Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Budeš to muset zaplatit najednou. Ten kalendář ti umožnili s tím, že ho budeš dodržovat. V případě porušení ztratíš výhodu splátek.
@Anonymní píše:
Potřebuji se zeptat, zda máte někdo zkušenost se splátkovým kalendářem od t-mobile na vyúčtování.
Měla jsem jej založený, ale teď jsem měla prodlení se splátkou a oni mi ho zrušili. Moje chyba, jenže mám děti v horečkách a nemůžu tedy s nimi ven a neměla jsem komu říct, ať to zaplatí za mě.
Snažila jsem se je kontaktovat a bez odezvy. Nemáte někdo z vás zkušenost?
A proč to neplatíš přes net? Určitě si zajdi na pobočku co nejdříve to půjde, snad se bude dát s nimi nějak domluvit.
@žížal
protože jsem si zrušila účet a ještě jsem si nezaložila nový. Nepotřebovala jsem jej, protože mi r. příspěvek chodí složenkou
Pokud ti splátkový kalendář sesplatnili a zrušili, tak většinou nový nedají.
Zakladatelko, s tím už nic neuděláš. budou to chtít zaplatit najednou ![]()
@Anonymní píše:
Potřebuji se zeptat, zda máte někdo zkušenost se splátkovým kalendářem od t-mobile na vyúčtování.
Měla jsem jej založený, ale teď jsem měla prodlení se splátkou a oni mi ho zrušili. Moje chyba, jenže mám děti v horečkách a nemůžu tedy s nimi ven a neměla jsem komu říct, ať to zaplatí za mě.
Me se stalo něco podobného. Zazadala jsem znova, opět doporučením dopisem, vše jsem v něm vysvětlila, pročse to stalo, omluvila jsem se a poprosila je jještě o jednu šanci. Asi záleží kdo to zrovna vyřizuje. Ale každopádně na odpověď maji 30 dni, ale mě Odpověděli vždy za pár dni přes SMS.Tak to Zkus a hodně štěstí, snad to vyjde.
Stalo se mi to, ale už to převzala nějaká vymahačská firma, se kterou jsem to řešila. Nicméně částku, kterou jsem byla ochotna splácet museli schválit, ale jinak bez problémů.