Čeká nás 3.,4., 5... IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7091
24.5.11 08:23

říkám si, že jestli změna nebude i lepší pro mojí hlavu, nové místo s čistym štítem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
24.5.11 11:22

ahojky Katko,

klidně se přidej k „nám“ témátko: Kdo má za sebou 5× ivf

mám za sebou 3 IVF, ale jsou tam fajn holky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 12:19

Ahoj Petro, to je fajn, ze taky bydlis v Emiratech. Ja byla na IVF ted v dubnu, tak musim mit pauzu…Co je u vas za problem, jestli muzu vedet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 12:21

Treba to zabere, rika, ze zmena obcas pomuze…

petule píše: říkám si, že jestli změna nebude i lepší pro mojí hlavu, nové místo s čistym štítem :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 12:23

Ahoj Silvi, diky za pozvani, ja mam zatim jen 2× IVF, ale mozna se k vam casem pridam. Nechces se pridat k nam? Diskuze jezatim velmi nova, tak uvidime, kolik holek se bude chtit pridat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
24.5.11 13:30
Katka101 píše:
Ahoj Silvi, diky za pozvani, ja mam zatim jen 2× IVF, ale mozna se k vam casem pridam. Nechces se pridat k nam? Diskuze jezatim velmi nova, tak uvidime, kolik holek se bude chtit pridat…

Katí určitě občas nakouknu, díky :wink: já jsem všude :mrgreen: nás už ale čeká jen jedno ivf a to s darovanými vajíčky. pořád mezi holky chodím a sleduji jejich osudy…všem držím palce, protože vím, jak je ta cesta trnitá :-(
Třeba Peťulka si také užila dost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
24.5.11 13:31
Katka101 píše:

Katí určitě občas nakouknu, díky :wink: já jsem všude :mrgreen: nás už ale čeká jen jedno ivf a to s darovanými vajíčky. pořád mezi holky chodím a sleduji jejich osudy…všem držím palce, protože vím, jak je ta cesta trnitá :-(
Třeba Peťulka si také užila dost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
24.5.11 13:31

Katko, u nás je problém ve spermiích. já už otěhotněla vlastně 4× a mám z toho všeho syna. nejdřív dvojčata,jenže ty jsem porodila v 23tt,takže nepřežila,pak zamlklé těhotenství a pak zase potrat na začátku těhu. No a poté jsem otěhotněla přirozeně a máme syna.Ale vzhledem k věku nechci čekat třeba zase 5 let.Tak jdu do dalšího ivf.
Jinak kde bydlíš v emirátech?A jak se ti tu líbí a jak dlouho tu jsi?…tolik otázek… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 13:41

Silvi, budu ti moc drzet palce, at to nakonec vbyjde a urcite nakukuj :wink: .
Petro, vidim, ze uz jsi si toho prozila taky dost, tak snad tenhe pokus uz bude uspesny. Ty podle nicku jsi asi v Dubaji, vid? Ja ziju v Abu Dhabi a jsme tu s manzelem spokojeni. Jsme tu uz skoro 4 roky a zatim se nikam jinam nechystame… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
24.5.11 13:43

Ahoj holky :mavam: mužu se přidat :kytka: Petulu a Silvinku už znám .
Jinak snad brzo pujdu do dalšího ivf doufám posledního .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 13:45

Emmo, budu moc rada, kdyz se pridas :-) . V popisku mas imunitu na embryo, uz je to vyreseny? Ja si chci taky nechat udelat imuno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
24.5.11 13:48

Katko

Příspěvek upraven 04.07.16 v 11:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
24.5.11 13:51

Emmí :hug:

holky musíme vytrvat…já po tom všem stále věřím, ale přiznám se, že je to těžší a těžší. Moc mi teď pomohla ta adopce. I když další ivf nevyjde…pořád se máme na co těšit :srdce: teda doufám v to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
24.5.11 13:53

Ahoj holky :kytka: Ráda bych se k vám přidala. Mám za sebou ET už 3. cyklu IVF, teď teda ještě plánujeme KET, 3 embryjka máme v mrazáčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 14:06
Nevim, to urcite, ale myslim, ze jsem cetla, ze pokud je imunita na embryo, tak 3 mesice jex jen s kondomem a 3 mesice lecba Prednisonem, jinak to pry nema efekt. Dokonce jsem se docetla, ze brat Prednison, jak ho davaji nektera CAR jen pri IVF, tak to pry jen zhorsuje :nevim:
emma12 píše:
Katko moc né brala jsem Prednisol ,ale ted jsem po lapárce tak ho neberu a 16.6 jdu do nového car tak uvidím jak mě ho naordinujou ,zatím jsem ho brala jen před ketem a pak už mě ho nedali že to je zbytečný brát ho bez ivf .Ale co čtu tak se jinde bere dlouhodobě před ivf aspon měsíc .No uvidím co v tom novém car s náma udělaj .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí