Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kamic píše:
Tyhle drobnosti a kravinky z kinder vajec apod. nenávidim. Syn toho má mraky v krabičce z Ikea, další v jiný krabičce a pořád se to nějak hromadí. Přiznám se, že párkrát do roka když zrovna syn není doma, tak to proberu a částečně vyhodím. Výkresy taky probírám a nechávám fakt jen ty opravdu povedený. My máme ještě další mor – syn chodil 3 roky na keramiku, takže si dovedete představit, co všechno máme domaTo se tedy neodvažuju vyhodit a i mě by to bylo líto, něco jsme rozdali po příbuzných, něco má vystavenýho v pokojíčku a něco je v krabici od bot ve skříni. Budeme rekonstruovat pokojík a ložnici, tak asi spousta hraček poletí.
Cha, keramiku mame taky, ale letos poprve, zato vse dvakrat. Zatim to zdobi, ale uz me taky napadlo, co s tim.
Drobnosti jsou zacarovany kruh. Co k doktorce odnesem, postupne si zas nanesem…
Nejpěknější výkresy lepíme izolepou doma na dveře (nahrazujeme starší obrázky), výkresy, které nebyly vyhodnocené jako nejkrásnější, nechávám ležet v polici cca 2-3 týdny, a pak je likviduji taky. Na keramické výrobky a podobné výtvory máme vyčleněnou jednu polici, takže tam to všechno cpu, věci starší než rok, které „se mi už nelíbí“ vyhazuji, když jsou děti mimo domov. Jinak máme doma bednu nesmyslů, které děti dostaly, líbí se jim, ale nehrají si s nimi, a je mi líto je vyhodit (třeba gogouny)- až děti dostatečně odrostou, tak tu bednu asi odložím někde na pískovišti. ![]()