařez :pankac: Takže radím vydržet, všechno chce čas, bude líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.8.12 22:54

To se jeste milionkrat zmeni…kazdej novej mesic prinese dalsi novy prekvapeni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
22.8.12 23:43

Necetla jsem vsechny prispevky, tak se budu mozna opakovat. Děti po probuzeni (v noci se vzbudi, kdyz se nemuzou vycurat pred spanim) maji plny močový měchýř. Jelikož je zvykem dávat dítěti plínku, tak mnohým rodičům to ani nemůže dojit. Jako nám u prvorozené. Dávali jsme jí napít a při tom se chtěla vyčůrat mimo plínku. Naše druhorozená plínku nepotrebuje od jejího měsíce veku. Více o všem na www.ditebezplen.cz a v knize Ingrid Bauerové: Bez plenky
Dítěti prospívá, pokud může být v těsné blízkosti sve maminky. Proto se nedoporučuje odkládat dítě do vedl. pokoje. Více v knize Kontaktní rodičovství. Kniha pro všechny, kteří chtějí pohodove, inteligentní a soucitné děti.

• Citovat
  • Upravit
5256
22.8.12 23:53

Malá se mi budí 1× v noci, máme 6,5 měsíce. občas nemůže usnout, jindy plače ze spaní. dle Mudr. je to normální, dítě více vnímá okolní svět a ve spánku znovu (hodně inenzivně) prožívá celý den… takže čím více si s dítětem užíváte přes den, tím neklidnější noc budete mít a musím říct, že nám to tak funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
23.8.12 07:43

Malá se mi v ncoci budila zhruba do roka každé dvě hodiny. Kojila jsem do 9 měsíců, příkrmy od půl roku- večer kašička, však to znáš. Ani po ukončení kojení se to nezměnilo. Nyní jsou jí tři roky a budí se tak 2-3× za noc- to už, ale beru spíš jako kontrolu.
U miminek je to normální, nedělej si s tím starosti a pokus se odpočinout si přes den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
23.8.12 07:46

Mne mala, ac pred tim spala obstojne, mezi 4. a 6.mesicem hruza. kazde dve hodky vzhuru a s placem. najednou to pak preslo a budi se jednou za noc na mliko.nam teda hodne pomohlo, kdyz mala sla do svyho pokoje. navzajem jsme se rusili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
23.8.12 08:16

Ahoj u nás to bylo to stejný. Nějak po šestinedělí začal spát celou noc a teď před 4. měsícem se začal budit. Malej byl hladovej a vyžadoval kojo snad každou hodinu… Teď ve 4. měsících jsem mu začala na noc dávat kaši a je naprosto spojený. V noci krásně spí - usíná okolo osmý a budí se okolo třetí a pak ráno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
23.8.12 09:28

Je to normální. Naše malá psí některé noci úplně v pohodě bez probuzení a jsou noci, že se budí skoro pořád. Musíš si na to holt zvyknout. A měnit ty návyky spací se mu budou měnit ještě několikrát. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí