Sýrová roláda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3332
10.12.14 18:18

@Krasavicaa můžu se zeptat? :D Mladá blbá no… :D když to dáš do té trouby a pak vyndáš, necháváš to vychladnout na tom papíru? asi jo, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
10.12.14 18:20
@YaaWoo píše:
@Krasavicaa můžu se zeptat? :D Mladá blbá no… :D když to dáš do té trouby a pak vyndáš, necháváš to vychladnout na tom papíru? asi jo, že? :D

No právě že, nejdřív ne :mrgreen: Jak je to teplý, tak se s tím dobře pracuje, takže rozválím válečkem jak potřebuji, hlavně ty přeložené kraje :-) A pak to z plechu sundám, a schladnutý je to hned :-) Pak patlám zbytek :-)

• Citovat
  • Upravit
6552
10.12.14 18:28

Ja ted potahovala slany dort a syr jsem dala mezi dva pecici papiry-platky, stejne jako u trouby naskladany- a prejela zehlickou, oddelala horni vrstvu papiru a se syrem na te spodni vrstve pracovala…vyborny a hlavne syr krasne vyrovnany-ono u rolady to asi tolik nevadi, u potahu ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
10.12.14 18:29

@Krasavicaa no jo, to jsi psala.. :D neumim pořádně číst.. :D já aby se mi to na ten papír nějak nepřicuclo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
10.12.14 19:06
@YaaWoo píše:
@Krasavicaa no jo, to jsi psala.. :D neumim pořádně číst.. :D já aby se mi to na ten papír nějak nepřicuclo… :D

Neboj, nepřicucne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

https://www.emimino.cz/…pty/diskuse/ přidej se k nám :-) Najdeš tam spoustu užitečných věcí :-)

• Citovat
  • Upravit
3332
10.12.14 19:10

@Krasavicaa ok :D pokud se nezblázníte z toho, že se na vše ptám milionkrát, abych nic nepoto… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
10.12.14 19:12
@YaaWoo píše:
@Krasavicaa ok :D pokud se nezblázníte z toho, že se na vše ptám milionkrát, abych nic nepoto… :D

Klidně se zeptej kolikrát chceš :) Ať je teda manžel uspokojenej po všech stránkách :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3332
10.12.14 19:13

@Krasavicaa …kéž by to ted šlo pořádně… :D  :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
10.12.14 20:25
@Krasavicaa píše:
Nepřepsala jsi se? :think: :think: :think: :think: :think: To je celkem darda… jak finanční ( pro někoho ), tak chuťová… Tam nemůže být cítit nic, krom toho másla :nevim: :nevim: :think:

Jeeeee, jo prepsala :oops: ja uz jsem tedka z tech vanocnich receptu cela zblba :) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3703
27.4.17 10:15

Ahoj holky, mám dotaz ohledně sýrové rolády, mohly byste mi poradit? Minulý víkend jsem jí dělala. Ale ta náplň- byla taková měkká, i když roládka pěkně vytuhla, jak jsem jí dala na stůl, bylo to takové matlavé. A co bych byla moc ráda- nemáte některá recept na náplň, jako má ta kupovaná v lahůdkách. Je to jako máslová náplň, s paprikou. Ale nevím, v jakém poměru to vyšlehat. Tu co jsem dělala byla s lučinou a fakt se pak matlala. Budu moc ráda za vaše zkušenosti a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
27.4.17 10:49

@VeruBorůvka ahoj, já dávám máslo a tavený sýr. Směs je pak asi tužší než s tou lučinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
27.4.17 11:07

Já do sýrové rolády dávám buď domácí vajíčkovou pomazánku nebo smíchám lučinu/žervé, zeleninu - prostě co mám a dám vychladit. Nikdy se nerozjela a vždy krásně drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí