Čeká nás 3.,4., 5... IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13580
24.5.11 19:23

Prave…Zhubnout bych chtela, ale taky vzdycky nakynu pri stimulce, tak tak maximalne zhubnu ta kila, co jsem nabrala a jeste k tomu, mam PCOS a uz jsem drzela milion diet, tak se me ta kila pekne drzi…
Kdy jdes na ten KET? Kolik mate zmrazeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 19:28

Peto, to je hrozny s tema vysledkama, uz takhle jim to trva 150let a pak je jeste ztrati nebo co to s nima udelali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
24.5.11 19:35

Kačko, ve čtvrtek jdu na UTZ, jestli mi roste sliznice a folikul, to bude 12. den cyklu. Pokud to bude OK, naplánoval by se KET. Máme 3 embryjka v mrazáku, minule přežilo rozmrazení jen 1 ze 4, tak z toho mám taky trochu obavy.
Jak Ti přišli na PCOS a jak se to u Tebe projevuje? Předpokládám hormonální nerovnováhu a anovulaci..? Shodit nějaké kilčo je určitě prospěšné, ale s tou stimulací mi to teda nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 19:39

Tak to ti budu drzet moc palce. Chtelo by to nejakou pozitivni zpravu…
Jo u me nepravidelna menstruace, anovulace, ultrazvuk a hormonalni profil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
24.5.11 19:47

Ahoj holky,
tak jsem si přečetla vaše všechny příspěvky pěkně od začátku. :lol:
Já mám za sebou taky už 4 ivf/icsi,ET pokaždé se 2 kvalitními embrijky a jednou dokonce se 3, ale pořád nic.Na terapiji reaguji dobře, imunologije v pořádku, před posledním icsi jsem brala pár měsíců prednison, aspirin, chráněný styk, ale taky to nepomohlo.Nikdo neví, kde se to zaseklo.A nejtěžší je, že po tolika pokusech přestává člověk doufat.Hodně je to o štěstí, který se mi nedaří dobře chytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 20:07

Ahoj Zvonko, to je pech, nejhorsi je, ze vlastne ani neni duvod k neuspechu…A opravdu je tezke verit po vsech zklamanich, ze to nekdy vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
24.5.11 20:13

To jo, než jsem si nechala dělat imun.testy, pořád se mi v hlavě motalo, jaktože se nechce přijmout, co je v mém těle špatně.Zdravě jím, dokonce jsem přestala i kouřit, i když jsem nebyla nějaký kuřák, ale abych byla mírné duše, chci pro mimčo udělat maximum.Teď už si ty otázky nedávám.Genetiku podstoupit neplánuji, řekli, že když je imunologije dobrá a v rodině nejsou žádné zdrav.problémy, není třeba.A hlavně, žiju také v cizině, kde jsou trochu za opicemi, po všem pátrám a musím se pídit a tady mi nedají dělat gen.testy.Musela bych v ČR a jsou trochu dražší.Děkuji bohu, že existuje internet, encyklopedije znalostí, kde se toho tolik dozvím… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 20:15

Takze vse podtsupujes v zahranici? Tady by e to vyslo asi na 200 000Kc, tak radsi litam na IVF do Cech. Kde zijes, jestli se muzu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
24.5.11 20:17

Ahoj Zvonko, tak to jsme v podobné situaci. Kam chodíš do CARu, jaký jsi měla protokol? Co plánujěš dál? Já přemýšlím o nativu, pokud by nevyšel KET. Vím, že je to těžké, ale nepřestávej doufat. Jednou to fakt musí vyjít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
24.5.11 20:18

No tak to je uz teda palka.Tady by nas to vyslo stejne, ale s tim,ze se nezamrzavaji embryja, jen vajicka.Mame blbce ministra.Strasne nas zakon diskriminuje a hazi do jednoho pytle.
Ziju v Chorvatsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 20:20

No holky, musime si vzajemne drzet palce a doufat, ze se to uz konecne jednou podari. Ja cetla na jednom zahranicnim foru, ta holka podstoupila 15IVF neuspesne a pak na 16.IVF mimco a 17.IVF dalsi mimco…To je, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
24.5.11 20:23

Tak to je teda mazec, to si nedokážu představit a DOUFÁM, že nás to nečeká!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
24.5.11 20:25

Ahoj Kači,
teď jsem čerstvě po neúspěšném ICSI.Takže do listopadu pauza podle jejich protokolu.Ale na září plánuju, že bych soukromě podstoupila nativ s klomifenem a menšími dávkami injekcí, který mě tak nezrujnujou.Poslední postup byl pro mě od začátku fyzicky dost těžký.Dobře jsem sice reagovala od 8oocytů, 5 vajíček a po našem zákonu tě můžou oplodnit nejvíce třemi, měla jsem kvalitní 2 jako vždy.Toho se nikdy nebojím, i když ta nervoza tu přeci jen je, nikdy nevíš co se může změnit, roky přibývají.Musíme být trpělivý.Taky věřím, že se jednoho dne a doufám,co nejdříve dočkám svého největšího štěstíčka v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
24.5.11 20:26

Taky doufam, ze ne, ale je to ukazka toho, ze kdo to nevzda, ten se docka a ze tam taky asi hraje roli stesti, preci kdyby to byla velka nahoda, tak by uz podruhe neotehotnela, ne?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
24.5.11 20:27

Tak to si neumím ani představit.Chudák ženská, byla vůbec po tolika ivf normální?
I když já z jednoho forumu taky znám jednu, která jde na 19ivf.To už nemáš nic jinýho v hlavě než to.A hlavně co zdraví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí