Synechie a rozrušení - jak probíhá zákrok?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2148
27.1.16 21:14

Já vím, jsou to ještě prckové. Já jsem teď byla se synem na roční prohlídce a byla tam jiná dr., záskok, a úplně nečekaně mu přetáhla předkožku, ještě mu to nikdo nedělal, má ji úzkou, tekla mu krev a plakal, já byla tak vytočená a chtělo se mi brečet taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
27.1.16 21:18

Ježiš to je teda taky nějaká divná. Chudák to věřím. No u nás to bude síla dcerka nesnáší doktory vůbec. Dnes kdyz jsem se jí tam chtěla jen podívat, tak brekem přestala dýchat. Kdybych jí mohla dát nějaký oblbovák aspoň :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
27.1.16 21:20

@Míša2014 a tvé holčičce to budou už přímo řezat nebo jdete jen na konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
27.1.16 21:24

@Markétka90 to doufám, že ne. Přijde mi to spíš slepené ale dcerka je opravdu velmi citlivá a bojí se všeho. Teď už i mě. Když jí dělám plenku bedlivě sleduje jestli jí tam nesáhnu pokud jen náznak je obrovské zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
27.1.16 21:27

@Míša2014 chudinka to je právě to že ty děti pak z toho mají trauma. Tak snad to bude dobré. :hug:
Dej pak vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
27.1.16 21:29

@Markétka90 děkuji :kytka: taky doufám. Už týden strachy nespim. Hrozně mě to mrzí, že se to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
27.1.16 21:32

@Míša2014 jo to mě taky, celou dobu sme to měli dobré. Ale doktorka mi říkala ze to bude v pohodě jen to musíme mastit tak snad má pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
27.1.16 21:36

@Markétka90 právě u nás taky. Až teď měla průjem a asi jsem jí to tam moc vysušila jak jsem jí pořád myla. Vůbec to neznàm jsem ze čtyř holek a nikdo to nikdy neměl. Pediatrička 65let prý taky nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
27.1.16 21:38

@Míša2014 na mě taky koukali ze to nikdo nezná z rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
27.1.16 21:42

@Markétka90 u nás tomu nikdo nemohl ani věřit. Já teda taky ne. Ještě, že je internet jinak bych to asi pěkně zabedbala, jelikož v porodnici ani pediatr o tom nikdy nemluvil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
27.1.16 22:02

@Míša2014 nám to teda doktorka kontrolovala říkala že to u těch holek hlídá. Taky mi říkala ze mám pořádně čistit dělám to proto nechápu jak se to mohlo stát, no stalo se teď budu doufat ze se to ještě spraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
27.1.16 22:06

@Markétka90 já jí taky jen myju ale nikdy jsem jí to tam nemazala jsem se bála. A bylo to v pořádku až teď. Tak doufám, že to jen rozlepí a bude to. Ale teď jí tam dávám olej a furt tajně doufám, že se to zlepší. Kdyby aspoň nedělala takové zle tak bych to zkusila sama to mi gyndařka řekla, že pokud je to slepené tak to povolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
27.1.16 22:17
@Sabinka píše:
Já vím, jsou to ještě prckové. Já jsem teď byla se synem na roční prohlídce a byla tam jiná dr., záskok, a úplně nečekaně mu přetáhla předkožku, ještě mu to nikdo nedělal, má ji úzkou, tekla mu krev a plakal, já byla tak vytočená a chtělo se mi brečet taky.

Ta doktorka by potřebovala nahlásit, protože vašemu synovi ublížila. Mně se dělá vždy špatně, když takové věci čtu. Mnohdy to takoví doktoři udělají tak nečekaně, že tomu maminky nedokáží zabránit. Dám tu odkaz na jeden článek.

ČISTI JEN TO, CO MŮŽEŠ VIDĚT! EPIDEMIE NÁSILNÉHO STAHOVÁNÍ PŘEDKOŽKY A PROČ MUSÍ BÝT ZASTAVENA

28.12.2014 10:43
28.12.2014 11:06

tento článek byl publikován v pátek 30. května 2008

autoři: John W. Travis MD & John V. Geisheker JD, LLM

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…t-zastavena/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
27.1.16 22:18

@Míša2014 tak zřejmě ji to na gynde rozrusi tou vatovou stetickou píšou ze to jen stipne horší bude spíš to, ze se u toho bude malá kroutit a brečet. Kolik je malý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
27.1.16 23:11

Holky, té gyndy se nebojte. Pokud je tam ještě vidět ta čárka, tak to není srostlé, ale jen slepené. Buď to rozruší štětičkou nebo takovou kulatou sondičkou a nebo to jen roztáhnou prsty. Záleží na konkrétním doktorovi. Malou to určitě zaštípe nebo zatahá, ale věřím, že žádná hrůza do krve to opravdu nebude.
@Míša2014 Každopádně se připrav na to, že pak to budete muse pár dnů mazat a budete se sní muset s manželem prát, pokud reaguje tak, jak píšeš. Navíc to bude chtít každý den roztáhnout nebo se jí to slepí znovu. Jakmile se to jednou udělá, tak se to opravdu rádo vrací. Můžu Tě ale ujistit, že i když teď malá vyvádí, tak si časem zvykne a bude to brát jako součást denní hygieny.
A smutná z toho nebuď, některé holčičky k tomu mají prostě sklon, to neovlivníš. Já mám holky tři - dvě v pohodě a prostřední na to trpí. A to jsem vždy o všechny pečovala stejně.
@Sabinka Urazila bych té kr. vě ruce :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí