Čeká nás 3.,4., 5... IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13580
26.5.11 09:11

Denis, budu na tebe moc myslet, at uz je to naposled, alespon na nekolik let :wink: , co si tim musis projit mas a doma nejakeho uzasneho drobecka. Myslim, ze Agolutin se i picha, kdyz nedorazi ms, ne? No jestli jo, tak jsem vyvolavacku dostala v puberte nekolikrat, me totiz ms nikdy nechodila…Pri vsech tech injekcich, co do sebe za stimulku napereme, tohle uz bude brnkacka. A ja kdyz jsme s manzou zkouseli stimulku na domaci snazeni ( tehdy jsem zjistila, ze mi nepraskaji foliky, i kdyz uz mam vajicka ), tak jsem pichala Menupur a rekli mi, ze musim do zadku a taky uz mi na konci hral vsema barvama, ja na nej nejak blbe reagovala a stimulovala jsem asi 16dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
26.5.11 09:12

Kaci, myslim na tebe, at dnes je vse tak, jak ma byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
26.5.11 13:15
Mně tahle poslední stimulace dala zabrat.Čerstvě jsem po menzesu a ještě mě bolí záda. :cry:
31let _____________­________________________­_______________
1/2009 IVF nativ – 2 vajíčka, ale se neoplodili/ET 0
2/2009 IVF nativ – 2 vajíčka, vrácena ET 2
6/2009 IVF – 2 vajíčka, ale se opět neoplodili/ET 0, nalezena příčina antitěla ve spermijích, doporučení jen za ICSI
4/2010 IVF/ICSI – 2 vajíčka, vrácena ET 2
10/2010 IVF/ICSI – 3 vajíčka, vrácena ET 3
5/2011 IVF/ICSI – 2 vajíčkca, vrácena ET píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
26.5.11 13:20

Ja ted ms ocekavam za nekolik dni, beru ted 10dni Utros, jinak to sama od sebe nedostavam, ale vcera jsem lehounce zakrvacela vecer a dnes zase nic, tak uvidime…Poprve jsem mela lehkej hyperstimulak, pri 45folikulach se nebylo cemu divit a to me pak bricho bolelo jeste 3 mesice jako na ms, to tentokrat neni, mela jsem jich o dost min…
Kacka nas napina, jsem zvedava, jak to dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
26.5.11 15:20

Ahoj holky :mavam: To je teda den. Sliznice je ok, vpravo folík 20mm, takže KET bude nejspíš 1.6., jestli to ty prckové teda přečkají. Od rána jsem hladová, první jídlo jsem měla až teď. Doktor u sebe neměl Pregnyl a že je potřeba to domluvit v laborce a podepsat dohodu, tak že si dojedu do CARu do Pardubic, ale od včera máme auto v servisu. Tak manžel vzal táty favorita, mezitím průser u něj v práci…Před chvílí jsem dorazila domů :jazyk: Deni, chápu, jak se cítíš, my všechny tady! Ale představ si, co Tě na konci té cesty čeká. Jednou to opravdu musí vyjít. Držím Ti palce :palec: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
26.5.11 15:25

Kači, ahoj :mavam: Děkuju, že jsi na mě myslela! Ty jsi měla 45 folíků? To si neumím představit! Já nejvíc asi 15 a to už mě břicho pobolívalo pěkně. Nebrala jsi taky Metformin? Psala o tom holčina v jiné diskusi, léčí to zvýšenou hladinu inzulinu při PCO nebo tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
26.5.11 15:35

Kaci, teda to jsi mela den, ale hlavne, ze vsechno OK a snad se ti drobeckovekrasne rozmrazi a bude tu prvni tehulka :-) . Jo mela jsem poprve 45 foliku a desne me bolelo bricho pri curani. Teda citila jsem ho i normalne, ale diky tem zvetsenym vajecnikum jsem mela asi nejak min mista v mocaku a tak se mi chtelu curat porad, ale nejhorsi to bylo v noci, to jsem se skoro plazila na zachod…Ale co by clovek neudelal, ze? Metformin jsem brala asi rok a pul, ted mi rekli, ze uz ho beru moc dlouho, at ho vysadim a priste budeme stimulovat bez nej…
Priplacite si za AH a embryo glue? My meli oboje, ale stale bez vysledku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
26.5.11 15:44
Katko tolik folikulů si neumím ani představit.Já jsem jich nejvíc měla 8 a mohla jsem se zbláznit jak mně bolelo.
6/2009 IVF – 2 vajíčka, ale se opět neoplodili/ET 0, nalezena příčina antitěla ve spermijích, doporučení jen za ICSI
5/2011 IVF/ICSI – 2 vajíčkca, vrácena ET píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
26.5.11 15:49

Prijemny to nebylo, ted jsem mela jen 6 velkych a nedalo se to s tim srovnat, to jsem nevedela, ze se tam vubec neco deje…Taky mi davali 2× kapacku, ale nakonec jsem mela jen lehkou formu OHSS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
26.5.11 16:57

Kačko, neměli jsme z toho nic. AH je to narušení obalu embrya? A embryo glue…lepidlo? To jsem ani neslyšela. Nikdy nám nic z toho nenabídli. V 1. cyklu nám ze 4 embryí zůstalo jen 1, tak jsem zvědavá, jak teď. Pokud by se to opakovalo, šla bych v dalším cyklu určitě do nativu, maximálně do minimálky. Na 1 cyklus spotřebuju necelých 900 jednotek Gonalu, ale nikdy jsem neměla víc než 11 vajíček. Ale ovulaci - až na výjimky - mám normálně. Holky, já tomu KETu zas tolik nevěřím, jsou to u mě horší embryjka než byla na ET, ale šance to je. Tak snad to vyjde :lol: Kačenko, Tebe čeká na podzim 3. IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
26.5.11 17:00

AH je asistovany hatching a Embryo glue asi nenabizi vsude, je to takove lepidlo…Uvidis, treba budes prekvapena a vydrzi ti vsechny…
Asi v zari bych sla do 3.IVF, ja do nativu jit nemuzu, nedozravaji mi vajicka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
26.5.11 17:18

To už Ti v září určitě vyjde :wink: Jak to řešíš s pobytem, jsi tady od začátku stimulace až do těhotenského testu, nebo to řešíš od vás? Neumím si to předtavit. A jak sis zvykla na odlišnou kulturu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
26.5.11 17:20

Zvykla jsem si tu dobre, je tu mix lidi z celeho sveta…Jezdim do Cech na cca 4 tydny, abych tam byla na zacatek stimulky a pak min. tyden po transferu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
26.5.11 17:21

Tak to mě chytne OHSS pokaždé, ale naštěstí jen malá, ale i tak to není příjemný.Ale co se dá dělat.Musí se stisknout zuby a myslet pozitivně, že uspěje.
5/2011 IVF/ICSI – 2 vajíčkca, vrácena ET 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13580
26.5.11 17:22

Jeste se te chci zeptat, po transferu, ja nikdy nevim, jestli lezet, nelezet, ajk dlouho lezet…Jak to mas ty? Co vam rikaji v CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí