Syn odpoledne nechce spát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.5.25 19:59

Jeeej v pohodě. Mám 11 měsíční a přesně takhle funguje už jeden měsíc. V noci spí 11 až 12 hodin. Od cca od půl deváté do osmi. Pak jde spát cca 11:30 a spí hodinu a půl až 2. Pak vydrží v klidu až do večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 20:36
@Paní.Norrisová píše: Více

Tak to potěš. Nevím kdy budu zvládat všechny ty věci v domácnosti a na zahradě, když čekám až půjde spinkat a pak spát nebude přes den vůbec 😀 🙈

• Citovat
  • Upravit
4496
22.5.25 21:01
@Anonymní píše: Více

Já jsem v rámci možností dceru zapojovala hned, jak to šlo. :)
Už bude hezky, takže na zahradu nějaký kyblíky, lavory, konvičky a on se zabaví. ;)
No a když to nepůjde, tak se to nezblázní a zapojí se manžel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
22.5.25 22:18

Něco takového jsem chtěla napsat. Tenhle věk je v tomto ohledu super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
23.5.25 04:51

Takova skoda volnyho casu :lol: nejlepsi je delat co nejvic s detma, je to bavi, zapoji se a ty pak muzes jeho spanek vyuzit pro sve konicky a peci o sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 07:02

To zkouším. Ale on je hrozný škodič 😀 např. ve skleniku sazime a jen na vterinu se otocim a uz mi rve rajcata z hliny.. nebo kdyz mu dam kostatko, tak jakoze zameta ale zajdu za rok a ma plnou pusu hliny z kytky 😀 🙈
O uklidu koupelny, wc a a wc stetky nebudu radsi mluvit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.25 07:27

Takže by mě zajímalo, jak to děláte, abyste nepřišly k velké psychické újmě 🙈 😀 syn je jak z divokých vajec, nikde neposedí, všude lítá, skáče, jí kameny, písek, hlínu.. občas i nějakou pampelišku. Když věším prádlo, kolíčky ho baví - jsou pak ale po celé zahradě. A má ještě období kdy nekouká před sebe a jde, takže když máme někde nějaky schůdek, třeba na terase venku tak prostě jde a že spadne ho nezajímá

• Citovat
  • Upravit
7457
23.5.25 07:31

Dcera od 10m spala jednou, a od dvou vůbec… no dělala jsem vše s dcerou… ono dvou leté už je trošku rozumnější než roční. Když jsem potřebovala umýt koupelnu tak jsem ji na 15minut zapla pohádku. Venku běhala kolem mě. A když jsem dělala v kuchyni apod.. tak tam byla prostě se mnou. Ono když to tak vezmu ona i v roce když ještě chodívala spát tak já nepracovala… ale užila si pohodový oběd, kafíčko :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7457
23.5.25 07:32

je malý… je mu rok.. příští rok to zase bude uplně jiné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 07:36
@KKK85 píše: Více

Ano.. příští rok už poseká zahradu 😀 🙉 (samozřejmě s nadsázkou)

• Citovat
  • Upravit
7457
23.5.25 08:20

Noo tak na to si budeš muset počkat… ale nebude už vyrvávat rajčata… bude rozumnější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 08:25
@KKK85 píše: Více

Super, těším se na to 👍 😀 protože teď u nás existuje jen lítání doma a na zahradě, žádné procházky kočárkem … 😀

• Citovat
  • Upravit
14727
23.5.25 09:18

Mám 4 ultra divoké dcery. Písek, hlínu a pampelišky ať si klidně jí. Kameny - záleží jek velké, můžou i poškodit zuby. Ty jediné bych řešila. No a nemít na zahradě jedovaté rostliny. Co se týká kolíčků - často jsem holkám dala něco, s čím můžou udělat svinčík, ale zabaví se tím a já můžu dělat svoji práci. No a pak jsem to uklidila nebo jsme to uklidily společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí