Najednou se budí ve 3 hodiny ráno

marsi99
27.8.12 17:28

najednou se budí ve 3h. ráno

Zdravím maminy, mé malé budou za týden 4 měsíce, poslední 2 týdny se mi začala budit pravidelně ve 3h. ráno na jídlo, předtím mi spala od 21h. do 5h. někdo mi říkal at zkusím dát na noc kašičku ale příde mi to brzy když teprve za týden jí budou 4 měsíce a až dojde na kašičky tak jakou ste začínaly? myslím jako zeleninovou nebo s příchutí ovoce, jinak malá mi vypije jen 160ml 5krát

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
457
27.8.12 17:32

Já z vlastní zkušenosti můžu říct, že zhruba do roka se dcera budila prostě jak potřebovala. A nebylo to o hladu, kaši mi nikdy nejedla. Prostě když se probudila, tak jsem ji dala mlíko a spala dál nebo jsem ji hlavně nakojila. A myslím, že měla každý měsíc snad jinou hodinu kdy se probouzela. Celkem často to bylo 1× za noc, ale bylo i období 5× za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
27.8.12 17:38

Mě to malá taky dělá. Byla jsem ráda, že konečně v 5 měsících začala spát celou noc a budila se jen kolem 4 ráno. Ale jak začaly horka, malá se budila už v jednu. Řekla bych, že měla žízeň z těch veder. Teď jsou už noci chladné, tak už se zase budí až po páté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
27.8.12 17:50

Já dávala kaši jen večer a to takový kde bylo na dobrou noc ty ho zaplácly a celou noc spinkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3578
27.8.12 18:03

Mě to taky malý sem tam dělá. Od 2 měsíců mi spinkal celou noc, ale měl prostě období, kdy se jednou v noci budil.Pak to zase přešlo. Nemůže mít třeba růstový spurt? Kaše jsem zkoušela taky dávat, ale bylo to později až po půl roce.Ale stejně to na to spaní nazabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.8.12 19:01

My jsme taky jako miminko spinkali krasne od pul 9 do 5,30, jsme ani nevedeli pomalu, ze tam s nami prcek spi. Kolem 7dmeho mesice se taky zacal budit kolem 1h, caj nezabral, tak musel dostat trochu mlika…na 8mi mesicich vylezly prvni zuby, ted mame dva dole a dva nahore, je nam 10,5mesice a zase zacal spinkat od 8,30 do 4h naji se a spi do 8mi :)takze bud je to zoubkama nebo proste maji takove obdobi…:-)ja myslim ze kdyz ti spinkala do 5 a ted spi do 3 ze to zase takova hruza neni pokud pak zase usne :) nekde na tom jsou jeste hur ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí