Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Kaci, vitej
, tobe vyslo imuno OK?
Silvi, ja vim, jak to myslis, s kazdym neupsechem je tezsi a tezsi verit, ze to jednou vyjde…
Ahoj Kači
Děkuju za přivítání! Přesně tak, imuno vyšlo dobře, výsledky z genetiky jsem sice neviděla, ale prý taky OK. Jen nějaká drobná mutace řešitelná užíváním kys. listové a vit. B. Beru a nic. A vždy mi dávají od začátku stimulace Prednison. Tak nevím ![]()
A ani jednou se ti embrya neuchytila? Me se totiz nechteli uchytit a mam je vzdy jednickovy kvality a dokoce ve vyvoji napred… ![]()
Při 2. IVF se asi něco trochu dělo - biochemické těhotenství. Ale čím to je, nevím. Jinak vždy vložena 2 embrya po PK (3-4 dny). Tebe čeká imuno?
Tak to je vážně divné, že se Ti embryjka neuchytila
A máš hotovou genetiku?
Kaci vítej ![]()
Katko imuno ti udělaj z Gestu tě pošlou do Mlynářský musíš to po nich sama chtít ,genetiku mě dělali ještě v Gestu ted už genetičku myslím nemaj žádnou tak asi taky někam posílají.Ke komu tam chodíš ?
Kaci, nemam prave ani imuno, ani genetiku, ale chtela bych oboje, teda yo imuno minimalne.
Je Emo, ty chodis taky do Gestu? Jak jsi tam spokojena? Ja chodim k Polakove, ke komu ty? Ty jsi ten Predniso po nich zadala? Me davali pri IVF jen Utros, ale urcite bych se na to preleceni zeptala, co jsem cetla, tak to opravdu trva min. 3 mesice…
Ja uvazuju taky o zmenen CAR, i kdyz jeste nejsem rozhodnuta. Nemuzu si na ne nejak stezovat, ale taky se mi zda, ze nehledaji moc pricinu…Kam se chystas, jestli to muzu vedet? Ja jsem totiz napsala loni do Gestu, Pronatalu, Gennetu a Iscaru a Gest mi jediny poslal inteligentni odpoved, tak proto jsem zvolila je…
Já
netahaj peníze za hokus pokus.
Příspěvek upraven 04.07.16 v 11:08
Mamka znama byla v Motole a rikala, ze nebyla vubec spokojena. Tak uvidime, co budes hlasit ty. Me teda leky zmenili, poprve jsem mela Puregon, ted Gonal…
No uvídíme ,snad to bude lepší ,musíme jen doufat že dr dělaj jen to dobry pro nás .Jdu trošku ven je krásně zatím ![]()
Ahoj Emi, taky Ti děkuju za přivítání ![]()
Holky, on ten výběr CARu fakt není jednoduchý. Sama jsem uvažovala o změně, ale na každý CAR jsem našla dobré i špatné ohlasy. Tak jsem nakonec zůstala. O imuno a genetiku jsem si řekla po 2. neúspěšném IVF, ale někde ho dělají ještě před 1. IVF. Z tohoto důvodu jsem uvažovala o státních CAR - Motol, Apolinář, Podolí. Neúspěch jsme přičítali tomu, že jsme v prvních 2 IVF neměli ICSI, ale teď jsme dali PICSI a taky nic ![]()