Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Krasavicaa můžu se zeptat?
Mladá blbá no…
když to dáš do té trouby a pak vyndáš, necháváš to vychladnout na tom papíru? asi jo, že? ![]()
@YaaWoo píše:
@Krasavicaa můžu se zeptat?Mladá blbá no…
když to dáš do té trouby a pak vyndáš, necháváš to vychladnout na tom papíru? asi jo, že?
No právě že, nejdřív ne
Jak je to teplý, tak se s tím dobře pracuje, takže rozválím válečkem jak potřebuji, hlavně ty přeložené kraje
A pak to z plechu sundám, a schladnutý je to hned
Pak patlám zbytek ![]()
Ja ted potahovala slany dort a syr jsem dala mezi dva pecici papiry-platky, stejne jako u trouby naskladany- a prejela zehlickou, oddelala horni vrstvu papiru a se syrem na te spodni vrstve pracovala…vyborny a hlavne syr krasne vyrovnany-ono u rolady to asi tolik nevadi, u potahu ano
@Krasavicaa no jo, to jsi psala..
neumim pořádně číst..
já aby se mi to na ten papír nějak nepřicuclo… ![]()
@YaaWoo píše:
@Krasavicaa no jo, to jsi psala..neumim pořádně číst..
já aby se mi to na ten papír nějak nepřicuclo…
Neboj, nepřicucne
![]()
https://www.emimino.cz/…pty/diskuse/ přidej se k nám
Najdeš tam spoustu užitečných věcí ![]()
@Krasavicaa ok
pokud se nezblázníte z toho, že se na vše ptám milionkrát, abych nic nepoto… ![]()
@YaaWoo píše:
@Krasavicaa okpokud se nezblázníte z toho, že se na vše ptám milionkrát, abych nic nepoto…
Klidně se zeptej kolikrát chceš
Ať je teda manžel uspokojenej po všech stránkách
![]()
@Krasavicaa píše:
Nepřepsala jsi se?![]()
![]()
![]()
![]()
To je celkem darda… jak finanční ( pro někoho ), tak chuťová… Tam nemůže být cítit nic, krom toho másla
![]()
![]()
Jeeeee, jo prepsala
ja uz jsem tedka z tech vanocnich receptu cela zblba
![]()
Ahoj holky, mám dotaz ohledně sýrové rolády, mohly byste mi poradit? Minulý víkend jsem jí dělala. Ale ta náplň- byla taková měkká, i když roládka pěkně vytuhla, jak jsem jí dala na stůl, bylo to takové matlavé. A co bych byla moc ráda- nemáte některá recept na náplň, jako má ta kupovaná v lahůdkách. Je to jako máslová náplň, s paprikou. Ale nevím, v jakém poměru to vyšlehat. Tu co jsem dělala byla s lučinou a fakt se pak matlala. Budu moc ráda za vaše zkušenosti a rady.
@VeruBorůvka ahoj, já dávám máslo a tavený sýr. Směs je pak asi tužší než s tou lučinou
Já do sýrové rolády dávám buď domácí vajíčkovou pomazánku nebo smíchám lučinu/žervé, zeleninu - prostě co mám a dám vychladit. Nikdy se nerozjela a vždy krásně drží.