Syn v pubertě, jak to zvládáte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@stinga je to tak, jsem prostě smutná. A přišla jsem sem právě proto, abych to mohla říct a někdo to pochopil
a je vás tu takových víc. Nechci se v tom zbytečně plácat, pomohlo mi i přečíst si zkušenosti ostatních lidi. Protože tohle běžně téma úplně není.
Pro anonymní: Je to něco nového, neumím se adaptovat hned. Taky vím, že to nebude napořád, že se to zase srovná, zase přijdou jiné věci. Prostě je takové okurková sezóna, dva měsíce dovolené a já jsem tu od ničeho k ničemu. Víc přemýšlím o věcech, na které jsem neměla čas. Mám v plánu dost aktivit, kávičky, koupaliště, jedu s kamarádkami na jižní Moravu.. Je to jenom bolestné uvědomění, že syn už je někde jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smallrose důležité je to vzít na vědomí a uvědomit si, že je to nová kapitola a ty to nezměníš.
Já ten největší uvědomující šok měla, když dítko odletělo na 14 dní na stáž a mě došlo, že už se doma pravidelně a dlouhodobě vyskytovat nebude, protože po návratu se rovnou přesouvalo do školy. Do té doby jsem to sice věděla, ale skutečně si to neuvědomila.
A teď už jen beru na vědomí plány dítka, kdy i možný návrat domů zruší nebo pobyt zkrátí
Nic jiného se dělat nedá, pokud tedy dítko nechci od návratů domů případně úplně odradit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smallrose To bude dobrý. ![]()
Ale dneska mi přišla fotka od manžela, jak jsou všichni na táboře
No málem jsem si šla pro kapesníky
A to tomu mladšímu dítěti je 18,5 a dcera tam byla i s drahou polovičkou
Tak jsou takové momenty
A nejstarší dítě si tu bylo pro psy s manželem, protože zítra jedu za nimi a beru jen část psů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kasandra159 přesně, odradit bych ho taky nechtěla. A jak vidím, jsem na tom pořád ještě dobře, když synek každou noc spí pod naší střechou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 děkuju
ono je nakonec jedno, jestli je dětem 5 nebo 25, ta láska k nim se moc nemění
Máte víc psíků? My se staráme o 13letou labradorku, už ven skoro nechodí. Má dysplazii kyčelních kloubů. Takže vodítko už u nás jenom visí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smallrose píše: Více
Je už velký. Vychovala jsi ho dobře. Je normální, že bude mít časem svůj vlastní život. K samostatnosti přece děti směřujeme. Určitě to zvládneš.
- Citovat
- Upravit
@smallrose píše: Více
Proto jsem psala o úhlu pohledu
Zpětně lituji, že jsem kladla takový důraz na angličtinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit