Synechie a rozrušení - jak probíhá zákrok?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
776
28.1.16 07:53

@Markétka90 malé je 17měsíců. Taky doufám, že je to jen slepené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
28.1.16 07:59

@pavlats Jo to máš pravdu. Jen nechápu proč se tak změnilo její chivání. Vždy se nechala umýt byla u toho spokojená. Teď je to taková síla, že jí vůbec nepoznávám jako kdyby jí to tam bolelo. Třeba včera chtěla od babičky „jak jedou páni“ to jak malá na ní sedí a natřásají se do rytm, jak dala nožičky od sebe tak začala plakat a už nechtěla :nevim: večer jsem jí tam koukla a červenou jí nemá. Jsem z toho fakt v háji čím se to blíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
29.1.16 16:58

Holky tak mně se konečně podařilo se tam dceři podívat a to mazání teda nepomohlo, takže jsem z toho dost špatná. Máme jít příští týden na očkování, tak se doktorky zeptám, jaký bude další postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
29.1.16 17:58

@Sabinka ja pořád mazu a je to stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
1.2.16 18:47

@Sabinka tak dnes jsem tam byla s dcerkou. Měla to přilepené a kousek srostlé. Doktorka jí pipinku namazala znecitlivejici mastičkou a rozrušila sondou, bylo to opravdu hned. Dcerka byla opravdu moc hodná plakala chviličku. Byla jsem tedy poučena co a jak. Dcerku to samozřejmě celý den pálí nechce na sebe nechat sáhnout. Za chvíli nás čeká první koupání :( za 2m máme jít na kontrolu. Pokud mohu poradit, běž s malou pokud se ti i něco malinko nezdá čím dříve tím lépe. Pediatr by to měl hlídat každou kontrolu prý. Nás nikdy nikdo bohužel. Mazání nepomáhá jen důkladné mytí. Mažem jen teď kvůli hojení. Jinak nemazat ale mejt. Přišla jsem si jako totàlně neschopná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
1.2.16 18:59

@Míša2014 moc děkuji! Nás v pátek čeká očkování, tak se na to tedy zeptám. Na tu dětskou gyndu jste předpokládám museli mít žádanku od pediatra, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
1.2.16 19:22

@Sabinka není zač. Ano ale vzala by nás i bez nebylo to potřeba. Tak ať to máte dobrý hlavně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí