Čeká nás 3.,4., 5... IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13580
24.5.11 17:06

Ja prave taky vaham, jestli zmenit nebo ne, abych si vlastne nakonec nepohorsila…Kam chodis ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 17:18

Uz to vidim v popisku, Sanus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
24.5.11 17:49

Přesně to samé jsem si taky říkala, aby si člověk nepohoršil…Jsem v Sanusu v Pardubicích. Mně je jen trochu divné, že se nikdo nesnaží hledat příčinu neúspěchu, víš. Asi to berou jako náhodu. Jaký jsi měla stimulační protokol? Já vždycky krátký s antagonisty - Gonal pero + Cetrotide, Pregnyl. Napadlo mě, jestli nemůže být problém v tom - strašně rychlá stimulace, jestli jsou vůbec vajíčka kvalitní. Už 9. nebo 10. den cyklu jsem měla OPU, jinak mám ovulaci až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 18:02

Ja mela taky vzdycky kratkej. Poprve Puregon stimulka trvala 8dni, podruhe nizsi davky Gonal a stimulka trvala 9 dni. Pak od cca 5.dne Cetrotide a pak Ovitrelle…Poprve jsem mela 16zralych vajicek, oplodnila se 2, podruhe 4 zrala, oplodnila se zase 2. Pry nemam moc kvalitni vajicka, ve spermijich to asi nebude…Poprve jsme meli ICSI, podruhe PICSI a pokazde jen 2 vajicka. A to ma mazel spermio dobry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 18:08

Zvlastni ale je, ze embryja pak mam jednickovy kvality a jeste ve vyvoji napred… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
24.5.11 18:26

Tohle je fakt divný, vlastně žádný důvod pro to, aby to nevyšlo. U obou. A ono nevyšlo :-( Pořád mi to vrtá hlavou, chtěla bych znát důvod. To imuno a genetiku si určitě vyžádej, to by byla škoda. Já jsem si pak na genetice řekla ještě o trombofilní mutace a vyhověli mi. Chtěla jsem mít před 3. IVF všechna vyšetření, aby se pak na něco nepřišlo pozdě. Jo a měla jsem vyšší TSH, ale nikdo to neřešil, až před tím 3. pokusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 18:28

A to TSH by nemohl byt ten duvod? Ja si ta vysetreni chci vyzadat, abych mela klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 18:28

A to TSH by nemohl byt ten duvod? Ja si ta vysetreni chci vyzadat, abych mela klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
24.5.11 18:45

NO možná byl. Ale teď ho mám v pořádku a taky nic, pak se v tom vyznej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
24.5.11 19:03

ahojky
tak už je nás víc :)
Silvi a Emmi :hug:
Zítra budu volat doktorce do Synlabu kvůli výsledkům, jestli se jí je podařilo najít v těch laboratořích. Když ne, tak za 14 dní až tak pojedu do Prahy - teď to dostanu nejpozději zítra.

Katko - být tebou, tak si hl. necham udělat to imuno a genetiku, máš na to nárok už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
24.5.11 19:03

ahojky
tak už je nás víc :)
Silvi a Emmi :hug:
Zítra budu volat doktorce do Synlabu kvůli výsledkům, jestli se jí je podařilo najít v těch laboratořích. Když ne, tak za 14 dní až tak pojedu do Prahy - teď to dostanu nejpozději zítra.

Katko - být tebou, tak si hl. necham udělat to imuno a genetiku, máš na to nárok už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 19:04

Me tvrdi, ze u me za to muzou ma kila navic. Chapu, ze to muze byt ten duvod, ale na druhe strane je spousta holek, co maji taky kila navic a otehotni na prvni pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
24.5.11 19:05

není to jen o kilech přece :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 19:11

Taky si myslim. Hodne holek normalne tehotni…
Je ale fakt divny, ze se ti porad nedari, kdyz ti nic nenasli…Treba jen musime vydrzet, nez prijde nas cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
24.5.11 19:15

Taky si myslím, že kilča navíc má kde kdo. Já po té léčbě taky pěkně kynu. A znám ženské fakt tlusté a otěhotní i přirozeně. Ono je to jednodušší svádět na kila než udělat pořádné vyšetření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí