Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja radsi pockam do Cech, alespon si budu jista, ze udelali vsechny testy, co meli…
Ahoj Deni, vítej
Podle podpísku bych řekla, že jsme na tom hodně podobně. Mám za sebou neúspěšný ET teď v květnu a čekám na KET. Kam chodíš do CARu?
ahojky holky, tak se to tady rozrůstá ![]()
jinak mezi 11-11,30 mam volat, jak to vše dopadlo a jestli budu muset znova na ty testy ![]()
Denis - pěkný koník, jezdíš?
Ahoj Denis, vítám tě.
Petule, snad už budou výsledky v pořádku.
Dobre rano holky
, Denis, vitej mezi nami
.
Peto, drzim palce, at ty vysledky maji a nemusis na ty testy znovu a pak znovu cekat…Je to desny…
Pěkné slunečné ráno ![]()
Peto držím palce at už máš ty výsledky konečně .
Dobré ránko všem.
31let _______________________________________________________
1/2009 IVF nativ - 2 vajíčka, ale se neoplodili/ET 0
2/2009 IVF nativ - 2 vajíčka, vrácena ET 2
6/2009 IVF - 2 vajíčka, ale se opět neoplodili/ET 0, nalezena příčina antitěla ve spermijích, doporučení jen za ICSI
4/2010 IVF/ICSI - 2 vajíčka, vrácena ET 2
10/2010 IVF/ICSI - 3 vajíčka, vrácena ET 3
5/2011 IVF/ICSI - 2 vajíčkca, vrácena ET 2
Zvonko ,koukám že tobě se taky samy od sebe neoplodnějí vejce bez icsi mě se to stalo když icsi nechtěli udělat ikdyž jsem ho chtěla tak zapomněli nebo se na to vyprdli
a pak mě řekli to se stává bohužel .
My sice spermio mame dobry, ale ja to nechtela riskovat a tak jsme sli do ICSI hned poprve…A mela jsem jen 2 oplodnena, tak myslim, ze bych dopadla hur, kdyby ICSI nebylo…
Holky, tak my máme spermio jak kdy, počet a pohyblivost ok, morfo kolísá mezi 25% a 16%. A vždycky se nám oplodnilo i bez ICSI, dokonce i při IUI. Takže si laicky myslím, že to je imnologický problém ![]()
Ale vlastně ICSI jo, vyberou kvalitní spermie, určitě je to jistější i při dobrém SPG.
U nás naštěstí zjistili brzo problém, teda až po dvou ivf, jedno jsem podstoupila na soukromé klinice, kde mi řekli, že se to stává, podruhé se teda spojili, ale neuspělo a pak jsem šla přes pojišťovnu, kde biolog zjistil problém u spermijích.Je to k smíchu, oba jsme zdraví, muž má spermiogram dobrý, já všechny výsledky dobrý, ale bohužel nejsme kompatibilní a možnost přírodního těh.je šance mizivá.Takže jedině ICSI.Ale pořád se nedaří. ![]()