Synarel a dlouhý protokol

7157
27.5.11 08:49

synarel a dlouhý protokol

Ahoj holky, za jak dlouho se vám dostavila mrcha, při stříkání synarelu, při dlouhém protokolu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2672
27.5.11 10:12

SYNAREL TI ZASTAVÍ MENSTRUACI NE..?ja ho beru a nemenstruuji ale mam umely prechod..on ti zablokuje tvorbu pohlavnich hormonu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
27.5.11 10:59

Holky, můžu se zeptat kolik Vám je let?
Rozumím tomu správně,že Synarel způsobí umělý přechod a menstruace již pak není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
27.5.11 11:28

Ja jsem mela synarel zaroven ze stimulaci :nevim: Do nakeho 10 dne,potom uz ne… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
27.5.11 12:59

mě je 24 po operaci endmoetriozy prechod mam uz 2mesíc synarelem ale budou mi je menit za silnejsí léky zmenila jsem lekare:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
27.5.11 13:40

synarel se podává při stimulaci umělého oplodnění, i v na krátký protokol i na dlouhý protokol :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
27.5.11 14:15

ja už vubec nevím jen vim ze muj lekar byl debil a uz jsem jinde!:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
27.5.11 14:43

já právě čekám na menzes, abych mohla začít stimulovat na ivf a mrcha zatím nikde, měla dorazit ve středu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
24.9.12 00:43

Ahojky holky, zitra, tedy 22. DC mám začít se Synarelem a pak až dorazí mrcha, tak se stimulkou. Nevíte, za jak dlouho s ní mám počítat? Je to pro mě všechno nové, tak jsem z toho vyjukaná…Moc děkuji za reakce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
24.9.12 09:28

OT-co je dlouhý protokol?? :nevim: (prosím o vysvětlení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
24.9.12 09:54

@smiley1 já měla po synarelu týden zpoždění

@lenk umělé oplodnění s dlouhým nebo krátkým protokolem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
24.9.12 10:34

@annagabriela Aha, tak to jsem teda zvědavá, kdy dorazí mně, už takhle mám dlouhý cykly až hrůza…
@lenk Jsem v tom nováček, takže neporadím, jaký je rozdíl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
24.9.12 10:43

@smiley1 díky za snahu :) třeba se ještě někdo ozve. umělý zatím nepodstupujeme ale kdo ví co nás čeká. (protokol je dle mého: zápis-krátký by mohl mít 3 řádky a dlouhý 20, ale tady asi jde o něco jiného :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
24.9.12 11:56

@lenk
Stimulace dlouhým protokolem s GnRH analogy
Dlouhý protokol je zlatý standard stimulace v programu mimotělního oplodnění využívající kombinaci dvou druhů léků. Na začátku stimulace je aplikován lék sloužící k utlumení funkce vaječníků a následně je přidán lék, který vaječníky stimuluje. Tato metoda vykazuje velmi dobrou úspěšnost se ziskem dostatečného počtu vajíček. Bývá však častěji komplikována rozvojem ovariálního hyperstimulačního syndromu. Úspěšnost léčby je okolo 40% těhotenství na embryotransfer. Protokol je vhodný pro mladé ženy s dobrou rezervou vajíček. Není vhodný pro ženy se syndromem polycystických vaječníků (PCOS) ani pro ženy vyššího věku.

Stimulační protokol s antagonisty GnRH
Tento stimulační protokol je velmi komfortní, má nižší spotřebu stimulačních hormonů a léčba trvá kratší dobu (krátký protokol) než u protokolu dlouhého. Rovněž využívá kombinace dvou druhů léků. Zisk vajíček bývá dostatečný. Úspěšnost léčby je 35-40% těhotenství na embryotransfer. Je vhodný pro ženy s PCOS, starší ženy a pro ty, kde stimulace dlouhým protokolem nebyla úspěšná.

nebo tady ;) http://www.gest.cz/…_ivf_ivf.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
24.9.12 12:11

@annagabriela moc děkuju tak jsem to konečně pochopila. :kytka:
vůbec je moře zkratek někdy přemýšlím jestli nezaložit téma jen na zkratky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí