T-mobile set top box - nevyžádaná služba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
10.3.20 22:24
@martina.se píše:
@danka.mik tak to přišli s křížkem po funusu.. Bohužel.. Mají pronajem či splátky? Ic nemůže odstoupit od Smluvy jako spotřebitel.. Pronájem lze ukončit vrácením kz, splátky leda doplatit naráz

Mají pronájem. Ale otec vůbec nevěděl, že sjednal něco takoveho. Má platit za něco co myslel, že má zdarma k uzavření nové smlouvy. Box chceme vrátit a me to teda, tak vytočil, že jsem to vzala k dořešení a teda zařídím jim nového operátora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
10.3.20 22:24
@martina.se píše:
@shadowbabe záznam hovoru je fuk, podepsali kuryrovi smlouvu :think:

Já si právě taky myslím, že prostě převzali, podepsali a teď holt není co řešit ze strany poskytovatele :nevim:
( jinak samozřejmě pro poskytovatele nepracuji, kdyby náhodou :mrgreen: Jsem přes 10 let klient.

• Citovat
  • Upravit
72725
10.3.20 22:27
@danka.mik píše:
Mají pronájem. Ale otec vůbec nevěděl, že sjednal něco takoveho. Má platit za něco co myslel, že má zdarma k uzavření nové smlouvy. Box chceme vrátit a me to teda, tak vytočil, že jsem to vzala k dořešení a teda zařídím jim nového operátora.

Zařídit můžeš, pokud nečte smlouvy, co podepisuje, zase to dopadne stejně.. Lidi si neuvědomují, že to není chyba operátora, ale lidi.. Souhlasí a neví s čím. Jako poradila bych více, ale je třeba znát víc detailu. Pronajem nebývá vázán smlouvou, pokud zkz nemá nějaké minimální plnění. Potom ho lze kdykoliv ukončit. Těch 150 Kč je ten pronájem? Jak je to přesně specifikované ve smlouvě? Napiš klidně sz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.3.20 22:27
@martina.se píše:
@danka.mik počkejte na novelu od 1.4.. Tam se to změní, ale nemůžu detaily [/citace
Děkuji věděla jsem, že se tu najde někdo kdo bude něco vědět :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.3.20 22:29
@shadowbabe píše:
Já si právě taky myslím, že prostě převzali, podepsali a teď holt není co řešit ze strany poskytovatele :nevim:
( jinak samozřejmě pro poskytovatele nepracuji, kdyby náhodou :mrgreen: Jsem přes 10 let klient.

Bohužel.. Jako řeším toto dnes a denně a naivita lidi je někdy neskutečná, nechtějí, ale odsouhlasi, přijmou, podepíšou a pak se hádají.. Njn.. Bohužel.. Ic zkz, co podepíše smlouvu, aniž by ji četl, to je prostě peklo úplně 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.3.20 22:30

@danka.mik jak říkám, klidně napiš sz.. Je třeba více detailů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
11.3.20 07:33
@Kriss Tina píše:
Proc si ho teda brali, kdyz ho nepotrebuji?

Protože si mysleli, že je zadarmo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák