Synflorix zároveň s hexavakcínou

400
31.8.10 16:19

Synflorix zároveň s hexavakcínou

Máte, prosím, někdo zkušenosti s očkováním Synflorixem zároveň s hexavakcínou? Jaké byly reakce? Předem moc díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
31.8.10 16:26

Ahoj, naše MUDr. očkovala současně, Simča měla při prvním očkování večer v den očkování teplotu kolem 38, druhý den už byla v pohodě :wink: Při dalších už se to obešlo bez teplot :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
31.8.10 16:27

Naše to tak dělá taky, ale požádala jsem o rozdělení, i tak je na to na to tělíčko veliká zátěž, natož ještě obojí najednou. A bylo to bez reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
31.8.10 16:28
Mysina píše:
Máte, prosím, někdo zkušenosti s očkováním Synflorixem zároveň s hexavakcínou? Jaké byly reakce? Předem moc díky za odpovědi.

Taky nás to čeká, tak se přidám. Ale já doufám, že Viktorka ještě pozítří mít 5 kilo nebude (očkuje se od 5ti kil) a i tak Sebí nemá dohojený TBC … Chci to co nejdýl oddálit :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
31.8.10 16:28

Ahoj máme už za sebou toto očkování 2× a reace nebyla žádná. Byla víc ospalá, ale to je vše. Záleží jak to mimi snese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
31.8.10 16:29
Erian píše:
Naše to tak dělá taky, ale požádala jsem o rozdělení, i tak je na to na to tělíčko veliká zátěž, natož ještě obojí najednou. A bylo to bez reakce.

A jak jste to rozdělili? Myslím kdy jste co píchli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
31.8.10 16:31

My už máme očkování za sebou,ale malá to zvládla v pohodě bez reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
31.8.10 16:32

Bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
31.8.10 16:35

Ahoj, tak nás čeká poslední očkování v roce oběma vakcínama. Ty 3 zvládal dobře, teploty, nic nebylo. Já je chtěla najednou, protože při píchání brečel a tak jsem ho nechtěla mučit po víc dní i když to zátěž určitě je, ale snesl to velmi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
31.8.10 16:46
janinkaz píše:
Mysina píše:
Taky nás to čeká, tak se přidám. Ale já doufám, že Viktorka ještě pozítří mít 5 kilo nebude (očkuje se od 5ti kil) a i tak Sebí nemá dohojený TBC … Chci to co nejdýl oddálit :wink: :roll:

dokud nebude mít opravdu dohojené ramínko po TBC, tak rozhodně neočkovat! Po očkování se ta reakce na ramínku může zhoršit/rozjet, takže opravdu až to bude perfektně zahojené (natož ještě oboje najednou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
31.8.10 16:47

ahoj Klárka byla takhle naočkovaná 3× a byla úplně bez reakce, akorát v místech vpichů měla takové tvrdé bouličky, takže jsem jí to zaledovala a byl klid :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
31.8.10 16:48

Syn dostával oboje najednou, chtěla jsem to rozdělit, ale doktorka mi vysvětlila, že by to byla mnohem větší zátěž, musela by to rozdělit vždy po 14 dnech a to je pro imunitu horší, než jednou za měsíc. Malý to zvládl úplně v pohodě, byl jen trošku mrzutější, udělali se mu bouličky u vpichů (na to mne doktorka upozornila), ale teplotu neměl a druhý den byl úplně o.k. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
31.8.10 16:53

Gabinko já vím :wink: Ale díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
31.8.10 17:03

Holky a dávaly jste Synflorix nebo Prevenar 13?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
31.8.10 17:21

My dáme Synflorix …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie