Odstav kojení a noční řev

662
20.5.25 20:24

Odstav kojení a noční řev

Holky, co jste odstavovaly děti později (náš prďola má 2 roky), jak pak u vás probíhaly noci? Už ukončuji kojení u druhého dítěte v podobném věku, první syn jednu noc prorval, dalsi dve knoural, ale pak vzal lahvicku, pozdeji čaj a bylo hotovo. Spaní teda měl pořád blbé, ale s věkem samozřejmě lepší. Ale tohle co se tu teď děje, to jsem teda necekala. 8o Už je to přes tyden, kdy jsme dali posledni kojeni. Vecer jdeme spat uplne v pohode, cteme pohadku, pustime pisnicky a usne. Jako kdyby zadne kojeni na uspani nikdy nebylo. :lol: ale co se deje v noci. V pravidelnych intervalech cca 2-3h je vzhuru, hystericky řve, chovat nechce, napít nechce, zkratka se ho nesmim ani dotknout a jen rve rve rve rve a je uplne jak v tranzu. Ale rev vazne silenej, mame jet za tyden na dovolenou a rikala jsem si, ze to uz budeme v pohode a pekne to podcenila. Neumim si predstavit mit vedle ubytovane hosty, to bych tu dovolenou snad musela zrusit. :nevim: Za cca 20min ztichne a usne. Uz jsme z toho s manzelem hotovy, uz jsem na nej pak i neprijemna, budi starsiho syna, ten pak taky place… hezky jsem si u toho pripomnela, ze novorozence uz nee. :lol: mate nekdo stejnou zkusenost? Kdy si deti zvykly? Ja vim, ze je kazde jine, ale myslela jsem si, ze za pár dní to pochopí. :zed: ted mam pocit, ze takhle budeme spát snad naporad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Snopy123
20.5.25 20:29

Jasně že rezignuje. Každé dítě jednou rezignuje. Musíš jen vytrvat. Každé dítě je jiné. Někomu to trvá den, někomu týden a někomu měsíc.
Musí se naučit jiný systém usnutí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.25 20:36

Špatné načasovaní, odstavila bych až po dovolené…20měsíční dcera se chová úplně stejně, pokud ji v noci nechci dát několikrát prso a zkouším alternativy, že už by se třeba nemusela kojit v noci tolikrát…starší dceru jsem odstavovala ve 2letech a 2 měsicích, to už se v noci nekojila, už se uspávala taky jinak…měla už jen třeba párkrát přes den, v noci max jednou a domluvily jsme se…ale mladší tropí stejné scény, takže ji ještě nechávám a zkusíme to taky až po všech dovolených a po 2.narozeninách :-) za mě je na dovolené kojení super, v letadle je to utěší…

• Citovat
  • Upravit
3896
20.5.25 21:22

Odstavila jsem 13 měsíční dítě. Usnout bez řevu (vím, že máte trochu jiný problém) se naučil po… tramtadadá, po roce. Každý, každíličký den po obědě i večer 20-30 minut řevu. V noci se přestal budit a řvát už asi po dvou měsících, tam to bylo rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.5.25 21:30

@Platanka
To je teda pozitivní zpráva :lol: :lol: jak jste to prezili 8o masakr. Tak je mu je uz 2 a kousek, tak myslim, ze by to mohl pochopit rychleji, ze ve 3 letech uz snad mliko chtít nebude :lol: trochu pomaha starsi bracha, jakože taky nemá… ale ty noci, jak je rozespaly, to je teda blazinec tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.5.25 21:33
@Anonymní píše: Více

Jo asi jsem to mela nechat, ale myslim, ze mi to kojení nabouralo imunitu, jsem porad marod a na dovcu uz jsem chtela vazne nekojit, naplanovala jsem to dřív, ale opet jsem byla nemocná, tak nebyla energie odstav resit. :? No konecne uz nemám tak nalita a bolava prsa, uz mu znovu nedám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí