Sýrová roláda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
10.12.14 17:36

Sýrová roláda

Krásný večer všem, holky děláte některá sýrovou roládu? Potřebovala bych poradit jak na to? Budu ráda za vaše rady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
10.12.14 17:41

Dělám tu nejjednodušší z nejjednodušších :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Koupíš plátkový sýr, jaký chceš, naskládat plátky na plech na peč. papír, dát na chvíli do trouby na cca 70st. Vytáhnu ven, přejedu válečkem a plním čím mě zrovna napadne… Jednou udělám listový špenát a naplním špenátem… Naposledy jsem musela spotřebovat tvaroh, tak jsem ochutila tvaroh solí, pepřem, dala bylinky a nastrouhala zbytek parmazánu, natřela na sýr a poskládala na tu směs šunku :-) Zabalila a jak šmakovalo :-) Roláda je rychlá, jednoduchá věc, hlavně super, když se potřebuješ zbavit zbytků :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
38
10.12.14 17:44

A ty plátky skladas jeden vedle druhého a nebo jich das víc na sebe aby to bylo silnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
10.12.14 17:46
@vendula77 píše:
A ty plátky skladas jeden vedle druhého a nebo jich das víc na sebe aby to bylo silnější?

Dávám vždy jeden a ten další plátek cca půl cm přes sebe, aby to bylo pěkně spojené :-) A kupuju sýr bez děr :-)

• Citovat
  • Upravit
3584
10.12.14 17:47

My delame taky jednoduchou - rozpect platkovy syr, na nej sunku, pomazanku s tvarohu (pomazankove maslo, maslo), horcice, vajec a na pomazanku pak nakrajenou papriku, zamotam a prendam do poteavinove folie a sup s ni do lednice, nejlepe do druheho dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.12.14 17:47

Dekuju moc za radu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
10.12.14 17:48

To je sakra dobrý nápad :-) Já dělala roládu dvakrát, sýr v kostce a ohřát ve vodní lázni a pak rozválet - no práce k vzteku :mrgreen: Příště zkusím tvoji metodu. S náplní se dá pěkně vyřádit. Třeba lučina s bylinkami je výborná. Pokud tam dáš suchý salám, má to zase jinou výraznou chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
10.12.14 17:48
@vendula77 píše:
Dekuju moc za radu :lol:

A nacpat do toho můžeš fakt cokoli ;) Fantazii se meze nekladou :-)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
10.12.14 17:49
@Manonka píše:
To je sakra dobrý nápad :-) Já dělala roládu dvakrát, sýr v kostce a ohřát ve vodní lázni a pak rozválet - no práce k vzteku: Příště zkusím tvoji metodu. S náplní se dá pěkně vyřádit. Třeba lučina s bylinkami je výborná. Pokud tam dáš suchý salám, má to zase jinou výraznou chuť.

:roll: :roll: :roll: :roll:
Na to bych se mohla fakt vy…kašlat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18259
10.12.14 17:53

No ja dam do pytliku asi 20dkg syru /cihly/ a dam nachvilku varit do vody, aby se to rozteklo, pak to rychle vyndam a rozvalim, na to si pak dam bud sunku nebo polican, herkules apod. a na to naplacam takovou napln: 80dkg masla, 2× taveny syr (hodne mekky), 3× uvarene vajicko nakrajene na male kosticky, pepr, sul, trochu zelene petrzelky a muze byt i jedna kysela okurka na male kousicky no a pak to cele zabalim jako roladu, pak to zabalim do alobalu a necham v lednici par hodin :) nejlepe to tam nechavam pres noc :) a pak to druhy den nakrajim na silnejsi platky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
10.12.14 17:54
@Hanka79 píše:
No ja dam do pytliku asi 20dkg syru /cihly/ a dam nachvilku varit do vody, aby se to rozteklo, pak to rychle vyndam a rozvalim, na to si pak dam bud sunku nebo polican, herkules apod. a na to naplacam takovou napln: 80dkg masla, 2× taveny syr (hodne mekky), 3× uvarene vajicko nakrajene na male kosticky, pepr, sul, trochu zelene petrzelky a muze byt i jedna kysela okurka na male kousicky no a pak to cele zabalim jako roladu, pak to zabalim do alobalu a necham v lednici par hodin :) nejlepe to tam nechavam pres noc :) a pak to druhy den nakrajim na silnejsi platky :)

Nepřepsala jsi se? :think: :think: :think: :think: :think: To je celkem darda… jak finanční ( pro někoho ), tak chuťová… Tam nemůže být cítit nic, krom toho másla :nevim: :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
18259
10.12.14 17:55

@Manonka Mne to rozvaleni nejak nevadi, jde mi to dobre :think: ;) mam to eins zwei :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
10.12.14 18:06
@Krasavicaa píše:
Nepřepsala jsi se? :think: :think: :think: :think: :think: To je celkem darda… jak finanční ( pro někoho ), tak chuťová… Tam nemůže být cítit nic, krom toho másla :nevim: :nevim: :think:

Také se mi to nezdá, to by bylo něco přes tři kostky másla… tipuji, že to mělo být 80g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
10.12.14 18:09
@Manonka píše:
Také se mi to nezdá, to by bylo něco přes tři kostky másla… tipuji, že to mělo být 80g

No právě 8o

• Citovat
  • Upravit
3332
10.12.14 18:18

@Krasavicaa můžu se zeptat? :D Mladá blbá no… :D když to dáš do té trouby a pak vyndáš, necháváš to vychladnout na tom papíru? asi jo, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport