Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kači podívej u mně, my jsme oba přes všechny výsledky v pořádku a doktoři neznají, proč se u mě embryjko nechytá.Musíme být silné a pokoušet se o to stále a stále a stále dokud to nevyjde.
Kači01 píše:
Holky, tak my máme spermio jak kdy, počet a pohyblivost ok, morfo kolísá mezi 25% a 16%. A vždycky se nám oplodnilo i bez ICSI, dokonce i při IUI. Takže si laicky myslím, že to je imnologický problém
imuno máš v podpísku ,jak dopadlo ?
Katka101 píše:
Zvonko mela popis, jen nekam zmizel…
třebe se zas teda nejde ![]()
jedu na gyndu s výsledkama laparoskopie tak ![]()
Emmo, drzim palce, at to dopadne dobre.
Holky, co udelat tabulku, kdo kdy co, at vime…
Holky, nám dělali imuno na podzim ve FN v Hradci Králové a oba máme v závěru, že nebyla žádná imunopatologie nalezena. Jediné o čem víme, že mám jen jeden vejcovod. Jiný důvod, aby to nešlo, nalezen nebyl, vše je v pořádku. Zvonko, to je mazec, fakt. Přesně takhle to měla moje známá. Oba zdraví, ale vyšlo až 4. nebo 5. IVF. Je fakt, že jsem slyšela, že někdy si Ti partneři v tomhle „nesednou“ a s jiným by to třeba šlo hned. Ale o tom to je, že. Chceme miminko s tím, koho milujeme, ikdyž je třeba cesta složitější. Holky, věřím, že se dočkáme ![]()
tak holky zatím stále hledají, během dneška nebo zítřka budou volat. ![]()
No … co dodat, doktorka se mi omlouvala, že ty jejich odběrová místa by měla být právě pro mimopražské, aby nemuseli do Prahy… a ono tohle.
Je to fakt desny…Na vysledky se ceka docela dlouho a jeste pak tohle…
hlavně já bych už ráda zase řešila jiné věci - jako množství vajíček, embryjek a tak ![]()
Je mi to jasny
. Bez tech vysledku je to ale na nic, kdyby bylo neco spatne, tak se to musi prelecit a tak bys zbytecne plytvala pokusy a energii…
Holky, zkusila jsem, co jsem vedela, tak naspat do tabulky, kdyztak tam prosim dopiste udaje a doufam, ze jsem na nikoho nezapomnela ![]()
Denisa - KET cerven
Kacki01 - KET kveten, 26.5. ultrazvuk
Zvonko - IVF zari
Emma -
Peta -
Silvi -
PetraDubai - IVF srpen
Katka101 - IVF asi v zari