Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ceka nas na podzim 3.IVF. Je tu nekdo, kdo uz ma take nejake to neuspesne IVF za sebou a chtel by se pridat? Budu moc rada, kdyz v tom nebudu sama…
ahojky,
já mám za sebou 2 IVF +1 KET, takže máme za sebou imunologické a genetické vyšetření. Genetika ok, imuno protilátky a dotestování na chlamydie - jenže testy se podruhé už ztratily, takže budu muset jet do Prahy přímo, protože v jejich odběrovém místě v Chomutově jsou neschopní asi. Takže když už se člověk vyrovná a chce do dalšího, tak tohle. Do toho mi na Velikonoce asi praskla cysta a ležela jsem v nemocnici. Takže z odpočatého nastartovaného člověka se zase dost unavuju z tohohle tahání. ![]()
Ahoj Peto, to uz toho mate taky dost za sebou. Ja mam taky problem s cystama, uz 3× mi je odsavali…Ja byla 2× na IVF a poprve i podruhe jsem mela jen 2 embryjka, ale vzdy jednickove kvality. Tak bych si ted taky chtela vyzadat imuno, at vim, na cem jsem, nechteji se mi totiz uchytit…
Kačí to určitě si nech udělat, já jsem byla u dr. že do dalšího taky bez tohoto vyšetření nejdu. Hl. imuno trvá měsíc výsledky a genetika 2 měsíce.
Taky embryjka dobrý, ale nechytí se. poprvé jsem měla ze 17 oocytů 5 a pak ze 14 jen dvě.
Tak to jsi na tom podobne, ja si ho vyzadam, ale ziju v zahranici, tak pri pristim pokusu chci ty testy udelat. Sice nebudu vedet pred 3.IVF jeste vysledky, ale alespon kdyby to nevyslo, tak pred 4.bych je vedela a letet do Cech s manzelem jen kvuli tem testum se mi kvuli letenkam nevyplati. To si vyzadas v CAR a oni te poslou na ta vysetreni?
A jak dlouho vam trvalo, nez vas objednali? Bydlime v Emiratech
. Kdy se chystas na dalsi IVF?
na imunologii do 14 dnů, byla jsem v Praze www.synlab.cz - je tam úžasná doktorka a genetika asi 3 týdny čekačka. Tak to si užíváš pořád sluníčka - věčná dovča ![]()
Slunicko opravdu sviti tak 360dni v roce, ale ted uz se dela hrozny vedro, v lete to tu neni nic moc, teploty dosahuji az 50C ve stinu a je temer 100% vlhkost…Ale tak od rijna do dubna je tu krasne…Do jakeho CAR chodis?
tak to je už trošku extrém teda ty teploty, já mam občas teplo taky ráda, ale hl. miluju, když je bílo ![]()
Já byla 2× v Teplicích v Pronatalu a teď říkala doktorka, že by mě dala do Prahy do Pronatalu - já chodím k doktorce, co externě s Pronataly spolupracuje, ona mi dělá stimulaci, dělala mi i laparoskopii a hysteroskopii a pak OPU a ET dělají v CAR.
Aha, no ja chodim do Gestu. Je tam nejaky vyrazny rozdil v Pronatalech?
Gest je v Praze. Ja jen, ze te chce ted poslat do Prahy misto Teplic, tak me zajimalo proc ![]()
Ahoj Katko, náhodně tady čtu tuto diskuzi a koukám,že bydlíš v emirátech.
já tu bydlím také. Jinak shodou okolností také půjdu na ivf v srpnu.Sice teda mé druhé,ale mám za sebou 1× ivf a 2× ket. Ale já půjdu do Reprofitu. Proč raději nejdeš na ivf teď, tady se to nedá vydržet. já už počítám dny do odletu do čech. ![]()