Čeká nás 3.,4., 5... IVF

13580
23.5.11 17:03

Čeká nás 3.,4., 5....IVF

Ceka nas na podzim 3.IVF. Je tu nekdo, kdo uz ma take nejake to neuspesne IVF za sebou a chtel by se pridat? Budu moc rada, kdyz v tom nebudu sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7091
23.5.11 18:08

ahojky,
já mám za sebou 2 IVF +1 KET, takže máme za sebou imunologické a genetické vyšetření. Genetika ok, imuno protilátky a dotestování na chlamydie - jenže testy se podruhé už ztratily, takže budu muset jet do Prahy přímo, protože v jejich odběrovém místě v Chomutově jsou neschopní asi. Takže když už se člověk vyrovná a chce do dalšího, tak tohle. Do toho mi na Velikonoce asi praskla cysta a ležela jsem v nemocnici. Takže z odpočatého nastartovaného člověka se zase dost unavuju z tohohle tahání. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
23.5.11 18:15

Ahoj Peto, to uz toho mate taky dost za sebou. Ja mam taky problem s cystama, uz 3× mi je odsavali…Ja byla 2× na IVF a poprve i podruhe jsem mela jen 2 embryjka, ale vzdy jednickove kvality. Tak bych si ted taky chtela vyzadat imuno, at vim, na cem jsem, nechteji se mi totiz uchytit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
23.5.11 18:41

Kačí to určitě si nech udělat, já jsem byla u dr. že do dalšího taky bez tohoto vyšetření nejdu. Hl. imuno trvá měsíc výsledky a genetika 2 měsíce.
Taky embryjka dobrý, ale nechytí se. poprvé jsem měla ze 17 oocytů 5 a pak ze 14 jen dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
23.5.11 18:52

Tak to jsi na tom podobne, ja si ho vyzadam, ale ziju v zahranici, tak pri pristim pokusu chci ty testy udelat. Sice nebudu vedet pred 3.IVF jeste vysledky, ale alespon kdyby to nevyslo, tak pred 4.bych je vedela a letet do Cech s manzelem jen kvuli tem testum se mi kvuli letenkam nevyplati. To si vyzadas v CAR a oni te poslou na ta vysetreni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
23.5.11 19:32

jj v CAR by tě měli poslat. kde bydlíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
23.5.11 19:32

jj v CAR by tě měli poslat. kde bydlíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
23.5.11 19:34

A jak dlouho vam trvalo, nez vas objednali? Bydlime v Emiratech :-). Kdy se chystas na dalsi IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
23.5.11 19:36

na imunologii do 14 dnů, byla jsem v Praze www.synlab.cz - je tam úžasná doktorka a genetika asi 3 týdny čekačka. Tak to si užíváš pořád sluníčka - věčná dovča :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
23.5.11 19:39

Slunicko opravdu sviti tak 360dni v roce, ale ted uz se dela hrozny vedro, v lete to tu neni nic moc, teploty dosahuji az 50C ve stinu a je temer 100% vlhkost…Ale tak od rijna do dubna je tu krasne…Do jakeho CAR chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
23.5.11 19:59

tak to je už trošku extrém teda ty teploty, já mam občas teplo taky ráda, ale hl. miluju, když je bílo :)

Já byla 2× v Teplicích v Pronatalu a teď říkala doktorka, že by mě dala do Prahy do Pronatalu - já chodím k doktorce, co externě s Pronataly spolupracuje, ona mi dělá stimulaci, dělala mi i laparoskopii a hysteroskopii a pak OPU a ET dělají v CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
23.5.11 20:12

Aha, no ja chodim do Gestu. Je tam nejaky vyrazny rozdil v Pronatalech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
23.5.11 21:13

ty jo, netušim, asi ne velký. Gest je kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
23.5.11 21:27

Gest je v Praze. Ja jen, ze te chce ted poslat do Prahy misto Teplic, tak me zajimalo proc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
23.5.11 22:30

Ahoj Katko, náhodně tady čtu tuto diskuzi a koukám,že bydlíš v emirátech. :palec: já tu bydlím také. Jinak shodou okolností také půjdu na ivf v srpnu.Sice teda mé druhé,ale mám za sebou 1× ivf a 2× ket. Ale já půjdu do Reprofitu. Proč raději nejdeš na ivf teď, tady se to nedá vydržet. já už počítám dny do odletu do čech. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí