Synflorix

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2230
14.10.12 20:53

@paola white první dávku měla v 5 měsících, v prosinci-přes zimu byla dost nemocná vč rýmy ale uši jsou ok-při rýmě má jen podrážděný zvukovod takže stačí kapky do uší, to má do teď ale už se ji nikdy zánět nerozjel. tyhle fakta znám, každý očkování jsme hodně zvažovala kvuli atopiku, holám se vždycky dost zhoršil. ale stále netvrdím že prevenar je proti zánětu středouší-jen muže ovlivnit jeho frekvenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
14.10.12 20:55

@paskuda Já jsem taky proti, jen se v tom nevyznám, tak hledám radu tady. Nemám ráda očkování celkově, přijde mi, že pak člověku v těle koluje bordel=umělotina a prostě je mi to pocitově nepříjemné. Jen nechci nic zanedbat.. :nevim:

@paola white To je jako když se naočkuješ proti chřipce typu A a dostaneš B. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
14.10.12 20:57

@Etcetera78 Prosím tě a řekla ti, proč by ti je vymluvila? Já mudr. hned na začátku řekla, že očkování chci jen to povinné nebo nutné, ale že to nechám na něm. Stejně se v tom nevyznám.. Tak se mě ani neptal, jen dal formulář a jak jsem to musela podepisovat a dávat na podpis i manželovi, nějak mě to nahlodalo, a tak pátrám tady.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.10.12 21:09
@rejžička píše:
To je jako když se naočkuješ proti chřipce typu A a dostaneš B. :roll:

no právě… je otázkou do jaké míry je ochrana proti těmto typům účinná a jestli se nechránit proti jednomu abych pak chytla něco jiného, protože očkování samozřejmě oslabí imunitu, minimálně dočasně.

ale pokud se rozhodneš očkovat rozhodně neočkuj dohromady s hexou. nedoporučuje to ani Dr. Prymula, který vakcínu „vymyslel“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.10.12 21:47

@paola white nenapsala jsem, že toto byl jediný důvod, který mě vedl k rozhodnutí očkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
15.10.12 09:41

@rejžička
http://rozalio.cz/

Zkus procist tento web. Jinak jsou zname knizky od Anny Strunecke: Doba jedova 1 a 2 (tam se ockovani venuje urcita kapitola) a pak Varovne signaly ockovani.

Me Dr. presvedcovala, ze muzeme onemocnet a i umrit. Muj nazor je, ze existuje tolik druhu viru, ze jsi ockovana proti typu X a chytnes Y, tak ti to stejne nepomuze. A kdyz ctu, co tu (v jine diskuzi) maminky pisi, jak dite ma horecku, place cely den atd. No jiste, to male telo neni pripraveno na takove fujtajbly… Ja radeji risknu, ze nekdy nejakou nemoc chytne. Navic u vakcin se nezverejnuji jeste jine nezadouci ucinky, jako napr. hyperaktivita, porucha spanku, porucha soustredenosti apod.
Takto to vnimam ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
15.10.12 09:47

@rejžička
Ja jsem taky podepisovala, ze nechci synflorix a jeste jednu… Aby dr. mela potvrzene (pro pripad asi kontroly), ze mi to nabidla, ze js byla poucena, ze na sebe beru zodpovednost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
15.10.12 10:18
@paskuda píše:
@rejžička
Ja jsem taky podepisovala, ze nechci synflorix a jeste jednu… Aby dr. mela potvrzene (pro pripad asi kontroly), ze mi to nabidla, ze js byla poucena, ze na sebe beru zodpovednost…

mě tohle zavání psychickým nátlakem. protože právě toho podpisu se dost rodičů zalekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
15.10.12 10:23

@paola white
to jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
10.11.14 09:18

Ahoj,

prosím vás, jak dlouhá může být mezera mezi první a druhou dávkou Synflorixu? My máme už 2 měsíce, vždycky není fit (teď zase kašle a má rýmu)…ale nerada bych to prošvihla, nevíte, jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí